- 9 Kasım 2014
- 173
- 137
- 43
Benimde akşam göbeğim çıkıyo ama sabah bi kalkıyorum aynı. Kilom da sabah tartıldığımda hep aynı ne almışım ne vermişim aman kızlar böyle iyi 3.aydan sonra kilolar geliyomuş :)))Ben zaten sevmem acıyı hiçde yemedim.ama akşaları göbeğim çıkıyor zayıfım belki onun için karnımda minik bir kavis oluştu.hiç birşey yiyememe rağmen.ama sabahları daha içinde karnım
Git için rahat etsin ama hiç takma kafana allahın izniyle birşey olmaz allah korusun kötü birşey olsa ağrın olur kanaman olur yoktur hiç birşey.uyyodur annesi:))) benimde olmuştu beyaz bi akıntı geçti.bende çarşambaya gidecem çok tedirginim korkuyorum doktordan kasılıyorum hep.zormuş anne olmak insan hemen telaş ediyor minicik bir şeyi. Yarın doktordan gelince yaz canımÖyle mi canım inşallah dediğin doğrudur ben de yarın doktora randevu aldım içim rahat etsin diye gidicem. Bir de böyle,ççok afedersin bembeyaz bi akıntı geldi içinde minik minik pütürlü ay allahım ni tane düşük yapınca böyle anksiyete oldum senle aramızda yakın ya o yüzden senin dediklerini de dikkate alıyorum canım
Bende hiç sevmiyorum tatlıyı bi naneli mentos.ama baharatlı kokulu cipsler baharatlı yoğurt çok seviyorum.çayımın şekerini bile azalttım.normalde çok severim tatlıyı ama şimdi sevmiyorumBen sana bişey diyeyim mi akşam çiğköfte yedim acılı etsiz tabiki kendime şaşırdım nası oldu diye hem de korktum bulantım yanmam olmadı diye.senle aynı belirtileri yaşıyoruz galiba güzelim :) tatlı gözüm görmek istemiyor..böyle ekşili,acılı,hafif baharatlı şeyler yemek istiyorum
Tamam kuzum yazarım mutlaka allahım inşallah dediğin gibidir.yarın 2 buçukta randevum haberdar ederim mutlaka. Şimdi allah kabul ederse yasin okuyacağım kızlar hepimize inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza didiye.sizi tanımıyorum ama o kadar yakınsınız ki..doktor fobisi oldu dediğin gibi canım inşallah seninde çarşamba günü sıkıntısız geçer sen de haber ver burdan. Doktora girmeden bir ayetel kürsi oku öyle gir.bben kalp atışlarını duymaya gittiğimde öyle yapmıştım. Hepimizden hayırlı haberler inşallah :)Git için rahat etsin ama hiç takma kafana allahın izniyle birşey olmaz allah korusun kötü birşey olsa ağrın olur kanaman olur yoktur hiç birşey.uyyodur annesi:))) benimde olmuştu beyaz bi akıntı geçti.bende çarşambaya gidecem çok tedirginim korkuyorum doktordan kasılıyorum hep.zormuş anne olmak insan hemen telaş ediyor minicik bir şeyi. Yarın doktordan gelince yaz canım
Allah kabul etsin canım hadi oku.bende bol bol okuyorum hepinize inşallah allahım sağlıkla sıhatle bebeklerimizi bize bağışlasın.aynen canım bende öyle hissediyorum hayat işde insanı birbirine yakınlaştıran paylaştığı ortak şeyler oluyor.yazarım mutlakaTamam kuzum yazarım mutlaka allahım inşallah dediğin gibidir.yarın 2 buçukta randevum haberdar ederim mutlaka. Şimdi allah kabul ederse yasin okuyacağım kızlar hepimize inşallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza didiye.sizi tanımıyorum ama o kadar yakınsınız ki..doktor fobisi oldu dediğin gibi canım inşallah seninde çarşamba günü sıkıntısız geçer sen de haber ver burdan. Doktora girmeden bir ayetel kürsi oku öyle gir.bben kalp atışlarını duymaya gittiğimde öyle yapmıştım. Hepimizden hayırlı haberler inşallah :)
Valla dediğin gibi tatlı ile hiç aram yok nerde acı,ekşi ve meyve ay bi merak ediyorum şeklini,kime benzeyecek benim iki oğlum var ikiside babası benim gözlerim renkli eşimde bende kız çok istiyorum.eşim bu bari sana benzesin diyor hayırlısi olsun,hayırlı evlat olsunlarda inşallah gerisi hepimiz için dokuz ay merak olcak sanırımBen sana bişey diyeyim mi akşam çiğköfte yedim acılı etsiz tabiki kendime şaşırdım nası oldu diye hem de korktum bulantım yanmam olmadı diye.senle aynı belirtileri yaşıyoruz galiba güzelim :) tatlı gözüm görmek istemiyor..böyle ekşili,acılı,hafif baharatlı şeyler yemek istiyorum
