2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Hayırlısiyla,sağlıkla kucağına al inşallah sezeryanda epidural tavsiye ederim birde yanında kimyon götürmeni doğumdan sonra seni rahatlatacak ve gaz çıkarmani kolaylastiracak
Öyle tabi belden uyuşturmadan bahsediyorsun galiba korkuyorum ondan ilk doğumda sancıyla girdim ameliyathane yi görmek korkutuyor kimyonu sade mi yiyorum rezene çayı iyi geldi bana

Öyle tabi belden uyuşturmadan bahsediyorsun galiba korkuyorum ondan ilk doğumda sancıyla girdim ameliyathane yi görmek korkutuyor kimyonu sade mi yiyorum rezene çayı iyi geldi bana
Evet canım belden olan hiç korkma zaten beş saniyede belden aşağısi uyusuyor ve örtü serildigi için bişey görmüyorsun on dakika içindede bebeği çıkartıyorlar zaten bebeği izlemekten alt tarafta ne yapıyorlar unutuyorsun kimyonu bir bardağa bir çay kaşığı döküp karistir biraz sıcağa yakın yudum yudum iç çok iyi geliyor

[QUOli98, post: 41419965, member: 646765"]Evet canım belden olan hiç korkma zaten beş saniyede belden aşağısi uyusuyor ve örtü serildigi için bişey görmüyorsun on dakika içindede bebeği çıkartıyorlar zaten bebeği izlemekten alt tarafta ne yapıyorlar unutuyorsun kimyonu bir bardağa bir çay kaşığı döküp karistir biraz sıcağa yakın yudum yudum iç çok iyi geliyor[/QUOTE]
Mrb canım.muZ hiç kabızlık yamıyor ama ben hergün geçirmemeye özen gösteriyorum hiç yasamadım çok şükür bazen günd 2muz yediğim oluyor.birde karpuz ve sulu meyvede çok yiyorum sürekli birşeyler içiyorum bide ben kuru kayısıda cok yerim.bunlar önlüyor sanırım

Kızlar nasılsınız biraz halsiz bitkindim bugün. Herkese hayırlı ramazanlar allahım tutanlara kolaylık versin inşallah bebeklerimizle ilk ramazanımız güzel geçsin.

Mrb canım.muZ hiç kabızlık yamıyor ama ben hergün geçirmemeye özen gösteriyorum hiç yasamadım çok şükür bazen günd 2muz yediğim oluyor.birde karpuz ve sulu meyvede çok yiyorum sürekli birşeyler içiyorum bide ben kuru kayısıda cok yerim.bunlar önlüyor sanırım[/QUOTE]
Olabilir canim da ben çok kayısı yesem günde iki muz yesem davul gibi siserim

Merhaba kizlar benm hamileligmn ilk zamnlarndan beri gogsumun ucnda kucuk yara cikti boyle olan.var mi??

Denerin canım sagol bakalım o zaman bi gelsin iki hafta kaldi

Olabilir canim da ben çok kayısı yesem günde iki muz yesem davul gibi siserim [/QUOTE]
:) bende yok çok şükür:)

Merhaba kizlar benm hamileligmn ilk zamnlarndan bucnda kucuk yara cikti boyle olan.var mi??
Bende de uç kısmında iki tane minik minik bir kabartı oluştu söylediğin iyi olmuş bende bu ne diye düşünmüştüm.üstünde durmadım hiç

Kızlar günaydın oruc tutabildinizmi
Günaydın canım Hayır tutmadı m rabbim izin verirse seneye inşallah bebeğim 17 saat susuz nasıl kalacak bi kaç yerde de okudum ölü doğum erken doğum olmuş o yüzden kendimi de bebisi de riske atmam besleyemezsem diye de korkuyorum açıkçası

Allahım kabul etsin inşallah zorlanırsanız kendinizi zorlamayın.bi hoca tvde anlatıyordu hamileler tutmaya bilir sonra tutabilirler diye.dinimiz kolaylık dini Rabbim bebeklerimize sağlık versin.herkese hayırlı ramazanlar.

Allah korusun birde yazın sıcagı.bende tutamadım açken bayılcak gibi oluyorum. ellerim şişmiş yüzüklerim olmuyor sanırım çok tuzlu yiyorum

Kızlar lcw ya çok tatlı hamile kıyafetleri gelmiş pantolonlar kotlar şık gömlekler.aklınızda olsun uygun fiyata güzel tsörtler var

Merhaba Arkadaşlar,

Biz 7 haftalığız 16 Haziranda öğrendik. Bulantılar tabiki oluyor olmazmı. Ama dayanılmayacak kadar değil. Bulantılarım oldukca onun bana ne kadar bağlandığını hissediyorum. Bu yüzden hiç şikayetçi değilim. Ama uyku ona dayanmak inanılmaz zor. Çalışıyorum dinlenmek istiyorum ama olmuyor. Umarım herkes sağlıkla dünyaya getirir bebeğini bizde tabikii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…