2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canım başarılar diliyorum sana çok güzel hasta kilodu var ondan giyin kilot şeklinde yandan bantlı olanlardan değil geçir onu geleni sal gitsin emiyor çünkü
:) alemsin kızz emilii geçti bitti çok şukur ama sıka sıka bir hal oldum vallahı :)

Cnm hakkında hayırlısı olsun umarım bebiş uğurlu gelir de kazanırsın.. Bu arada sınav öncesi su içme risk alma da rahat geçsin sınav çıkışı telafi edersin susuzlugunu
saol canım benım gırdık çıktık bakalım hayırlısı artık. sabah çok tuvaletım geldı zor tuttum :) bebişte hep oynadı durdu oglumla gırdıgım tek sınav olur ınşallah :)

kızlar birkaç gundur birşey farkettim çamaşırıma su dokulmuş gıbı sankı ıslaklık oluyor ama su gibi sizdede oldumu merak ettim

kızlar birkaç gundur birşey farkettim çamaşırıma su dokulmuş gıbı sankı ıslaklık oluyor ama su gibi sizdede oldumu merak ettim
Evet canım benim de aynen senin gibi çamaşırımda su gibi ıslaklık oluyor Allah korusun suyum falan mı geliyor endişesine kapılıyorum

Kizlar mrb . size bir sey soracagim . benim adetim 24 gun gecti . 4 gun gecince test yaptim bi net bi silik cizgi cikti . cok sevindik . Doktora gittik kan verdik cikmadi . Sonra 15 gun gecti yine olmadim . kan testi yaptirdim negatif . bugun 24. Gun idrar testi yaptim evde negatif . Ama goguslerim cok sisti cok agriyor belim agriyor . istahim cok artti . halsizlik uyku var . Sık idrara cikiyorum . akinti var hep . sizce gec dollenme olabilir mi . Yada cevrenizde negatif olup pozitife donen var mi . Ne olur bi cvp verin ya kafayi yiyecegim

Sence bu ihtimallerr gore olabilir miyim canim

kızlar suan burada olanlar yardımcı olabilir mı çok merak ediyorum ....

İşte bende doktorun degılsın demesınden korkuyor herseyın hayırlısı ama bakalım . Ğöğüsüm felan hıc bu kadar agrımamıstı . ruyama bıle gırdı doktora gıdıyorum ultrasyonda bakıyor . cıktı verıyor kıs mı bebek mı kan testı ver dıyor bnde kanda cıkmıyor degılım dıyorum :) Allahım hayırlısını versın ınşallah mucıze olur . Gercı daha yenı dusunmeye basladık bebek . Ama cevremde yenı dogan bebeklerı görunce cok ıstıyorum Allah buyuk .

Kızlar okuyunca bana mesaj atar mısınız ...

Ben adet olmayı beklerken 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim canım belirtiler adet zamanı olan ağrı larla aynı allahım gönlüne göre versin bebek yoksa da üzülme daha yeni düşünmeye baslamissiniz inşallah rabbim kucağına bir bebek verir hayirlisiyla

bende ondan korktum açıkçacı bilmiyorum dr gıtmeme daha zaman var inşallah normaldir.
Lati lokum cuma günü doktordaydim doktorum sordu şeker yüklemesi ister misin dedi bende farketmez dedim ben öneriyorum dedi tamam o zaman dedim yapıldı şeker çıkmadı onunla birlikte idrar ve kan testi de yapıldı kanım çok düşük mus kan ilacin i sabah akşam iç dedi bir de idrar yollarım enfeksiyon kapmış hem fitil hem antibiyotik verdi sen gidince de yaparlar şeker yüklemesi kimse yaptırmıyor her halde ki ücret ö demedim oğlum da ö demiştim

Amin İnşallah canım benim rabbimsana da kucağına almayi nasip etsin sağlıklı bir şekilde doğar inşallah canim
İnsallah arkadasim inan cok korkuyorum yarin hastaneye gidecem.ilk ultrasonum icin insallah bi sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…