Yesinler senin karnınıBen zaten sevmem acıyı hiçde yemedim.ama akşaları göbeğim çıkıyor zayıfım belki onun için karnımda minik bir kavis oluştu.hiç birşey yiyememe rağmen.ama sabahları daha içinde karnım
Afiyet olsun canım bizlere kuvvet bebişlere can olsunBen sana bişey diyeyim mi akşam çiğköfte yedim acılı etsiz tabiki kendime şaşırdım nası oldu diye hem de korktum bulantım yanmam olmadı diye.senle aynı belirtileri yaşıyoruz galiba güzelim :) tatlı gözüm görmek istemiyor..böyle ekşili,acılı,hafif baharatlı şeyler yemek istiyorum
Aynen kızlar ilk aylar almazsanız toplamda on oniki kilo ile bitiriyorsunuz bende ayniyim çok alındığı zaman nefes bile son aylarda alınmıyor birde yaza Allah nasip ederse ağarlaşacağaz yazın biraz zor geçiyor kızlar birde şimdiden göğüsunuze ve karnıniza üst baldıriniza kakao yağı ve badem yağı sürün gerilme,kaşıntı catlaklik olmasınBenimde akşam göbeğim çıkıyo ama sabah bi kalkıyorum aynı. Kilom da sabah tartıldığımda hep aynı ne almışım ne vermişim aman kızlar böyle iyi 3.aydan sonra kilolar geliyomuş :)))
bende şu ana kadar kilo almadım... bundan sonra nasıl olur bilmiyorumAynen kızlar ilk aylar almazsanız toplamda on oniki kilo ile bitiriyorsunuz bende ayniyim çok alındığı zaman nefes bile son aylarda alınmıyor birde yaza Allah nasip ederse ağarlaşacağaz yazın biraz zor geçiyor kızlar birde şimdiden göğüsunuze ve karnıniza üst baldıriniza kakao yağı ve badem yağı sürün gerilme,kaşıntı catlaklik olmasın
bende ekşili acılı baharatlı yiyiyorum ve tatlıyı yemek bile istemiyorum ama bazende tersi oluyo... tatlı krizim tutuyorBen sana bişey diyeyim mi akşam çiğköfte yedim acılı etsiz tabiki kendime şaşırdım nası oldu diye hem de korktum bulantım yanmam olmadı diye.senle aynı belirtileri yaşıyoruz galiba güzelim :) tatlı gözüm görmek istemiyor..böyle ekşili,acılı,hafif baharatlı şeyler yemek istiyorum
İnşallah canıö deniycemKızlar sabah ve akşam olmak üzere 12 ayetel kursi,12 felak,12,nas12, ihlas ve fatiha okuyun ve tüm vücudunuzu sıvazlayın ben hamileliklerimde faydasıni çok gördüm tavsiye ederim
Canım inşallah bişey olmaz çok yorma kendini ayaklarını kaldır istirahat et benim de 1gün öyle olmuştu ilk öğrendiğimde. Sonra geçti şükür sana tavsiyem günde 1 avuç kabak çekirdeği ve 1 dilim ananas ye. Çok araştırdım bu ikisi bebeğin tutunmasını sağlıyormuş inşallah sağlıcakla kalır yawrunKizlar bende 6+5 gunluk hamileyim sukurki çarşamba günü kalp atislarini gördük ama bende kac gundur ara ara pembe ile kahverengi arasi hafif lekelenmeler oluyo. Peceteyle sildigimde gelmiyo ama lavaboya gittigimde camasirimda leke olarak görüyorum. Doktora soyledigimde tutunuyo bebis ondan olabilir dedi ama ben yinede cook korkuyorum. Gunde 2 adet progestan da aliyorm. Benle ayni durumu yasayan ve ya yardimci olabilrcek olanlar varmi
Insallah canim yaa cok korkuyorum doktorum sorun yok demesine ragmen. Dediklerini yapicam insallah faydasi olur insallah bebegime bisey olmazCanım inşallah bişey olmaz çok yorma kendini ayaklarını kaldır istirahat et benim de 1gün öyle olmuştu ilk öğrendiğimde. Sonra geçti şükür sana tavsiyem günde 1 avuç kabak çekirdeği ve 1 dilim ananas ye. Çok araştırdım bu ikisi bebeğin tutunmasını sağlıyormuş inşallah sağlıcakla kalır yawrun
Olur cnm ben gördüm faydasını gören arkadaşlarım da oldu ama onu en az 1 hafta 10 gün yap mutlaka düzenliInsallah canim yaa cok korkuyorum doktorum sorun yok demesine ragmen. Dediklerini yapicam insallah faydasi olur insallah bebegime bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?