İçini rahat tut canım insallah güzel haberler alırsın tatlimİnsallah arkadasim inan cok korkuyorum yarin hastaneye gidecem.ilk ultrasonum icin insallah bi sorun cikmaz
çıkmadığına sevindim canım bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelsede bı bebegımı gorseydim :) resmını astım buzdolabına sabah akşam konusuyorum sanırım anne olacagımı daha ıyı hıssedıyorum artık.goruşuruz kuzumLati lokum cuma günü doktordaydim doktorum sordu şeker yüklemesi ister misin dedi bende farketmez dedim ben öneriyorum dedi tamam o zaman dedim yapıldı şeker çıkmadı onunla birlikte idrar ve kan testi de yapıldı kanım çok düşük mus kan ilacin i sabah akşam iç dedi bir de idrar yollarım enfeksiyon kapmış hem fitil hem antibiyotik verdi sen gidince de yaparlar şeker yüklemesi kimse yaptırmıyor her halde ki ücret ö demedim oğlum da ö demiştim
Evet anlattığın gibi canim ama adet olurken de öyle oluyorSuan öyle bi sancim var ki . sanki adet olacagim . karnimin icinden birseyler cekiyorlar . bacaklarima vuruyor .
Bizim ki de öyle esnedi ultrasonda fotoğraf alamadık .. görüşürüz tatlimçıkmadığına sevindim canım bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelsede bı bebegımı gorseydim :) resmını astım buzdolabına sabah akşam konusuyorum sanırım anne olacagımı daha ıyı hıssedıyorum artık.goruşuruz kuzum
Hadi gözün aydın canım insallah hersey güzel olurKizlarrrr bende bugün test yaptim ve sonuc pozitifff yarinda doktora gidicem ne kadarlikmis minigim ögrenicem ins. Dua edin de bi sorun cikmasn
Ayyy insllah bakalim.xikacam bi saate kadar insallah doktordan guzel haberlerle gelirim...İlkinde yasadigim icin sanirim bu korkularim benimİçini rahat tut canım insallah güzel haberler alırsın tatlim
Hayirli olsun canim gozun aydin.Kizlarrrr bende bugün test yaptim ve sonuc pozitifff yarinda doktora gidicem ne kadarlikmis minigim ögrenicem ins. Dua edin de bi sorun cikmasn
Canım iyi olmana sevindim.az kaldıııııııakreprenssevindim.41668118 .!.:Kızlarrr günaydın hepinize iyi haftalar diliyorum. Artık büyüyen göbüşlerimiz iyice meydana çıkar oldu :) zaman dilimimizse azalırken heyecan artıyor. Kuzularımıza kavuşmaya az kaldı allahın izniyle. Sizlere çok güzel musmutlu haftalar olsun
Aynen canım yaa heyecan dorukta walla haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz kiloya geçtimi totoşum merak etmiyo değilimCanım iyi olmana sevindim.az kaldııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?