ahhh kızlarr ahhhh ben onu 2 aydır nerdeyse çekiyorum telefon elımden defalarca duştu, kırdıgım bardak vss sayısı baya fazla.ıkı elım hemde çok kotu birşey dr bana amelıyat dedi ama beklicem buzu havluya sar elıne arada uygula dr dedislm cnm hep gebelikten bunlarsabır bitecek hepsi bende her sabah uyuşmayla uyanıyorum öğlene doğru normale dönüyor..
ayy g.olsun cnm bnm geçici bir durum dr öyle dedi.. doğumdan sonra normale döner dedi..ahhh kızlarr ahhhh ben onu 2 aydır nerdeyse çekiyorum telefon elımden defalarca duştu, kırdıgım bardak vss sayısı baya fazla.ıkı elım hemde çok kotu birşey dr bana amelıyat dedi ama beklicem buzu havluya sar elıne arada uygula dr dedi
Sen ameliyat yaptıracaktin ne oldu doğumdan sonrayami karar verdin canım hepinize acil şifalar inşallah bebekler Dogunca daha çok yorulacaksinizahhh kızlarr ahhhh ben onu 2 aydır nerdeyse çekiyorum telefon elımden defalarca duştu, kırdıgım bardak vss sayısı baya fazla.ıkı elım hemde çok kotu birşey dr bana amelıyat dedi ama beklicem buzu havluya sar elıne arada uygula dr dedi
Amin canım yarın da ben gideceğim inşallah bi problem çıkmaz kilosu ve boyunu söylüyor mu doktorun yani haftasıyla uyumlu mu bebisKızlar mrb.ellerimin uyusukluğu geçti çok şükür bugün randevumuz vardı şeker yüklemesi yaptılar kötü değil tadı ben içtim hemen hiç miğdem bulanmadı.çok iyi tahliller.bebeşim çok iyi maşallah kilo almış uzamış 4 boyutluda baktık koca burunlu bi kızım var:) yerim onun burnunu.allahım doğum sonuna kadar sağlıklı randevular nasip etsin hepimize.
Canım şimdiden başarılar diliyorum hangi bölüm senin.benim sos bil öğrt.Rabbim yardımcımız olsunAyy bnde grcem kpss ye dua edin kizlar bize yaaaaa rabbm emeklerimizi bosa vermesn insallh: )))
Amiiin arkadasim insallah.7 senelik cok zorlu bi surecten sonra insallah alirim kucagima saglikli sihhatli.İlk bebegimi dogumuna 2 haft kala kaybeytim insallah bu sefer kavusurum.Bunca senedir annelik hasretiyle yanan kalbim artik bu hasretni dindirir insallah...Rabbim sana da hayirlisiyla kolay bi dogum ve saglikli bi evlat nasip etsin canimGözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin insallah
kızlarrr ölüyorum yaaa miğdem fena yanıyoo napsam acaba
Kizlaaarrr bebeklerinoz saclaniyo anneleri saclari cikiyo onun icin yaniyo migdeleriniz merak etmeyin :) En iyisi sut sut icin migdenizi rahatlatirBenimde çok yanıyor soda içiyorum yarın dr gitcem söylycem cok rahatsız edici
Evett:) süt rahatlatıyorKizlaaarrr bebeklerinoz saclaniyo anneleri saclari cikiyo onun icin yaniyo migdeleriniz merak etmeyin :) En iyisi sut sut icin migdenizi rahatlatir
Amin canm cumlemizin bende mat öğretmenliği bakalm rabbm.hayirilisni versn hepimzeCanım şimdiden başarılar diliyorum hangi bölüm senin.benim sos bil öğrt.Rabbim yardımcımız olsun
Günaydın canım. Doktor bebek gayet sağlıklı dedi. Okadar mutlu oldum ki. Demekki biz kilo alamasakta bebişler büyüyor. Dediğin gibi yinede dikkat etmek Lazım.Hiç merak etme bende çok korkmuştum kendimi kötü şeyler duymaya alıştırmıştım dr çok iyi değince soruyorum hiç bişey yemedim nasıl büyümüş diye:) benimde ilk. Rabbim onları öyle güzel koruyor büyütüyorki allahıma emanetler.bende şimdi korkuyorum kilo alamıyorum küçük kalacak diye bu aylar önemli.ama onun kilosu iyiymiş çok şükür
Sizede günaydın kızlar ben 11 den önce kalkamıyorum yaa sabah altı kalkan ben yok artık resmenGünaydın Güzel Annişler :)
Çok sevindim canım ohh maaşallah.bende dün dr gittim 7aydayım pek yemek yemedim hala kilo alamıyorum üzülüyordum ama bebeğim günündende iyi çıktı kilosu maaşallah yani ilerisi içinde yiyemezsen korkma allahım onları büyütüyor.Günaydın canım. Doktor bebek gayet sağlıklı dedi. Okadar mutlu oldum ki. Demekki biz kilo alamasakta bebişler büyüyor. Dediğin gibi yinede dikkat etmek Lazım.
Canım ben ikili testi yaptırdım sonuclar iyi çıkınca bana baska test yapılmadı.yani bi ikiliden sonra 7.ayda şeker yüklemesi ve test yaptılar detayı.yani şehir dışında olacaksan 4.aydan 7.aya kadar test yapılmadı bende sadece ultrasonda bebeğe bakıldı kilo tansiyoon falan.ha bide saglık ocagında tetanos asısı yapıldı bu ayların arasındaKızlar 2 li testi yyeki 4. Ay da hangi test Yapılıyor. Birde ildışında Olacağım o tarihlerde yapılacak test geçikirse sorun Olurmu sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?