- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
inşallah canımmm inşalhh :)Allahın izniyle bi sağlıkla kucagımıza alsak.bende diyorum bayıltsalar beni hiç o odaya girdiğimi bile görmesem gözümü bi açsam evimdeyim bebeğim kucagımda olsa:) ay ayy düşündükçe bunalıyorum allahım kolaylık versin bize.doğumdan sonra bunları hatırlayıp geçti gitti diycez inşallah.
Normal canım hamilelik bitene kadar hergün görülüyor bu rüyalar doğduktan sonrada rüya görmeye fırsatımiz kalmayacakKızlar günaydın.bi kaç keredir hep erken doğum yaptığımı görüyorum rüyamda.bilinç altı galiba vakit azaldıkça hep bunu kuruyorum kafamda
Ayy evet çok heyecanlanıyorum evimize neşe,mis kokusu dolcak inşallah.hayatımız değişecekNormal canım hamilelik bitene kadar hergün görülüyor bu rüyalar doğduktan sonrada rüya görmeye fırsatımiz kalmayacak
Merhaba canım doğum tarihimiz aynıymışAyy evet çok heyecanlanıyorum evimize neşe,mis kokusu dolcak inşallah.hayatımız değişecek
Mrb ne güzel:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba canım doğum tarihimiz aynıymış
İnşallah canımMrb ne güzel:) rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benimki de aynı ama gelin görün ki hepimiz farklı doguracagizMerhaba canım doğum tarihimiz aynıymış
Evet canım aynı.cinsiyeti belli mi seninBenimki de aynı ama gelin görün ki hepimiz farklı doguracagiz
Evet canım rabbim nasip ederse kızEvet canım aynı.cinsiyeti belli mi senin
Sen yenisin hosgeldin canım biz buralardayızBurdan takip edelim birbirimizi
Canımm hoşgeldin bende özledim.tatile çıktın dinlendin ohh.yazlıkdamısın iyi geldimi tatil.bizlerde iyiyiz çok şükür büyüyüp gidiyoruz.aynı bizim burası gelen giden arkadaslar oluyor senin bildiklerinde iyiler herkes sağlıklı çok şükür.ellerine sağlık harika olmuşlar kapı süsüne bayıldım bende aldım ama ismi yapmadım çünkü biz isim konusunda kararsız kaldık birazKızlaar unuttum dimi sizi uzun zamandır uğramadım topiğe izne ayrıldığımdan beri eylül anneleri topiğine bile uğrayamıyorumEverdeen özledim valla kuzucum ya geçmişe dönüp bakmadım umarım herkes iyidir yeni katılan arkadaşlar da olmuş iyi olmuş.. bu arada bebek için lavanta keselerimi ve kapı süsünü yaptım sizlerde bakın fikir olsun
:) bakalım nasıl olcak o gün bi olsa bitse.diyorum ki bir günde olup bitcek akşamında bitmiş olcakBenimki de aynı ama gelin görün ki hepimiz farklı doguracagiz
Katinaaaaaaa 69 gün kaldı diyor doğuma görünce beni ter bastı maaşallah ilk sen doğum yapcan burda ayy çok heyecanlandımKızlaar unuttum dimi sizi uzun zamandır uğramadım topiğe izne ayrıldığımdan beri eylül anneleri topiğine bile uğrayamıyorumEverdeen özledim valla kuzucum ya geçmişe dönüp bakmadım umarım herkes iyidir yeni katılan arkadaşlar da olmuş iyi olmuş.. bu arada bebek için lavanta keselerimi ve kapı süsünü yaptım sizlerde bakın fikir olsun
Hoşbulduk canım nasip olursa hafta sonu kpss ye gireceğim o yüzden geç katılabildim aranıza. Sizin ilk bebekleriniz değil mi benim 2. Olacak nasip olursaSen yenisin hosgeldin canım biz buralardayız
Benim de ikinci canım 2.5 yaşında bi oğlum varHoşbulduk canım nasip olursa hafta sonu kpss ye gireceğim o yüzden geç katılabildim aranıza. Sizin ilk bebekleriniz değil mi benim 2. Olacak nasip olursa
evet cnm az kaldı son 9 haftam ama zaman geçtikçe zorlaşıyor gece uykum kalmadı..Katinaaaaaaa 69 gün kaldı diyor doğuma görünce beni ter bastı maaşallah ilk sen doğum yapcan burda ayy çok heyecanlandım
cnm dr yazlığa izin vermedi ne yazık ki evdeyim bayramda belki yakın bir yerlere kaçarız bir kaç günlüğüne.. evdeyim kızım gitti annemlere yalnız kaldım kendimi süslere vermiştim yaptım bitirdim şimdi yine sıkılıyorum evde..Canımm hoşgeldin bende özledim.tatile çıktın dinlendin ohh.yazlıkdamısın iyi geldimi tatil.bizlerde iyiyiz çok şükür büyüyüp gidiyoruz.aynı bizim burası gelen giden arkadaslar oluyor senin bildiklerinde iyiler herkes sağlıklı çok şükür.ellerine sağlık harika olmuşlar kapı süsüne bayıldım bende aldım ama ismi yapmadım çünkü biz isim konusunda kararsız kaldık biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?