Evet canım persembe 26.hafta.6.ayı bitirdik.7ay demeye insan korkuyor:) ahh ahh zaman ne hızla geçti[/QUOTE]Kızlar siz zaten yedinci ayın içindesinizEki Görüntüle 1569819
Evet canım persembe 26.hafta.6.ayı bitirdik.7ay demeye insan korkuyor:) ahh ahh zaman ne hızla geçti
Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin insallahVe rabbime sukurler olsun..Bi haftadir bu sevinci bende yasiyorum..
Evet canım persembe 26.hafta.6.ayı bitirdik.7ay demeye insan korkuyor:) ahh ahh zaman ne hızla geçti
Doğum yapma tarihleriniz aynı bakalım önce hanginiz doğum yapacak bizi habersiz bırakmayin sakın[/QUOTE]İkili rakama düştük m. ...
Kızlar nolur bi söz verelim doğum yapan kendine gelince hemen yazsın durumunu.bebeği.benim çok merak ettiğim arkadaslar var.biz bu yola beraber çıktık sıra sıra birbirimizi doğuma yollayayım katina önce sonra sen:) ben sizden taktik alcam:)[/QUOTE]Doğum yapma tarihleriniz aynı bakalım önce hanginiz doğum yapacak bizi habersiz bırakmayin sakın
kattınaa hoşgeldin ,Kızlaar unuttum dimi sizi uzun zamandır uğramadım topiğe izne ayrıldığımdan beri eylül anneleri topiğine bile uğrayamıyorumEverdeen özledim valla kuzucum ya geçmişe dönüp bakmadım umarım herkes iyidir yeni katılan arkadaşlar da olmuş iyi olmuş.. bu arada bebek için lavanta keselerimi ve kapı süsünü yaptım sizlerde bakın fikir olsun
Doğum yapma tarihleriniz aynı bakalım önce hanginiz doğum yapacak bizi habersiz bırakmayin sakın[/QUOTE]İkili rakama düştük bugün canım. ...
Vallahi canım hamilelik le ilgili bi problem yok ama sıkılmaya da vaktim yokKızlar nasılsınız hamilelik güzel de sizin ruh halleriniz nasıl.ben bu aralar fenayım gece uyuyamıyorum, sürekli içim daralıyor, iştahım yok.evde duramıyorum, .giyinip süslenip dışarı çıkıyorum sonra üzerimdekilerden sıkılıyorum, dışarıda duramıyorum hiç bir şeyden zevk almaz oldum hep ağlayasım geliyorsiz nasılsınız
Benimde çok yanıyor soda içiyorum yarın dr gitcem söylycem cok rahatsız edicikızlarrr ölüyorum yaaa miğdem fena yanıyoo napsam acaba
Benimde öyle gece yatarken yüksek yastık kullanıyorum biraz faydası oluyorBenimde çok yanıyor soda içiyorum yarın dr gitcem söylycem cok rahatsız edici
Canım yoruluyorsun bende de oluyor dün gece sahurda çok kötüydüm sabah evi temizledin çamaşır falan derken hiçbir yeri i hissetmiyordum uyusuk gibiKızlar sol elim bileğimden itibaren uyuştu akşam üzeri ,çok ağrıyor hamilelikten mi oldu acba yoksa örgü örmüştüm agrı falanmı girdi geçici bişeymi çok agrıyor hiç olmamştı
Ayy bnde grcem kpss ye dua edin kizlar bize yaaaaa rabbm emeklerimizi bosa vermesn insallh: )))Hoşbulduk canım nasip olursa hafta sonu kpss ye gireceğim o yüzden geç katılabildim aranıza. Sizin ilk bebekleriniz değil mi benim 2. Olacak nasip olursa
saol bebişim.. hayırdır ne oldu ellerine şiştimikattınaa hoşgeldin ,
çok guzel olmuş canım ellerıne saglık bende malzeme aldım ama yapamadım henuz ellerımden dolayı hiçbişey yapamıyorumneler hayal etmiştim oysa
bana bir tek süt fayda ediyordu yandığı an tek nefeste soğuk süt iç bir bardak anında kesiyor.. bir nefeste bitiremezsen içebildiğin kadarını iç ikinci yudum yapma çok şükür bu hafta bitti ama 3 hafta bende çektim..kızlarrr ölüyorum yaaa miğdem fena yanıyoo napsam acaba
slm cnm hep gebelikten bunlarKızlar sol elim bileğimden itibaren uyuştu akşam üzeri ,çok ağrıyor hamilelikten mi oldu acba yoksa örgü örmüştüm agrı falanmı girdi geçici bişeymi çok agrıyor hiç olmamştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?