Tamam canim dediklerini yapicam insallah :))Olur cnm ben gördüm faydasını gören arkadaşlarım da oldu ama onu en az 1 hafta 10 gün yap mutlaka düzenli
İnan aynı ben öyle olmuştum annemlerde iyiyim ewe gelince mahvoluyorum çok kötü oşursan hast.git cnm serum taksınlar yazık sanaKızlar çıldırcam ya.2hafta önce çok çok fenaydım her dakka kustum bayıldım ayıldım hastalıkdan halsizlikden.sonra olamayacak annemlere gittik 3kaldım toparlandım kusmadım yedim içtim.eve geldik gekir gelmez kustum 3gün durduk evde ölüyorum kusmakdan hiç birşey yemiyorum.gecen pazar annemlere gittik ama ben yine dökülüyorum oraya gittik ertesi gün iyyim bir haftadır ne miğdem bulanıyor ne bişey arada geliyor ama kusmuyorum iştahım iyi yiyorum içiyorum. Bugün geldik yine eve bulaşukları yıkadım evi toparlandım mercimek çorbası yaptım mis gibi.ama yemek falan istemiyorum geldi yine bulantı sıkıyorum kendimi şimdi artık tutamadım ne var ne yok kustum ağlıyorum, yine toparlandık gidyoruz şimdi annemlere ya bu nasıl bişey neden böyle oldum evime giremiyecekmiyim yaa çok kötüyüm((
bişey olmaz canım korkma. benim de olmuştu o dönemlerde. doktor istirahat et dedi. bir hafta izin aldım işten. dinlendim evde hiçbirşey yapmadım. bir de 2 kutu progestan kullandım. bir de bir iğne vermişti 4 kullanımlık. çok şükür şuan çok iyiyiz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimiziKizlar bende 6+5 gunluk hamileyim sukurki çarşamba günü kalp atislarini gördük ama bende kac gundur ara ara pembe ile kahverengi arasi hafif lekelenmeler oluyo. Peceteyle sildigimde gelmiyo ama lavaboya gittigimde camasirimda leke olarak görüyorum. Doktora soyledigimde tutunuyo bebis ondan olabilir dedi ama ben yinede cook korkuyorum. Gunde 2 adet progestan da aliyorm. Benle ayni durumu yasayan ve ya yardimci olabilrcek olanlar varmi
Kızlar çıldırcam ya.2hafta önce çok çok fenaydım her dakka kustum bayıldım ayıldım hastalıkdan halsizlikden.sonra olamayacak annemlere gittik 3kaldım toparlandım kusmadım yedim içtim.eve geldik gekir gelmez kustum 3gün durduk evde ölüyorum kusmakdan hiç birşey yemiyorum.gecen pazar annemlere gittik ama ben yine dökülüyorum oraya gittik ertesi gün iyyim bir haftadır ne miğdem bulanıyor ne bişey arada geliyor ama kusmuyorum iştahım iyi yiyorum içiyorum. Bugün geldik yine eve bulaşukları yıkadım evi toparlandım mercimek çorbası yaptım mis gibi.ama yemek falan istemiyorum geldi yine bulantı sıkıyorum kendimi şimdi artık tutamadım ne var ne yok kustum ağlıyorum, yine toparlandık gidyoruz şimdi annemlere ya bu nasıl bişey neden böyle oldum evime giremiyecekmiyim yaa çok kötüyüm((
Cok sukur simdi akinttin gecmis galiba sevindim canim. Sendede bendeki gibimiydi pembe ile kahverengi arasi gunde en fazla 3 damla seklinde oluyobişey olmaz canım korkma. benim de olmuştu o dönemlerde. doktor istirahat et dedi. bir hafta izin aldım işten. dinlendim evde hiçbirşey yapmadım. bir de 2 kutu progestan kullandım. bir de bir iğne vermişti 4 kullanımlık. çok şükür şuan çok iyiyiz. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
Cok sukur simdi akinttin gecmis galiba sevindim canim. Sendede bendeki gibimiydi pembe ile kahverengi arasi gunde en fazla 3 damla seklinde oluyo
Doktorumda normal dedi ama iste insan haliyle endiseleniyo maalesef. Dedigin gibi kendini yormamak ve dinlenmek. Elimden geleni insallah yapicqm cook tesekkur ederim tatlm. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ama sunuda cok merak ediyorum e biz keseyi ve kalp atislarini gordugumuze gore zaten yerlesmis olmuyo mu?? Bu kanamada neden oluyo madem yerlesmisse onceden ??evet cnm benim de o şekildeydi. bebek tutunuyor ya o yüzden oluyormuş. aslında çok anormal bir durum değil. sadece kendini yormaman gerekiyor. dinlenmek önemli.
