2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Merhaba kızlar. Dün doktora gittim. Çok şükür bebek sağlıklı. Büyümüş yavrucak. 2 li test yaptırdık sonra kızamıkçık su çiçeği vs. Testleri varmış onlarda bakacaklar. Ense kalınlığı normal dedi Dr. Inşallah test sonuçlarıda iyi gelir. Doğum 9 ocakta. Bundan sonra hangi testler var acaba siz hepsini yaptırıyormusunuz.

slm cnm hep gebelikten bunlar sabır bitecek hepsi bende her sabah uyuşmayla uyanıyorum öğlene doğru normale dönüyor..
ahhh kızlarr ahhhh ben onu 2 aydır nerdeyse çekiyorum telefon elımden defalarca duştu, kırdıgım bardak vss sayısı baya fazla.ıkı elım hemde çok kotu birşey dr bana amelıyat dedi ama beklicem buzu havluya sar elıne arada uygula dr dedi

ayy g.olsun cnm bnm geçici bir durum dr öyle dedi.. doğumdan sonra normale döner dedi..

Sen ameliyat yaptıracaktin ne oldu doğumdan sonrayami karar verdin canım hepinize acil şifalar inşallah bebekler Dogunca daha çok yorulacaksiniz

Kızlar mrb.ellerimin uyusukluğu geçti çok şükür bugün randevumuz vardı şeker yüklemesi yaptılar kötü değil tadı ben içtim hemen hiç miğdem bulanmadı.çok iyi tahliller.bebeşim çok iyi maşallah kilo almış uzamış 4 boyutluda baktık koca burunlu bi kızım var:) yerim onun burnunu.allahım doğum sonuna kadar sağlıklı randevular nasip etsin hepimize.

Amin canım yarın da ben gideceğim inşallah bi problem çıkmaz kilosu ve boyunu söylüyor mu doktorun yani haftasıyla uyumlu mu bebis

Merhaba Kızlar bende 5 haftalık tazecik annişim :) Henüz bebeğimin kesesini görmüyorda olsak :) Nasipse Çarşamba günü gidiyorum doktora inşallah görürüm dua edin :)

E="tugce1325, post: 41628012, member: 666057"]Amin canım yarın da ben gideceğim inşallah bi problem çıkmaz kilosu ve boyunu söylüyor mu doktorun yani haftasıyla uyumlu mu bebis[/QUOTE]
Eevet canım maasallah haftasından fazla bile çıktı boyu kilosu cok sevindim

Gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin insallah
Amiiin arkadasim insallah.7 senelik cok zorlu bi surecten sonra insallah alirim kucagima saglikli sihhatli.İlk bebegimi dogumuna 2 haft kala kaybeytim insallah bu sefer kavusurum.Bunca senedir annelik hasretiyle yanan kalbim artik bu hasretni dindirir insallah...Rabbim sana da hayirlisiyla kolay bi dogum ve saglikli bi evlat nasip etsin canim

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Günaydın canım. Doktor bebek gayet sağlıklı dedi. Okadar mutlu oldum ki. Demekki biz kilo alamasakta bebişler büyüyor. Dediğin gibi yinede dikkat etmek Lazım.

Kızlar 2 li testi yaptırdım. Peki 4. Ay da hangi test Yapılıyor. Birde ildışında Olacağım o tarihlerde yapılacak test geçikirse sorun Olurmu sizce.

Günaydın canım. Doktor bebek gayet sağlıklı dedi. Okadar mutlu oldum ki. Demekki biz kilo alamasakta bebişler büyüyor. Dediğin gibi yinede dikkat etmek Lazım.
Çok sevindim canım ohh maaşallah.bende dün dr gittim 7aydayım pek yemek yemedim hala kilo alamıyorum üzülüyordum ama bebeğim günündende iyi çıktı kilosu maaşallah yani ilerisi içinde yiyemezsen korkma allahım onları büyütüyor.

Kızlar 2 li testi yyeki 4. Ay da hangi test Yapılıyor. Birde ildışında Olacağım o tarihlerde yapılacak test geçikirse sorun Olurmu sizce.
Canım ben ikili testi yaptırdım sonuclar iyi çıkınca bana baska test yapılmadı.yani bi ikiliden sonra 7.ayda şeker yüklemesi ve test yaptılar detayı.yani şehir dışında olacaksan 4.aydan 7.aya kadar test yapılmadı bende sadece ultrasonda bebeğe bakıldı kilo tansiyoon falan.ha bide saglık ocagında tetanos asısı yapıldı bu ayların arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…