2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Canim sendede mi bu belirtiler vardi . suan kasiklarim belim bacaklarim cok agriyor ...

Adet olacakmisim gibi ama yok . sen hic evde idrar testi yaptin mi . yada doktorda kan ...

Suan öyle bi sancim var ki . sanki adet olacagim . karnimin icinden birseyler cekiyorlar . bacaklarima vuruyor .

çıkmadığına sevindim canım bende yaptırmayı düşünüyorum zaman gelsede bı bebegımı gorseydim :) resmını astım buzdolabına sabah akşam konusuyorum sanırım anne olacagımı daha ıyı hıssedıyorum artık.goruşuruz kuzum

kızlar benim sağ tarafımda arkaya dogru şişlik hissediyorum bebek bu kadar arkaya dogru durabılır mı acaba kafası orda mı

Kizlarrrr bende bugün test yaptim ve sonuc pozitifff yarinda doktora gidicem ne kadarlikmis minigim ögrenicem ins. Dua edin de bi sorun cikmasn

Bizim ki de öyle esnedi ultrasonda fotoğraf alamadık .. görüşürüz tatlim

Kızlarrr günaydın hepinize iyi haftalar diliyorum. Artık büyüyen göbüşlerimiz iyice meydana çıkar oldu :) zaman dilimimizse azalırken heyecan artıyor. Kuzularımıza kavuşmaya az kaldı allahın izniyle. Sizlere çok güzel musmutlu haftalar olsun

Herkese selam,
Bir süredir iş yoğunluğundan bakamadım, herkes nasıl???
Bir problem yoktur inşallah
Tetanos aşımı oldum, şeker yüklemesini yaptırdım, çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.
Sadece karnım çok büyüdü, gören doğuma çok az kaldı sanıyor...
Gerçi göründüğüm kadar ağır değilim, ama eğilmek, yatmak, kalkmak zorlaştı...
tipik hamile sıkıntıları işte... Allah başka sıkıntı vermesin :)

Canım iyi olmana sevindim.az kaldııııııı

[QUOTE_tk, post: 41669869, member: 49392"]Herkese selam,
Bir süredir iş yoğunluğundan bakamadım, herkes nasıl???
Bir problem yoktur inşallah
Tetanos aşımı oldum, şeker yüklemesini yaptırdım, çok şükür hiçbir sorun çıkmadı.
Sadece karnım çok büyüdü, gören doğuma çok az kaldı sanıyor...
Gerçi göründüğüm kadar ağır değilim, ama eğilmek, yatmak, kalkmak zorlaştı...
tipik hamile sıkıntıları işte... Allah başka sıkıntı vermesin :)[/QUOTE]
Canım bizlerde iyyiz çok şükür allahım güç kuvvet versin hepimize

Tatlı annişler nasılsınız.göbüşler büyüdü bebekler büyüdü, hazırlıklar yapıldı.artık şu hastane cantalarını bi kenara hazır etsekmi bu aylardan sonra hersey olur olur, allah korusun erken olmasında hem eksikleri görürüz. ben bir liste yaptım bir çanta bana,bir canta kızıma, bir çanta oda için.erkenmi ne zaman hazırlancaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…