2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

[QUOTE="kattina, post: 41588771, membe]evet cnm az kaldı son 9 haftam ama zaman geçtikçe zorlaşıyor gece uykum kalmadı..[/QUOTE]
Aynen canım gece uykusu bitti düzenim kalmadı.sen doğum yapıp iyiyim dediğinde rahatlıycam sonra sıra sıra Gitcez.of çok korkuyorum nasıl olcak bilmem.ben hiç kilo alamıyorum kaç kilo aldın.muz yiyorum bebek alsın diye moralim bozuluyor

[QUOTE="kattina, post: 41588771, membe]evet cnm az kaldı son 9 haftam ama zaman geçtikçe zorlaşıyor gece uykum kalmadı..
Aynen canım gece uykusu bitti düzenim kalmadı.sen doğum yapıp iyiyim dediğinde rahatlıycam sonra sıra sıra Gitcez.of çok korkuyorum nasıl olcak bilmem.ben hiç kilo alamıyorum kaç kilo aldın.muz yiyorum bebek alsın diye moralim bozuluyor[/QUOTE]
cnm ben çok aldım tam 20 kilo ama benim bünye sırf hamilelikte alıyor 56 şle hamile kalmıştım şimdi 76 kiloyum bebekte iki hafta önde gidiyor.. evet muz ye bebeğe kilo yapıyor gerçekten ben günde 3 tane muz yiyorum kiloları sorun yapmıyorum kızıma hamileykende 30 kilo alıp vermiştim.. kafaya koyarsam 3 ayda veririm ben o kiloları..

cnm ben çok aldım tam 20 kilo ama benim bünye sırf hamilelikte alıyor 56 şle hamile kalmıştım şimdi 76 kiloyum bebekte iki hafta önde gidiyor.. evet muz ye bebeğe kilo yapıyor gerçekten ben günde 3 tane muz yiyorum kiloları sorun yapmıyorum kızıma hamileykende 30 kilo alıp vermiştim.. kafaya koyarsam 3 ayda veririm ben o kiloları..[/QUOTE]
Maaşallah canım ne güzel keşke bende alabilsem.verirsin doğumdan sonra. bebek sağlıklı olsunda.bende 7kilo aldım sanırım ama bebek almış ben değişmedim.inş.bebek sağlıklı olsunda çok korkuyorum bende küçükmüşüm küvezde kalmışım korkuyorum vicdan yapıyorum ben yemeyince küçük olcak diye.az kaldı hayırlısıyla bi doğsalar.ne günler geçirdik:)

Çok güzel olmuş kundakli beb
evet cnm az kaldı son 9 haftam ama zaman geçtikçe zorlaşıyor gece uykum kalmadı..
Canım gerçekten az kaldı bende yatamiyorum benimde 70 günüm kaldı eylül 15 sezeryan olduğu için 38 haftalıkken alınacak sen sezeryanmiydin

Merhaba kızlar bende geldim. 12 haftalık hamileyim. Yarın kontrol var. Hiç iyi beslenemedim. 3 kilo verdim. Mide bulantısı ve kusma maf etti beni. Bu hafta geçti biraz. Ama yarın doktor bebek gelişmemiş derse çok üzülürüm. Sitres Yaptım. Iştahım kapalı ne yapsam bilmiyorum.

Hoşgeldin canım bende tam 3ay kustum hiç birşey yemedim 43kilodan 38kiloya düştüm çok korktum ama dr günüyle eşit dedi yani bebek ilk 3ay sen hiç birşey yemesen bile senden besleniyor endişe etme 3aydan sonra önemli yediğin içtiğin.

Sağol canım içimi rahatlattın ilk hamilelik olunca çok takıyorum. Bende 57 den 54 e düştüm. Bakalım Yarını merakla bekliyorum.

Sağol canım içimi rahatlattın ilk hamilelik olunca çok takıyoende 57 den 54 e düştüm. Bakalım Yarını merakla bekliyorum.
Hiç merak etme bende çok korkmuştum kendimi kötü şeyler duymaya alıştırmıştım dr çok iyi değince soruyorum hiç bişey yemedim nasıl büyümüş diye:) benimde ilk. Rabbim onları öyle güzel koruyor büyütüyorki allahıma emanetler.bende şimdi korkuyorum kilo alamıyorum küçük kalacak diye bu aylar önemli.ama onun kilosu iyiymiş çok şükür