ya benim bildiğime göre bu kesenin yanında kan pıhtısı falan oluyomuş. bu kanamalarla o temizleniyormuş. herkeste olmuyor tabi bu durum. ama doktorlar net bir şey sölemiyor tabi. sadece normal, geçer diyorlar. eğer çok ağır kanama yoksa tabi. neyse sen kendine dikkat et canım.Doktorumda normal dedi ama iste insan haliyle endiseleniyo maalesef. Dedigin gibi kendini yormamak ve dinlenmek. Elimden geleni insallah yapicqm cook tesekkur ederim tatlm. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ama sunuda cok merak ediyorum e biz keseyi ve kalp atislarini gordugumuze gore zaten yerlesmis olmuyo mu?? Bu kanamada neden oluyo madem yerlesmisse onceden ??
Ah o krakerler o ayranlar hepsini denedim denedim hepsi bitirdi beni inşallah geçer 12.ayda az kaldı12.hafbitirdiçiyor canım bulantı. bende de oluyordu. çubuk kraker ve ayran çok ii gelio. tavsiye ederim.
Cook tesekkur ederim tatmtlm verdigin bilgiler icin.. icim ferahladi birazya benim bildiğime göre bu kesenin yanında kan pıhtısı falan oluyomuş. bu kanamalarla o temizleniyormuş. herkeste olmuyor tabi bu durum. ama doktorlar net bir şey sölemiyor tabi. sadece normal, geçer diyorlar. eğer çok ağır kanama yoksa tabi. neyse sen kendine dikkat et canım.
senin kaç haftalık canım?Ah o krakerler o ayranlar hepsini denedim denedim hepsi bitirdi beni inşallah geçer 12.ayda az kaldı
Canım benim tam sekizinci hafta sabah tuvalete gittiğimde pjamama kadar kanama oldu ben düşürdüm sandım dr gittiğimde kan uyuşmazlık için iğne vurdu ve pragestan verdi halen onu kullanıyorum şuan kahverengimsi lekeler geliyor ama dr korkma dediKizlar bende 6+5 gunluk hamileyim sukurki çarşamba günü kalp atislarini gördük ama bende kac gundur ara ara pembe ile kahverengi arasi hafif lekelenmeler oluyo. Peceteyle sildigimde gelmiyo ama lavaboya gittigimde camasirimda leke olarak görüyorum. Doktora soyledigimde tutunuyo bebis ondan olabilir dedi ama ben yinede cook korkuyorum. Gunde 2 adet progestan da aliyorm. Benle ayni durumu yasayan ve ya yardimci olabilrcek olanlar varmi
Cook gecmis olsun yaa Rabbim bebeginizi size bagislasin insallah.. Banada doktor normal dedi ama yine iste insan korkuyo bisey olqcak diye....Canım benim tam sekizinci hafta sabah tuvalete gittiğimde pjamama kadar kanama oldu ben düşürdüm sandım dr gittiğimde kan uyuşmazlık için iğne vurdu ve pragestan verdi halen onu kullanıyorum şuan kahverengimsi lekeler geliyor ama dr korkma dedi
Ertesi gun hapinin ne zaman kullanildigina bagli bence...Ertesi gün hapi kullanip hamile kalan var mi kizlar
72saat sonra yumurtlama donemimdeErtesi gun hapinin ne zaman kullanildigina bagli bence...
Ama 72 saat gecmeden alinmasi lazim bildiğim kadarıyla, bide yumurtlama gununde olabilir valla gebelik. Peki regliniz ne zaman ??72saat sonra yumurtlama donemimde
Martin 13undeAma 72 saat gecmeden alinmasi lazim bildiğim kadarıyla, bide yumurtlama gununde olabilir valla gebelik. Peki regliniz ne zaman ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?