2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Ayy walla ben ağustosta yapmayı planlıyorum ama dediğin gibi geçe bırakmamak lazım :) bu arada büyük işleri hallettik arabamızı aldık odamızı aldık ağustos başı gelcek odamızın duvar kağıtları yapıldı 0-3 ay kıyafetler ve hastane çıkışlar alındı. E başka napcaz kii bilemedim

Ç
Canım bizlerde iyyiz çok şükür allahım güç kuvvet versin hepimize[/QUOTE]
Çok sevindim kuzum :) e sıcaklar da bastırıyo dikkat edelim suyumuzu elimizden bırakmayalım öpüyorum çok :*

akreprenses .!.:
Aynen canım yaa heyecan dorukta walla haftaya kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuşuz kiloya geçtimi totoşum merak etmiyo değilim
Hadi hayırlısıyla gidin gelin.yaz canım muayeneden sonra bende merak ediyorum benim gecen hafta kontrolüm vardı 800 küsürdü kilosu bu hafta 900 küsür oluyorlarmıs haftaya gecer belki kiloya.şeker yüklemesi yapıldı birde sana yapıldı, yapılmadıysa bu hafta tahliller falan yapılır ac git

Ohh maaşallah sağlıkla iyi günlerde kullanın inş tüm eşyalarınızı.ben araba almadım kışa olacagı iiçin kullanamayız diye havalar ısınınca alcam.

Ben bayramdan sonra yatağı ,kıyafet yıkama işleri çanta hazırlamalari yapıp rahatlayim diyorum ne olur ne olmaz sonrada doğum temizliğine girerim

Bende bayramdan sonra yatakları alıp kıyafet ve diğer eksikleri tamamlicam çantanıza hazirlicam ne olur ne olmaz inşallah vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerimiz hepimizin

Kizlar dun doktora gottim 7 haftalik dedi kesenin gelisimi normal ama arka tarafinda rahim.icinde kanama var dedi.Bu dusuk tehlikesi mi Kendini fazla yorma esinle birlikte olma yapacak baska bisey yok takip edecez haftaya tekrar gel.dedi.7 sene sonra bu sevinci yasarken kaybedecegim bebegimi diye dunden beri agliyorum.Bana yardim esin nolur boyle bisey yasayaniniz var mi arkadaslar bisey olmaz demi bebegime

Benimde 8. Haftada rahim ici kanamam vardı hatta tuvalete gidince kıpkırmızı boşalmıştı dr yat sade ve yemek ve tuvalete kalk dedi BiDe iğne vermişti sende yat dinlen hicbisey yapma imkanın varsa benim bir kızım daha olduğu için ne kadar dinlenebilirsem ama sonasinda geçti inşallah senin de geçer uzulme

Allah razi olsun arkadasim cok korkuyorum inan benim tuvalette yada camasirima gelmedi hic doktorum muhtemelen kendilihinden gecer dikkat et fazla yorma kendini esinle birlikte olma dedi.Haftaya kontrole gidecem.Elimden geldigince yatmaya calisiyorum.Bi iki ayakta dolanip geri dinleniyorum.Seneler sonra tam tup bebege baslayacakken Rabbim kendiliginden verdi insallah bisey olmaz kaybedecegim diye aklin cikiyo cunku Cevap yazdigin icin tesekkur ederim arkadasim sagol.

Evet canım dikkat et yeter banada dr düşük tehliken var dedi kanamam oldu bayağı 8. Haftada hap verdi ,ağır kaldırma,yat dinlen ilişki yasak bu durumda olanlara bir süre folikasid kullan bebeğe iyi geliyormus sen bolca güzel hayaller kur bebişini hayal et

gul333 Bir de ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol hergün düşük rüskin geçene kadar. Bak ben yaptım bendede aynı durdu vardı bunu söylediler özellikle tüp bebek yaptıranlar bebek tutunsun diye,rahime bebek konduktan sonra 10 gün yapıyormuş sonuç ise yüz güldürücü.sen de yap hiç kötü düşünme cnm

Kızlar bugün öğlen uyudum uyandım bi baktım benden süt gelmiş çok şaşırdım bilemedim ne oldugunu sarı semsert oldu kuruguncada.çok şaşkınım:) değişik bir duyguymuş

Kızlar bugün öğlen uyudum uyandım bi baktım benden süt gelmiş çok şaşırdım bilemedim ne oldugunu sarı semsert oldu kuruguncada.çok şaşkınım:) değişik bir duyguymuş
yaaa sütün geldi demek :)bende heyecanla bekliyorum merak ediyorum benımde goguslerım ozellıkle bu hafta çok şişti dolgunlaştı sanırım ıkı haftadan gelır :)

Canım kendiliğinden gelmesi çok güzel bi duygu ama siz sakın bebek doğmadan sıkmayın o sarı süt en değerli süt bebek için doğduğununda mutlaka onu vermek gerek hem bağışıklik için hemde sütun en yağlı kısmı orası bebeğe kilo için aklınızda bulunsun yeni anneler

panik yaptım zaten:) ay ne garip ya anne oldum resmen:) evet ilk ası gibi en faydalı sütmüş agız sütü diyolarmıs inş.emer.söylediğin iyi oldu canım biri yazmıs sıkın yumusasın falan diye hiç ellemedim bende.rabbimin mucizeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…