- 11 Haziran 2015
- 3
- 2
- 1
- 35
Öyle tabi belden uyuşturmadan bahsediyorsun galiba korkuyorum ondan ilk doğumda sancıyla girdim ameliyathane yi görmek korkutuyor kimyonu sade mi yiyorum rezene çayı iyi geldi banaHayırlısiyla,sağlıkla kucağına al inşallah sezeryanda epidural tavsiye ederim birde yanında kimyon götürmeni doğumdan sonra seni rahatlatacak ve gaz çıkarmani kolaylastiracak
Evet canım belden olan hiç korkma zaten beş saniyede belden aşağısi uyusuyor ve örtü serildigi için bişey görmüyorsun on dakika içindede bebeği çıkartıyorlar zaten bebeği izlemekten alt tarafta ne yapıyorlar unutuyorsun kimyonu bir bardağa bir çay kaşığı döküp karistir biraz sıcağa yakın yudum yudum iç çok iyi geliyorÖyle tabi belden uyuşturmadan bahsediyorsun galiba korkuyorum ondan ilk doğumda sancıyla girdim ameliyathane yi görmek korkutuyor kimyonu sade mi yiyorum rezene çayı iyi geldi bana
Mrb canım.muZ hiç kabızlık yamıyor ama ben hergün geçirmemeye özen gösteriyorum hiç yasamadım çok şükür bazen günd 2muz yediğim oluyor.birde karpuz ve sulu meyvede çok yiyorum sürekli birşeyler içiyorum bide ben kuru kayısıda cok yerim.bunlar önlüyor sanırım[/QUOTE][QUOli98, post: 41419965, member: 646765"]Evet canım belden olan hiç korkma zaten beş saniyede belden aşağısi uyusuyor ve örtü serildigi için bişey görmüyorsun on dakika içindede bebeği çıkartıyorlar zaten bebeği izlemekten alt tarafta ne yapıyorlar unutuyorsun kimyonu bir bardağa bir çay kaşığı döküp karistir biraz sıcağa yakın yudum yudum iç çok iyi geliyor
Denerin canım sagol bakalım o zaman bi gelsin iki hafta kaldiEvet canım belden olan hiç korkma zaten beş saniyede belden aşağısi uyusuyor ve örtü serildigi için bişey görmüyorsun on dakika içindede bebeği çıkartıyorlar zaten bebeği izlemekten alt tarafta ne yapıyorlar unutuyorsun kimyonu bir bardağa bir çay kaşığı döküp karistir biraz sıcağa yakın yudum yudum iç çok iyi geliyor
Olabilir canim da ben çok kayısı yesem günde iki muz yesem davul gibi siserimMrb canım.muZ hiç kabızlık yamıyor ama ben hergün geçirmemeye özen gösteriyorum hiç yasamadım çok şükür bazen günd 2muz yediğim oluyor.birde karpuz ve sulu meyvede çok yiyorum sürekli birşeyler içiyorum bide ben kuru kayısıda cok yerim.bunlar önlüyor sanırım
Bende de uç kısmında iki tane minik minik bir kabartı oluştu söylediğin iyi olmuş bende bu ne diye düşünmüştüm.üstünde durmadım hiçMerhaba kizlar benm hamileligmn ilk zamnlarndan bucnda kucuk yara cikti boyle olan.var mi??
Günaydın canım Hayır tutmadı m rabbim izin verirse seneye inşallah bebeğim 17 saat susuz nasıl kalacak bi kaç yerde de okudum ölü doğum erken doğum olmuş o yüzden kendimi de bebisi de riske atmam besleyemezsem diye de korkuyorum açıkçasıKızlar günaydın oruc tutabildinizmi
Ben bugün oruç tutuyorum su an için iyiyim zorlanirsam birakucam Allah yardım eder insallah cumartesi dr kontrolün var onunla da konusucam eğer kesinlikle tutma derse tutmamKızlar günaydın oruc tutabildinizmi
Bn deBen bugün oruç tutuyorum su an için iyiyim zorlanirsam birakucam Allah yardım eder insallah cumartesi dr kontrolün var onunla da konusucam eğer kesinlikle tutma derse tutmam
Allah korusun birde yazın sıcagı.bende tutamadım açken bayılcak gibi oluyorum. ellerim şişmiş yüzüklerim olmuyor sanırım çok tuzlu yiyorumGünaydın canım Hayır tutmadı m rabbim izin verirse seneye inşallah bebeğim 17 saat susuz nasıl kalacak bi kaç yerde de okudum ölü doğum erken doğum olmuş o yüzden kendimi de bebisi de riske atmam besleyemezsem diye de korkuyorum açıkçası
Bende kotuleniyorum o yüzden tutmadı canimAllah korusun birde yazın sıcagı.bende tutamadım açken bayılcak gibi oluyorum. ellerim şişmiş yüzüklerim olmuyor sanırım çok tuzlu yiyorum
Ben sürekli takip ediyorum aldım da 4 5 parçaKızlar lcw ya çok tatlı hamile kıyafetleri gelmiş pantolonlar kotlar şık gömlekler.aklınızda olsun uygun fiyata güzel tsörtler var
Gogsmun ucu yazcaktm yanlis olmus canm sennde mi.gogsnde??Bende de uç kısmında iki tane minik minik bir kabartı oluştu söylediğin iyi olmuş bende bu ne diye düşünmüştüm.üstünde durmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?