Canım hayırlı olsun.benimde ilk gittiğimde kese görünmedi.cok korktum defalarcada yazdım hep:) yani kısaca 9 haftalık gittiğimde bebeğide gördüm kalbinde duydum.yani bence şimdi olsam 8, 9 haftalık olana kadar dr gidip kafa karıstrmazdım.ozaman kadar kesin belli olamadığı zamanlar oluyor insanda üzülüyor.hyrye0: 41635260 .!.:Kizlar merhabe ikinci gebeligm.yani varsa insllh sizden yrdm istiyorm sabah doktra gttm ama kese karindan gorulmedi adet tarhm 25 mayis falat biz kararszdik 17 hazirana kadr korndk suan 17 gun falan oluyo dktrada bunu belrttim hani kucuktr diye ama vajinal utrasn bakiym falan demedi kan 3 te cikacak kucuk oldgu icin oyledr dimi rahim duvarn kalinlasms ama kese gozukmuyo dedi dua edin kizimda gec gtmstm erken gttm smdi kanda deger bi cksin bakalm
Haklisin canm aslnda kizimda sekiz haftada gttm kesede bebekde kalp atimida vardi fakat dis gebelk falan olur diye korkuyirm ama kucuk inaniyorm icimde buyuycek Rabbmn izni ile kani bi alalm bakalm ne diyo belkide endiselencek bsey yok beklicez uc dort hafta sonra geri gel der yada ben 6 haftada faln gdp tekrar baktiraym kan degerlerimi daha bilmiorm ilk verdm insllh kizimdaki gbi gzel keyfli bir hamilelk gecirirm tesekkrler cevap icin belkide daha rahime atilmamistr sncta mnck iko hafta halen hazrlanyr olablr rahmde kendi kendine kalinlasmaz ustune once yaptgm test silokti tekrarladm uc gun snra nettiCanım hayırlı olsun.benimde ilk gittiğimde kese görünmedi.cok korktum defalarcada yazdım hep:) yani kısaca 9 haftalık gittiğimde bebeğide gördüm kalbinde duydum.yani bence şimdi olsam 8, 9 haftalık olana kadar dr gidip kafa karıstrmazdım.ozaman kadar kesin belli olamadığı zamanlar oluyor insanda üzülüyor.
saol kattıcım sanada geçmiş olsun .benimki boyundakı damarımda kı daralmadan kaynaklı olabılırmiş inşallah dogumdan sonra benımkıde geçerayy g.olsun cnm bnm geçici bir durum dr öyle dedi.. doğumdan sonra normale döner dedi..
başarrılar kızlar bende sizdenim Allah yardımcımız olsunAmin canm cumlemizin bende mat öğretmenliği bakalm rabbm.hayirilisni versn hepimze
Sizede günaydın kızlar ben 11 den önce kalkamıyorum yaa sabah altı kalkan ben yok artık resmen
Valla fiyatı süpermis ben balgat koru hastanesinde yapacam sezeryan bir gece yatilacak 3.250 dediler ankara biraz pahalıKızlar günaydın.dün hastane ücretlerini sorduk
normal 1080
sezryan 970 miş şaşırdım sezryan daha fazla olmazmı.odalarıda sorduk normal oda 48 iki kişi kalıyormuş
Özel oda 97 tek oda
Suıt oda 300 2oda yatak ve misafirler için bi bölüm gayet güzel
Bana uygun geldi fiat sizin hastane ücretleri nasıl
Canım başarılar diliyorum sana çok güzel hasta kilodu var ondan giyin kilot şeklinde yandan bantlı olanlardan değil geçir onu geleni sal gitsin emiyor çünkükızlarr yarın sınava gircem benim gibi kpss ye gıren arkadaşlarda var dua edin bize ,inşallah bebeklerimiz bize şans getirir sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için hiç çalışamadım hakkımızda hayırlısı , sınava giren bütün arkadaşlara başarılar diliyorum .bu çişi napcam :) çok tuvalete çıkıyorum sınavda bundan çok korkuyorum
