öylemi, artık arayıp sorarım vaktı geçmez inşallahCanım seker yüklemesini bi dahaki gidişine yapar muhtemelen bana öyle dedi ama aç gitmen lazımmış
Aynen canım devamlı hareket halinde karnım resmen çalkalanıyor gece uykusu bitti bendeHerkese mrb nasılsınız ramazan bizi çok etkiledi oruç olmamamıza ragmen.gece oturup gündüz uyuyoruz bi düzene giremedik.bebişim çok fena hiç durmuyor oda gece uyanık gündüz uyyor sürekli hareket ediyor.çok zorlaştı oturup kalkmak belim ağrıyor yatağa sığamıyorum.sizin nasıl gidiyor
Karsilasabiliriz kismetbelki bir gun karşılaşırız :) teşekkur ederim teyzesi .şeker yuklemeyı soracaktım dr da bısey demedı sen yaptırdın mı bır ay sonra gel dedi banada
Bende deeeeeeAynen canım devamlı hareket halinde karnım resmen çalkalanıyor gece uykusu bitti bende
Aynı canım aynı bennnn. . Şu an fikir fikir oynuyoöğlen 12 gibi anca kahvaltı yapıyorum düzen kalmadıHerkese mrb nasılsınız ramazan bizi çok etkiledi oruç olmamamıza ragmen.gece oturup gündüz uyuyoruz bi düzene giremedik.bebişim çok fena hiç durmuyor oda gece uyanık gündüz uyyor sürekli hareket ediyor.çok zorlaştı oturup kalkmak belim ağrıyor yatağa sığamıyorum.sizin nasıl gidiyor
Sağlıklı olalımda çok şükür.bi doğsalar onuda atlatsak bişey kalmadı inşallahtugce1325 .!.:Aynı canım aynı bennnn. . Şu an fikir fikir oynuyoöğlen 12 gibi anca kahvaltı yapıyorum düzen kalmadı
3 aycikSağlıklı olalımda çok şükür.bi doğsalar onuda atlatsak bişey kalmadı inşallah
Günaydın canımm.ben bebek çantası gibi almıycam adidasın niken büyük kocaman cantaları var onlardan kullancam eşim tasıyacak genelde çok kullanışlı oluyor öyle çantalar erkekde rahat tasıyor bide port bebe buldum siyah kırmızı. Disarda tasınacagı için renkli şeyler sevmiyorumepost: 41534475 .!.:Hayırlı cumalar annisler ,bebek çantası alan varmı bir türlü zevkime göre bulamadım siz ne yaptıniz
Civil de bebek çantası gibi değil de spor çanta tarzı olanlar var onlardan alicam inşallah oğlumun vardı takım portbebe çanta si da çanta küçük ve onu alırsam kendimede çanta almam gerekiyor en azından öyle bişey alırsam iki can ta taşımak zorunda kalmam diye düşünüyorum canimHayırlı cumalar annisler ,bebek çantası alan varmı bir türlü zevkime göre bulamadım siz ne yaptıniz
Canım kötü bişey değil ben normal yaptım, iki kez dogumdan önce doktorum baktı sezeryan i zor durumda kalmadıkça istememeni öneririm 36 hafta bitince bakıyorlar sanirimTecrübeli ikinci hamileliği olan arkadaslarım birşey danışmak istiyorum.geçen dr gittiğimde doğumu sordum ben korkuyorum normal doğumdan sezeryan oluyum dedim.dr da güldü daha erken hem bakcaz bakalım sen bunları düşünme şimdi dedi bi dahaki gelişine konusuruz dedi.şimdi ben birde çatı bakma falan birşey duydum inanlımaz korktum tam olarakda nasıl birşey bilmiyorum.şimdi bu dr bana öyle bakmak istermi, birde yani ben istemezsem zorla normal doğum dermi ben baktırmak falan istemiyorum ne zaman yapılıyor bu kontrol.çok huzursuzum
Ben kaç doğum yaptım hiç böyle çatı muayenesi filan yoktu ama 32 haftalık civarında yapılıyor diye biliyorum sen cildirdinmi niye normal istemiyorsunTecrübeli ikinci hamileliği olan arkadaslarım birşey danışmak istiyorum.geçen dr gittiğimde doğumu sordum ben korkuyorum normal doğumdan sezeryan oluyum dedim.dr da güldü daha erken hem bakcaz bakalım sen bunları düşünme şimdi dedi bi dahaki gelişine konusuruz dedi.şimdi ben birde çatı bakma falan birşey duydum inanlımaz korktum tam olarakda nasıl birşey bilmiyorum.şimdi bu dr bana öyle bakmak istermi, birde yani ben istemezsem zorla normal doğum dermi ben baktırmak falan istemiyorum ne zaman yapılıyor bu kontrol.çok huzursuzum
Daha var ozaman.çok korkuyorumCanım kötü bişey değil ben normal yaptım, iki kez dogumdan önce doktorum baktı sezeryan i zor durumda kalmadıkça istememeni öneririm 36 hafta bitince bakıyorlar sanirim
Canım yanlış anlama da vajinismus falan mı Var neden çok korkuyorsunDaha var ozaman.çok korkuyorum
Ya vajinusmus değilde ben evlendiğim zamanda çok korktum dr gittim dr vajinusmus değilsin kendini kasıyosun korkutuyosun dedi psikologa gittim astım o korkuyu.sonra kist varmış tekrar dr gittim dr bi şey varya adı ne bilmiyorum onla bakmak istedi oda canımı cok acıttı ama aşırı derecede acıdı beni çok korkuttu yani o dr yüzünden böyle korktum sonra çok kanamam oldu hiç durmadı kist kendiliğinden patlamış baska bi dr kisti temizledi o zaman canım acımadı sonra o dr bana sen kendini çok kasıyorsun normal doğumda yapamazsın dedi.yani ndn bilmiyorum ama korkuyorum.agda için bile korktum ilk basda zamanla alıştım.takıntımı bilmiyorum.yada canım çok tatlıCanım yanlış anlama da vajinilan mı Var neden çok korkuyorsun
çatı muayenesinden bende çok korkuyorum arkadaşım :) ama enteresan ben sezeryandan daha çok korkuyorum sankı bayıltınca ayılamayacak mısım gıbı hıssedıyorum :)uyutmalarını ıstemıyorum uyanmayan var mı duydunuz mu :)Ya vajinusmus değilde ben evlendiğim zamanda çok korktum dr gittim dr vajinusmus değilsin kendini kasıyosun korkutuyosun dedi psikologa gittim astım o korkuyu.sonra kist varmış tekrar dr gittim dr bi şey varya adı ne bilmiyorum onla bakmak istedi oda canımı cok acıttı ama aşırı derecede acıdı beni çok korkuttu yani o dr yüzünden böyle korktum sonra çok kanamam oldu hiç durmadı kist kendiliğinden patlamış baska bi dr kisti temizledi o zaman canım acımadı sonra o dr bana sen kendini çok kasıyorsun normal doğumda yapamazsın dedi.yani ndn bilmiyorum ama korkuyorum.agda için bile korktum ilk basda zamanla alıştım.takıntımı bilmiyorum.yada canım çok tatlı
sen bı gıt bakalım ona gore yazarsın şeker yuklemede aç gıdıyosun sanırım doktorun soylemesı lazım yada bı arar ona gore gıdersınKarsilasabiliriz kismetcanım bende bu GidişiM de yapacağını umuyorum çünkü doktor kontrollerimi bu önemli testlere göre ayarlıyor um git gel olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?