Maaşallah canım ne güzel keşke bende alabilsem.verirsin doğumdan sonra. bebek sağlıklı olsunda.bende 7kilo aldım sanırım ama bebek almış ben değişmedim.inş.bebek sağlıklı olsunda çok korkuyorum bende küçükmüşüm küvezde kalmışım korkuyorum vicdan yapıyorum ben yemeyince küçük olcak diye.az kaldı hayırlısıyla bi doğsalar.ne günler geçirdik:)[/QUOTE]
Everdeen bende 59 la hamile kaldım şimdi 63.5 geliyorum ama az aldığımı düşünmüyorum çünkü oğlumda sağlıksız beslenip her önüme geleni yiyip 28 kilo almıştım bunda o hataya duşmedim dikkatli davranıyorum 4.5 kilo aldım gerçi nette en az 8 kilo yazıyor da ben dert etmiyorum cuma günü de kontrole gideceğim inşallah bebeğim haftasıyla uyumlu kilosu yerindedir

korkma bebişim ya ne güzel işte kendine değil bebeğe almışsın doğum sonrası kilo sorunun olmayacak işte daha ne.. hiç stres yapma sağlıkla doğacak inşallah..

Hiç endise etme canım göreceksin dr herşey gayet güzel diyecek bir çoğumuz bu haftaları kilo vererek geçirdik bebişin iyi pozisyon verirse cinsiyetini bile öğrenebilirsin ben 12 haftalıkken öğrendim

Senş
Everdeen bende 59 la hamile kaldım şimdi 63.5 geliyorum ama az aldığımı düşünmüyorum çünkü oğlumda sağlıksız beslenip her önüme geleni yiyip 28 kilo almıştım bunda o hataya duşmedim dikkatli davranıyorum 4.5 kilo aldım gerçi nette en az 8 kilo yazıyor da ben dert etmiyorum cuma günü de kontrole gideceğim inşallah bebeğim haftasıyla uyumlu kilosu yerindedir[/QUOTE] Senin kilon gayet iyi maaşallah ben zayıf olunca kafama takılıyor 45kilo ne ya hamile kadın 45 olurmu of bakalım daha alırım herhalde çok şükür bebek iyi diyor dr.bu arada bende persembe gidiyorum aynı hep randevularımız :)inş.sağlıkla görürüz bebeklerimizi canım

Senin kilon gayet iyi maaşallah ben zayıf olunca kafama takılıyor 45kilo ne ya hamile kadın 45 olurmu of bakalım daha alırım herhalde çok şükür bebek iyi diyor dr.bu arada bende persembe gidiyorum aynı hep randevularımız :)inş.sağlıkla görürüz bebeklerimizi canım[/QUOTE]
İnşallah canım evet aynı zamanlarda gidiyoruz genellikle söyle böyle perşembe 6 ayım iz bitiyor 7 ye giriyoruz canım

İnşallah canım evet aynı zamanlarda gidiyoruz genellikle söyle böyle perşembe 6 ayım iz bitiyor 7 ye giriyoruz canım [/QUOTE]
Evet ya:) çok şükür allahım dr gittikçe iyi oldugunu gördükçe şükrediyorum böyle sorunsuz bin şükür rabbim herkese nasip etsin.birde doğsalar.çok heyecanlıyım anne olacağıma inanamıyorum:)

İnşallah canım evet aynı zamanlarda gidiyoruz genellikle söyle böyle perşembe 6 ayım iz bitiyor 7 ye giriyoruz canım [/QUOTE]
Kızlar siz zaten yedinci ayın içindesiniz

emili98 .!.:
İnşallah canım evet aynı zamanlarda gidiyoruz genellikle söyle böyle perşembe 6 ayım iz bitiyor 7 ye giriyoruz canım
Kızlar siz zaten yedinci ayın içindesinizEki Görüntüle 1569819 [/QUOTE]
Evet canım persembe 26.hafta.6.ayı bitirdik.7ay demeye insan korkuyor:) ahh ahh zaman ne hızla geçti

Evet ya:) çok şükür allahım dr gittikçe iyi oldugunu gördükçe şükrediyorum böyle sorunsuz bin şükür rabbim herkese nasip etsin.birde doğsalar.çok heyecanlıyım anne olacağıma inanamıyorum:)[/QUOTE]
Amin canım rabbim olmayana da versin bu güzel duygu yu tattırsin evlat herseyden öte oluyor

Hiç endise etme canım göreceksin dr herşey gayet güzel diyecek bir çoğumuz bu haftaları kilo vererek geçirdik bebişin iyi pozisyon verirse cinsiyetini bile öğrenebilirsin ben 12 haftalıkken öğrendim
Inşallah canım biraz sonra doktora gideceğim cinsiyetinde çok merak ediyorum . Inşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…