2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Evet canım persembe 26.hafta.6.ayı bitirdik.7ay demeye insan korkuyor:) ahh ahh zaman ne hızla geçti

İkili rakama düştük bugün canım. ...[/QUOTE]
Doğum yapma tarihleriniz aynı bakalım önce hanginiz doğum yapacak bizi habersiz bırakmayin sakın

Kızlar nasılsınız hamilelik güzel de sizin ruh halleriniz nasıl.ben bu aralar fenayım gece uyuyamıyorum, sürekli içim daralıyor, iştahım yok.evde duramıyorum, .giyinip süslenip dışarı çıkıyorum sonra üzerimdekilerden sıkılıyorum, dışarıda duramıyorum hiç bir şeyden zevk almaz oldum hep ağlayasım geliyorsiz nasılsınız

İkili rakama düştük m. ...
Doğum yapma tarihleriniz aynı bakalım önce hanginiz doğum yapacak bizi habersiz bırakmayin sakın[/QUOTE]
Kızlar nolur bi söz verelim doğum yapan kendine gelince hemen yazsın durumunu.bebeği.benim çok merak ettiğim arkadaslar var.biz bu yola beraber çıktık sıra sıra birbirimizi doğuma yollayayım katina önce sonra sen:) ben sizden taktik alcam:)

Doğum yapma tarihleriniz aynı bakalım önce hanginiz doğum yapacak bizi habersiz bırakmayin sakın
Kızlar nolur bi söz verelim doğum yapan kendine gelince hemen yazsın durumunu.bebeği.benim çok merak ettiğim arkadaslar var.biz bu yola beraber çıktık sıra sıra birbirimizi doğuma yollayayım katina önce sonra sen:) ben sizden taktik alcam:)[/QUOTE]
Ben doğuma giderken aşama aşama resim çekip atmayı düşünüyorum zaten telefonla giriyorum buraya bebişimide paylaşırim inşallah şuan bile yazarken karnımda kazı çalışmasi yapıyor

kattınaa hoşgeldin ,
çok guzel olmuş canım ellerıne saglık bende malzeme aldım ama yapamadım henuz ellerımden dolayı hiçbişey yapamıyorum neler hayal etmiştim oysa

Vallahi canım hamilelik le ilgili bi problem yok ama sıkılmaya da vaktim yok sabah kalk evi toparla oglusumu doyur onun gönlünü etmek için ya parka ya markete götür ee ramazan haliyle davetler oluyor ya da evde eşime yemek telaşı derken su gibi geçiyor şu sıralar bana ...

Kızlar sol elim bileğimden itibaren uyuştu akşam üzeri ,çok ağrıyor hamilelikten mi oldu acba yoksa örgü örmüştüm agrı falanmı girdi geçici bişeymi çok agrıyor hiç olmamştı

Kızlar sol elim bileğimden itibaren uyuştu akşam üzeri ,çok ağrıyor hamilelikten mi oldu acba yoksa örgü örmüştüm agrı falanmı girdi geçici bişeymi çok agrıyor hiç olmamştı
Canım yoruluyorsun bende de oluyor dün gece sahurda çok kötüydüm sabah evi temizledin çamaşır falan derken hiçbir yeri i hissetmiyordum uyusuk gibi

kızlarrr ölüyorum yaaa miğdem fena yanıyoo napsam acaba
bana bir tek süt fayda ediyordu yandığı an tek nefeste soğuk süt iç bir bardak anında kesiyor.. bir nefeste bitiremezsen içebildiğin kadarını iç ikinci yudum yapma çok şükür bu hafta bitti ama 3 hafta bende çektim..

slm cnm hep gebelikten bunlar sabır bitecek hepsi bende her sabah uyuşmayla uyanıyorum öğlene doğru normale dönüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…