2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bende aksine normal istiyorum kim de duyduysam bir bahane bulup sezeryan yaptılar! Gerçekten çok sinir bozucu, utanmadan saçma bahaneler yaratıyorlar! Doktorların şu paragözlülüğünü hiç sevmiyorum.. Aranızda doktor varsada kusuru bakmasın lütfen

Benim drn gözü tok herhalde:) hakkımızda hayırlısı olsun

Allahın izniyle bi sağlıkla kucagımıza alsak.bende diyorum bayıltsalar beni hiç o odaya girdiğimi bile görmesem gözümü bi açsam evimdeyim bebeğim kucagımda olsa:) ay ayy düşündükçe bunalıyorum allahım kolaylık versin bize.doğumdan sonra bunları hatırlayıp geçti gitti diycez inşallah.

Aynen bende iki çanta taşımak istemiyorum çok çaf cafli şeyleride dışarıda sevmiyorum düz renk genelde tercihim ama tam anlamıyla bulamadım

Ah ahh sezeryanda kesip bicicekler ondan korkmuyosun yani.. Iki hafta dikis agrin gecmiyecek, kalkip dogrulamayacaksin, birde temiz bakmaz enfeksiyon kaptirirsan agridan hic duramazsin.. Neyse gozunu korkutmiyim.. Normal dogumun bebegin cigerlerinide ayni esnada actigini diger bebeklere gore daha saglikli dogdugunu duymustum. Zaten dogum sancisi her turlu cekiceksin degil mi? Cocuk dogarken extra bir aci hissetmiyormussun ki zaten.. Bebek saglikli dogsunda ne kadar aci cekmisim kimin umrunda, dunyaya yeni bir insan geliyorr, ne kadar harika bir duygu bu dusunsene, takildigin seylere bak.. Keyfini cikarr bence

Onun keyfi harika zaten.ama saatlerce doğum sancısı cekmek ayrıca orayıda jiletle kesiyolarmış 27dikiş atılanı duydum burda birde onca saat sancı çekip hadi normal doğum olmuyor sezaryen denme ihtimali var.ve sonrasında oranın dikişli oluşu bi yandan kanama ve dahada sonrasında his kaybı yasıyanlarda duydum bide onun için ameliyat olmuşlar günlerce oturamıyorsun bir yandan kanama bir yandan dikiş sezaryende yat bayıl kesil ve çık:)bide böyle düşün:) ayyyyy korkunçç oldu bunlar kapatalım bu konuyu:)hepsi bir yana tabiki normal doğum gibisi varmı rabbim o yolu vermiiş keşkeeeeeee yapabilsem hayırlısı belkide bi doğurcam hemencene hiç bilemem:)

Benim oğlan sezeryanda ciğerindeki suyu atamadığı için iki gün kuvezde kaldı ikigun boyunca görememiştim çünkü ememiyordu hastane odasında bebeksiz yatmak çok zor hele o sezeryanin dikiş ağrısi hareket edememe çok zor normalden korkmayın kızlar hem kan kaybı bile hiç yok gibi oluyor ben iki doğum şeklini yaptığım için söylüyorum ameliyatta kan kaybıniz çok fazla karninizda yedi kat dikiş atılıyor biraz cesaret sadece

Cok film izliyorsun sen coook.. kadinlar ne korkak ya :) benim ailemde hep normal dogum oldu, mis gibide dogurdular..

Kizzzzz yakın olsaydın Popoyu senin bi cimciklerdim benim arkadaşim ikigun önce kontrol için gitti dr açılma başlamış dediler 40. Haftasindaydi doğuma aldılar biraz kasıklarimda ağrım var diyordu doğum odasına girdi birbuçuk saat sonra çıktı normal doğurdu o alttan sukadar dikiş atıldi diyenler abartmış o kesiyi duymuyorsun hissislikte olmuyor sonradan benimki estetikki izi bile kalmadı sonradan o sezeryanin dikişi daha kötü on santim bi şerit tam iki kasigin birleşme yerinde zaman geçsede iç çamaşırinin lastiği degdikce acıyor hem kendi kendine yapamam deme ben güçlüyüm normal doguracam de aklına hiç sezeryan getirme

Katılıyorum sana tatlım sonuna kadar normal doğum yanlışıkla bunun için de çooook dua ediyorum

Canım insallah normal yaparsın da bizim ne demwk istedigimizi anlarsın inşallah inşallah normal doğurursun

Valla beni normal doğurtacaksın annemle sen allahım yardım et geceleri uyumaz oldum ne korkuymus bol bol dua ediyorum rabbime bıraktım dr dediği o bebek orda kalmayacak birşekilde çıkacak :) inş.öyle bir an gelirki anlamadan normal doğururum.millet nasıl doğurmuş maaşallah

Cok film izliyorsun sen coook.. kadinlar ne korkak ya :) benim ailemde hep normal dogum oldu, mis gibide dogurdular..
Kadınlar külübünün kadınlarından duydum doğum hikayelerini:)Kayınvalidem 7doğum yapmış evde ona kalsam gel bizde doğur diyecek :) normal doğum yapan kadınlar kadın be:) imreniyorum valla her yiğidin harcı değil

Canım insallah normal yaparsın da bizim ne demwk istedigimizi anlarsın inşallah inşallah normal doğurursun
Canımmm ne desen doğru yasamadan anlıyorum çünkü rabbimin gösterdiğinden ötesi olamaz öyle olsa millet bir çocukla kalırdı demi doğuramazdı bi daha:) eskiden sezaryenmi varmış.inş.rabbim hepimize hayırlı doğumlar versin kolayca inş.bebeğim beni korkutmadan doğuversin sağlıkla:)

Ya bende yurtdisindan geldigim icin garipsiyorum biraz.. orda yirtinsanda dunyayida yiksan sezeryan yap mi yor lar.. acil durumlar haricinde tabi :)

Ya bende yurtdisindan geldigim icin garipsiyorum biraz.. orda yirtinsanda dunyayida yiksan sezeryan yap mi yor lar.. acil durumlar haricinde tabi :)
Evet duydum 8 haftalık olmadan kontrole bile almıyolarmış en güzeli.tvde bi program var saniyede dört bebek diye kadınlar catır catır doğum yapıyor.bizim burda hemen drlarda hamilelerde sezaryen diyor aslında hiç yapmasalar tercih olmaz mecbur normal doğum olur.

Valla aynen oyle canim

İnşallah canım benim kendini normal doğuma adapte et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…