Çok tatlı Güle güle giyin bebisin kendin mi oturyordu canım ben yapamiyorumKuzumun bir yeleği daha bittişimdi sırada battaniye var.varmı battaniye ören kızlar Örnek.kullanılmazda örgü çok.şöyle fistolu birşey buldum süslü bi yere giderken kullanılır belki
Saol canım inşallah.annemle altlı üstlü oturyoruz o saolsun takldıgım yerde baktı bende tam bilemiyorumtugst: 41704547 .!.:Çok tatlı Güle güle giyin bebisin kendin mi oturyordu canım ben yapamiyorum
Canım ellerine sağlık prenses güle güle giysin bence örgü battaniye örme çok kullanılmıyor onun yerine polarlı kız ve erkek bebeğin giyeceği bişey al sonradan bi kuzun daha olursa ....(erkek) oda giyinir annesiKuzumun bir yeleği daha bittişimdi sırada battaniye var.varmı battaniye ören kızlar Örnek.kullanılmazda örgü çok.şöyle fistolu birşey buldum süslü bi yere giderken kullanılır belki
Canım bence arabalara bak derim anakucagi olan travel olanlardan bebek Dogunca hem onda tasirsin hem arabaniz varsa oto koltuğu olarak kullanırsınız birde doğum eylül,ekim ayı bebek bi ay iki ay olunca bunalirsin bi avm'ye gitsen kucağında taşıyamazsin bence sen otokoltuklu+anakucağı+bebek arabası işini görecek bişey bak derimOhh maaşallah sağlıkla iyi günlerde kullanın inş tüm eşyalarınızı.ben araba almadım kışa olacagı iiçin kullanamayız diye havalar ısınınca alcam.
Araba için olan anakucaklarından var ama elde tasımaya cok agır.bende elde tanımak icin portbebe düşündüm.bizim burası merkeze çok uzak elime alıp bebek arabasını çıkamam yazın cıkabilirim anca tek yürüyerek çıkılacak bi yer değil kışın.çok güzel arabalar var 3tekerli ama sonra gördüm anakucagını aldıktan sonraCanım bencagır.alara bak derim anakucagi olan travel olanlardan bebek Dogunca hem onda tasirsin hem arabaniz varsa oto koltuğu olarak kullanırsınız birde doğum eylül,ekim ayı bebek bi ay iki ay olunca bunalirsin bi avm'ye gitsen kucağında taşıyamazsin bence sen otokoltuklu+anakucağı+bebek arabası işini görecek bişey bak derim
çok güzel ama benim buna benzer var doğum günüm de almıştı eşim hani içinde altın olanlar varya ondan ben doğuma da farklı bişeyler istiyorum ya bakalım olur mu☺Kızlar internette gördüm cadde gümüş diye bir yerde çok beğendim doğum hediyesi eşler görse:)
Bizim burda eskiden adet vardı yani vardırda hala bana olacagını pek sanmıyorum ilk doğumda geline burma bilezik takılırdı:)çok güzel ama benim buna benzer var doğum günüm de almıştı eşim hani içinde altın olanlar varya ondan ben doğuma da farklı bişeyler istiyorum ya bakalım olur mu☺
Benim kayinvalidem iki gelinine takmış benim ilk bebeğim de yapmadılar kayin babamin mahkemesi vardı yüklü bir para ödenmişti ama bunda a takacam dedi eğer lafta kalmazsBizim burda eskiden adet vardı yani vardırda hala bana olacagını pek sanmıyorum ilk doğumda geline burma bilezik takılırdı:)
İnş.takarlar bebeğe birşey alırsınız bi kenarda durur. doğuma gelcek kayınvalidemler ayrı sehirlerdeyiz Ama ben hiç umut etmiyorum:) aman bebeklerimiz sağlıkla doğusunda gerisi olsada olur olmasada.[/QUOTE]E="tugce1325, post: 41726960, member: 666057"]Benim kayinvalidem iki gelinine takmış benim ilk bebeğim de yapmadılar kayin babamin mahkemesi vardı yüklü bir para ödenmişti ama bunda a takacam dedi eğer lafta kalmazsa
İnş.takarlar bebeğe birşey alırsınız bi kenarda durur. doğuma gelcek kayınvalidemler ayrı sehirlerdeyiz Ama ben hiç umut etmiyorum:) aman bebeklerimiz sağlıkla doğusunda gerisi olsada olur olmasada.[/QUOTE]E="tugce1325, post: 41726960, member: 666057"]Benim kayinvalidem iki gelinine takmış benim ilk bebeğim de yapmadılar kayin babamin mahkemesi vardı yüklü bir para ödenmişti ama bunda a takacam dedi eğer lafta kalmazsa
Bizde iki tarafta takar kıza burma bilezik bebeğe küçük altın bakalım hayırlısi şimdi yeni kanunla devlet çocuk sayısına göre para verecek kismetli olsun inşallah bebişlerimiz[/QUOTE]İnş.takarlar bebeğe birşey alırsınız bi kenarda durur. doğuma gelcek kayınvalidemler ayrı sehirlerdeyiz Ama ben hiç umut etmiyorum:) aman bebeklerimiz sağlıkla doğusunda gerisi olsada olur olmasada.
Bizde iki tarafta takar kıza burma bilezik bebeğe küçük altın bakalım hayırlısi şimdi yeni kanunla devlet çocuk sayısına göre para verecek kismetli olsun inşallah bebişlerimiz[/QUOTE]İnş.takarlar bebeğe birşey alırsınız bi kenarda durur. doğuma gelcek kayınvalidemler ayrı sehirlerdeyiz Ama ben hiç umut etmiyorum:) aman bebeklerimiz sağlıkla doğusunda gerisi olsada olur olmasada.
Kızlar günaydın.kesinlikle sağ tarafıma yatamıyorum yattıgım anda belimin yan tarafında bebeğim acaip hareketler ediyor beni yatırmıyor resmen ve ayagıyla tekme atıyor gibi ve kemikli sert vuruslar hissediyorum sizdede oluyormu? Beni en derin uykundan uyandıryor.sol tarafımda çok rahatım zaten dr sol tarafta yatmayı öneriyor sırt üstüde yatmak sakıncalıymıs ama ben sırt üstüde rahatım.birde uzun bir yastık aldım boyum kadar ona bacagımı, kolumu dolayıp yattıgımda çok rahatım.sizde nasıl merak ediyorum.
İnşallah canım bahtları güzel olsun..[/QUOTE]Bizde iki tarafta takar kıza burma bilezik bebeğe küçük altın bakalım hayırlısi şimdi yeni kanunla devlet çocuk sayısına göre para verecek kismetli olsun inşallah bebişlerimiz
Bende sağ da rahatım sırt üstü zor oluyor canımKızlar günaydın.kesinlikle sağ tarafıma yatamıyorum yattıgım anda belimin yan tarafında bebeğim acaip hareketler ediyor beni yatırmıyor resmen ve ayagıyla tekme atıyor gibi ve kemikli sert vuruslar hissediyorum sizdede oluyormu? Beni en derin uykundan uyandıryor.sol tarafımda çok rahatım zaten dr sol tarafta yatmayı öneriyor sırt üstüde yatmak sakıncalıymıs ama ben sırt üstüde rahatım.birde uzun bir yastık aldım boyum kadar ona bacagımı, kolumu dolayıp yattıgımda çok rahatım.sizde nasıl merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?