Tuz sisligi gectim cocuk goz yapisi icin cok zararli..Allah korusun birde yazın sıcagı.bende tutamadım açken bayılcak gibi oluyorum. ellerim şişmiş yüzüklerim olmuyor sanırım çok tuzlu yiyorum
Basın sağolsun canım benim allah desene gani gani rahmet etsin takdiri ilahi cok zor dur eminim senin icin ama çok üzmemeye çalış kendini yoksa bebek etkilenir dikkat et kendine verende rabbim alan da bebeğin senin teselli olur insallah onu uzme
Basın sağolsun gerçekten zor bir durum ama Allahın takdiri kendini bırakma bebeğini düşünmen lazim
Çok saolun amin inş.Başınız sağ olsun canım Allah rahmet etsin insanın yakın birisini kaybetmesi çok üzücü ama yaratılış böyle bunaldıin anda arkasından oku sende oda çok rahatlayacak emin ol
Yemek ten sonra oluyor canım bende de özellikle akşam yemeğinden sonra çok şişkin oluyorum kaburgalarim bayiyor Oysaki aynı yiyorum istahim da bi artma olmadı sabah kahvaltı öğlen meyve akşam yemek arada bir dondurma o kadar 3.5 kilo aldım bu arada 59 dum 62.5 olmuşum o da zaten göbeğim hepsi birde azıcık popo daNasılsınız nasıl gidiyor ramazan etkiledimi?ben akşama kadar bişey yiyemiyorum iştahım yok ama iftarda yiyorum herkesle.birde göğüs kafesim sıkışıyor derin ve hızlı nefes alıyorum nefesim yetmiyor sanki sizdede oluyormu
Ben az almışım bugün sağlık ocagına gittim 45 olmusum 43 tüm gecen ay sanırım.bu aksamda düştüm ayagım sehpaya takıldı karnıma gelmedi allahdan iyice dengem bozulduYemek ten sonra olusanırım. bende de özellikle akşam yemeğinden sonra çok şişkin oluyorum kaburgalarim bayiyor Oysaki aynı yiyorum istahim da bi artma olmadı sabah kahvaltı öğlen meyve akşam yemek arada bir dondurma o kadar 3.5 kilo aldım bu arada 59 dum 62.5 olmuşum o da zaten göbeğim hepsi birde azıcık popo da
AMAN dikkat et canım bu arada toplam da 3.5 kilo senin kaç? ??Ben az almışım bugün sağlık ocagına gittim 45 olmusum 43 tüm gecen ay sanırım.bu aksamda düştüm ayagım sehpaya takıldı karnıma gelmedi allahdan iyice dengem bozuldu
Valla ilk hamile kaldıgımda 43 tüm sonra 38e düştüm ilk 3 ay.gecen ay 43 tüm şimdi 45olmuşum.ben hiç alamıyorum ya biraz yüzüm değişti okadar karnım büyüdü sadece bebek almış.üzülüyorum keşke alabilsemAMAN dikkat et canım bu arada toplam da 3.5 kilo senin kaç? ??
Üzülme canım bünye meselesi kilo vermek çooook daha yorucu emin olValla ilk hamile kaldıgımda 43 tüm sonra 38e düştüm ilk 3 ay.gecen ay 43 tüm şimdi 45olmuşum.ben hiç alamıyorum ya biraz yüzüm değişti okadar karnım büyüdü sadece bebek almış.üzülüyorum keşke alabilsem
Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin nedense içime kız doğdu sağlıkli olsunda gönlüne göre versin rabbimKlubun yeni bir uyesi olarak butun anne adaylarina merhaba. 17. haftamizdayiz henuz cinsiyeti bilmiyoruz 10 gun sonra ogrenecegiz insallah. Allah herkese evladini sag salim kucagina almayi nasip etsin, bebis isteyenlere de en yakin zamanda bu duyguyu nasip etsin.
selam canım bugun senın doktora gıttım gerçekten guzel ilgilendi orda devam edecegım tek kout yanı sıra çok . bebişim 663 gr olmuş esnedi karnımda çok hoştu :)Üzülme canım bünye meselesi kilo vermek çooook daha yorucu emin ol
Gözün aydın bebişlerinizin görüntüsu yokmu kızlarselam canım bugun senın doktora gıttım gerçekten guzel ilgilendi orda devam edecegım tek kout yanı sıra çok . bebişim 663 gr olmuş esnedi karnımda çok hoştu :)
Kahverenginden korkma canım daha yeni olduğun için bebeğin yerleşme lekesi kırmızı lekeden kork kanama gibi tedbir amaçlı ikigun yorma kendini geçer,hayırlı olsun bebişinLütfen yardım edin 6 haftalık hamileyim kahverengi akintim olmuş ve iç çamaşırım lekelenmis düşük belirtisimi
Beğendiğine sevindim canım evet hastası çok o yüzden sabah erken gidiyorum ben sende öyle yap benceselam canım bugun senın doktora gıttım gerçekten guzel ilgilendi orda devam edecegım tek kout yanı sıra çok . bebişim 663 gr olmuş esnedi karnımda çok hoştu :)
Beğendiğine sevindim canım evet hastası çok o yüzden sabah erken gidiyorum ben sende öyle yap bence
Bu arada maşallah bebisineselam canım bugun senın doktora gıttım gerçekten guzel ilgilendi orda devam edecegım tek kout yanı sıra çok . bebişim 663 gr olmuş esnedi karnımda çok hoştu :)
Çok sağol canım inşaallah öyledir görünce çok korktum seninde hayırlı olsun bebişinKahverenginden korkma canım daha yeni olduğun için bebeğin yerleşme lekesi kırmızı lekeden kork kanama gibi tedbir amaçlı ikigun yorma kendini geçer,hayırlı olsun bebişin
belki bir gun karşılaşırız :) teşekkur ederim teyzesi .şeker yuklemeyı soracaktım dr da bısey demedı sen yaptırdın mı bır ay sonra gel dedi banadaBu arada maşallah bebisinebende 10 gün sonra gideceğim insallah
Canım seker yüklemesini bi dahaki gidişine yapar muhtemelen bana öyle dedi ama aç gitmen lazımmışbelki bir gun karşılaşırız :) teşekkur ederim teyzesi .şeker yuklemeyı soracaktım dr da bısey demedı sen yaptırdın mı bır ay sonra gel dedi banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?