- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
:) alemsin kızz emilii geçti bitti çok şukur ama sıka sıka bir hal oldum vallahı :)Canım başarılar diliyorum sana çok güzel hasta kilodu var ondan giyin kilot şeklinde yandan bantlı olanlardan değil geçir onu geleni sal gitsin emiyor çünkü
benım sabahki zordu ama egitim ıyıydı. kıtap yuzu açmadan sınava gırdım hayırlısı artıkNasil gecti snav kizlarrr
saol canım benım gırdık çıktık bakalım hayırlısı artık. sabah çok tuvaletım geldı zor tuttum :) bebişte hep oynadı durdu oglumla gırdıgım tek sınav olur ınşallah :)Cnm hakkında hayırlısı olsun umarım bebiş uğurlu gelir de kazanırsın.. Bu arada sınav öncesi su içme risk alma da rahat geçsin sınav çıkışı telafi edersin susuzlugunu
Evet canım benim de aynen senin gibi çamaşırımda su gibi ıslaklık oluyor Allah korusun suyum falan mı geliyor endişesine kapılıyorumkızlar birkaç gundur birşey farkettim çamaşırıma su dokulmuş gıbı sankı ıslaklık oluyor ama su gibi sizdede oldumu merak ettim
Nasıldi sınav inşallah kolay geçmiştir arkadaşim biraz zorlandim dedi:) alemsin kızz emilii geçti bitti çok şukur ama sıka sıka bir hal oldum vallahı :)
:) alemsin kızz emilii geçti bitti çok şukur ama sıka sıka bir hal oldum vallahı :)
Evet canım bendede var devamlı kontrol ediyorumkızlar birkaç gundur birşey farkettim çamaşırıma su dokulmuş gıbı sankı ıslaklık oluyor ama su gibi sizdede oldumu merak ettim
Canım bencede en iyisi doktora gitmen ultrasonda görür diye tahmin ediyorum..Pazartesi doktora gitceğim
evet benziyor, ama regl dönemindede böyle olur bazen, pazartesi öğrenirsin canım Sıkma canınıCanım bencede en iyisi doktora gitmen ultrasonda görür diye tahmin ediyorum..
Ben adet olmayı beklerken 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim canım belirtiler adet zamanı olan ağrı larla aynı allahım gönlüne göre versin bebek yoksa da üzülme daha yeni düşünmeye baslamissiniz inşallah rabbim kucağına bir bebek verir hayirlisiylaİşte bende doktorun degılsın demesınden korkuyor herseyın hayırlısı ama bakalım . Ğöğüsüm felan hıc bu kadar agrımamıstı . ruyama bıle gırdı doktora gıdıyorum ultrasyonda bakıyor . cıktı verıyor kıs mı bebek mı kan testı ver dıyor bnde kanda cıkmıyor degılım dıyorum :) Allahım hayırlısını versın ınşallah mucıze olur . Gercı daha yenı dusunmeye basladık bebek . Ama cevremde yenı dogan bebeklerı görunce cok ıstıyorum Allah buyuk .
bende ondan korktum açıkçacı bilmiyorum dr gıtmeme daha zaman var inşallah normaldir.Evet canım benim de aynen senin gibi çamaşırımda su gibi ıslaklık oluyor Allah korusun suyum falan mı geliyor endişesine kapılıyorum
sabahki sınav zor geldi bana geçen seneki bilgilerimle gırdım kitap yuzu açamadım ama ogleden sonrakı ıyı gıbıydı hayırlısı artık.Nasıldi sınav inşallah kolay geçmiştir arkadaşim biraz zorlandim dedi
Lati lokum cuma günü doktordaydim doktorum sordu şeker yüklemesi ister misin dedi bende farketmez dedim ben öneriyorum dedi tamam o zaman dedim yapıldı şeker çıkmadı onunla birlikte idrar ve kan testi de yapıldı kanım çok düşük mus kan ilacin i sabah akşam iç dedi bir de idrar yollarım enfeksiyon kapmış hem fitil hem antibiyotik verdi sen gidince de yaparlar şeker yüklemesi kimse yaptırmıyor her halde ki ücret ö demedim oğlum da ö demiştimbende ondan korktum açıkçacı bilmiyorum dr gıtmeme daha zaman var inşallah normaldir.
İnsallah arkadasim inan cok korkuyorum yarin hastaneye gidecem.ilk ultrasonum icin insallah bi sorun cikmazAmin İnşallah canım benim rabbimsana da kucağına almayi nasip etsin sağlıklı bir şekilde doğar inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?