Cnm hakkında hayırlısı olsun umarım bebiş uğurlu gelir de kazanırsın.. Bu arada sınav öncesi su içme risk alma da rahat geçsin sınav çıkışı telafi edersin susuzlugunukızlarr yarın sınava gircem benim gibi kpss ye gıren arkadaşlarda var dua edin bize ,inşallah bebeklerimiz bize şans getirir sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için hiç çalışamadım hakkımızda hayırlısı , sınava giren bütün arkadaşlara başarılar diliyorum .bu çişi napcam :) çok tuvalete çıkıyorum sınavda bundan çok korkuyorum
Ayy bedava cnm ya ben normal doğumu 1 gece kalacağım 2750 tlKızlar günaydın.dün hastane ücretlerini sorduk
normal 1080
sezryan 970 miş şaşırdım sezryan daha fazla olmazmı.odalarıda sorduk normal oda 48 iki kişi kalıyormuş
Özel oda 97 tek oda
Bende bugün doktordaydim bebeğim gayet iyiymiş çok şükür haftasıylada uyumlu şeker testi yaptılar çok rahatsız edici bişey değil di ama sonuçları almaya gidemedim çok yorulmustum umarım iyi çıkar bu arada bebeğim bir düzgün durmadı ki doktorum yüzünü fotoğraflasin kadın kaç kez uğraştı yok elleri yüzünde ydi bebisimin bu arada benim de doğum ücreti m 700 falanKızlar günaydın.dün hastane ücretlerini sorduk
normal 1080
Özel oda 97 tek oda
Valla fiyatı süpermis ben balgat koru hastanesinde yapacam sezeryan bir gece yatilacak 3.250 dediler ankara biraz pahalı
Valla bizim burası çok iyiymiş ben suit odada kalırım ozaman kocaman lüks emilicim hızlı trene bin gel burda yap doğumu:) 1hafta bizde misafir kalırsın:)Ayy bedava cnm ya ben normal doğumu 1 gece kalacağım 2750 tl
Gözün aydın canım. fotoğrafda zaten çirkin çıkıykyorlar:) suyun içinde olunca bi garip görünüyor sizin orda daha iyiymiş ücrettugcpost: 41643744 .!.:Ben
Bende bugün doktordaydim bebeğim gayet iyiymiş çok şükür haftasıylada uyumlu şeker testi yaptılar çok rahatsız edici bişey değil di ama sonuçları almaya gidemedim çok yorulmustum umarım iyi çıkar bu arada bebeğim bir düzgün durmadı ki doktorum yüzünü fotoğraflasin kadın kaç kez uğraştı yok elleri yüzünde ydi bebisimin bu arada benim de doğum ücreti m 700 falan
Sağolasin canım yaa hayat gerçekten çok pahalı doğum,hazırlik ,muayenesi derken dünyanın parası gidiyor işte mecbur kalıyor insan bi yerde sağlık olsun.kızlar bende sonradan büyüyen yataklar var onlardan alacak gibiyim bayramdan sonra kıyafetleri yıkar utulerim artık gittikce günler azalıyorValla bizim burası çok iyiymiş ben suit odada kalırım ozaman kocaman lüks emilicim hızlı trene bin gel burda yap doğumu:) 1hafta bizde misafir kalırsın:)
Amin İnşallah canım benim rabbimsana da kucağına almayi nasip etsin sağlıklı bir şekilde doğar inşallah canimAmiiin arkadasim insallah.7 senelik cok zorlu bi surecten sonra insallah alirim kucagima saglikli sihhatli.İlk bebegimi dogumuna 2 haft kala kaybeytim insallah bu sefer kavusurum.Bunca senedir annelik hasretiyle yanan kalbim artik bu hasretni dindirir insallah...Rabbim sana da hayirlisiyla kolay bi dogum ve saglikli bi evlat nasip etsin canim
Çoğu yere göre evet uygun canım ankara ve İstanbul pahaliGözün aydın canım. fotoğrafda zaten çirkin çıkıykyorlar:) suyun içinde olunca bi garip görünüyor sizin orda daha iyiymiş ücret
Nasil gecti snav kizlarrrbaşarrılar kızlar bende sizdenim Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?