Merhaba yok canım tutmuyorum şu çok önemli susuz kalmak yanlış hamilelikte amniyon sıvısı icinKızlar günaydın oruc tutabildinizmi
evet kahverengi kısmındaGogsmun ucu yazcaktm yanlis olmus canm sennde mi.gogsnde??
Allah yardimcin olsun canım insallah gecer öyle çok kilo da almadın abur cubur da yemiyorsun öyle demiştin genetik falan mı ailede varmiydiKızlar ciddi ciddi şekerim çıkıyor,ben rahatsızlanip çarpıntı oluyordu meğer yemekten sonra şekerim yükseldigi için bir an önce düzene girmek istiyorum
ben lierac kullanıyorum memnunumArkadaşlar çatlaklar için Önerileriniz varmı
Bende bugün minicik kesemizi gördüm :) insallah sirada kalp atışları var. Çok şükür Rabbime bugunleri gördüm .
hayırlı olsun çok sevindim kalp sesinide duyarsın canım haftaya inşallah ben 6 haftalıkken duymuştum
tahmin edebiliyorum :) duyulur bence bende 6 haftalıkken ılk randevuma gıtmıştım hem keseyı hemde kaalp sesını ılk kez duymuştum müüthiş bir duygu aallah ısteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim haftaya gel dedi doktor ama duyulur mu bilmiyorum inşallah duyabiliriz nasil heyecanliyim nasill
Canım 24 ile 26 haftasi arasında yapılıyor genelde ilk başta bana 50 mg lık yüklendi ve yüksek çıkti.inşallah seninki normal çıkarşeker yukleme testi yaptıran varmı kaçıncı hafta oluyor arkadaşlar
Aynen canım öyle kiloda almadım iki kilo aldım sadece,abur cuburda sevmem bu ara meyve çok seviyordum meğer meyvede çok şeker varmış.ailede Ablamda çıktı onunda hamilelikte çıkmışti halende devam ediyor inşallah bende kalmazAllah yardimcin olsun canım insallah gecer öyle çok kilo da almadın abur cubur da yemiyorsun öyle demiştin genetik falan mı ailede varmiydi
saol canım inşallah çıkmaz ,bazıları yaptırmayın falan dıyor ama ben yaptırmaktan yanayım doktor ne dıyecek bılmıyorum tabıCanım 24 ile 26 haftasi arasında yapılıyor genelde ilk başta bana 50 mg lık yüklendi ve yüksek çıkti.inşallah seninki normal çıkar
İnşallah canım kalmaz zor cunkuAynen canım öyle kiloda almadım iki kilo aldım sadece,abur cuburda sevmem bu ara meyve çok seviyordum meğer meyvede çok şeker varmış.ailede Ablamda çıktı onunda hamilelikte çıkmışti halende devam ediyor inşallah bende kalmaz
Basın sağolsun canım benim allah desene gani gani rahmet etsin takdiri ilahi cok zor dur eminim senin icin ama çok üzmemeye çalış kendini yoksa bebek etkilenir dikkat et kendine verende rabbim alan da bebeğin senin teselli olur insallah onu uzmeNasılsınız kızlar nasıl gidiyor,dedemi kaybettik bi kaç gündür çok kötüyüm yanımda vefat etti çok etkilendim gözümün önünden gitmiyor.hiç birşey yeyip içemiyorum hep aglıyorum uyuyamıyorum.bebekde etkilendi galiba cok hareket etmiyor.iyi hissetmiyorum hiç kendimi hep ayakdayım halsiz bitkin ve mutsuzum.
Basın sağolsun gerçekten zor bir durum ama Allahın takdiri kendini bırakma bebeğini düşünmen lazimNasılsınız kızlar nasıl gidiyor,dedemi kaybettik bi kaç gündür çok kötüyüm yanımda vefat etti çok etkilendim gözümün önünden gitmiyor.hiç birşey yeyip içemiyorum hep aglıyorum uyuyamıyorum.bebekde etkilendi galiba cok hareket etmiyor.iyi hissetmiyorum hiç kendimi hep ayakdayım halsiz bitkin ve mutsuzum.
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet etsin insanın yakın birisini kaybetmesi çok üzücü ama yaratılış böyle bunaldıin anda arkasından oku sende oda çok rahatlayacak emin olNasılsınız kızlar nasıl gidiyor,dedemi kaybettik bi kaç gündür çok kötüyüm yanımda vefat etti çok etkilendim gözümün önünden gitmiyor.hiç birşey yeyip içemiyorum hep aglıyorum uyuyamıyorum.bebekde etkilendi galiba cok hareket etmiyor.iyi hissetmiyorum hiç kendimi hep ayakdayım halsiz bitkin ve mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?