2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

mrb . arkadaşlar öncelıkle tum anne adaylarını tebrık ederım . arkadaslar bana bır konuda yardımcı olabılır mısınız . Bu ay adetım 24 gun gectı . 24 . gunde adet oldum . ama onun oncesınde baş dönmem bel agrım göğüste şişme belde batma uykusuzluk iştahım coktu . 2 hatfa böyle devam ettı sonra adet oldum . ve sımdı 5 gun surdu hep 1 hafta surerdı ama sadece 3 gun cok kan geldı . simdi belımde batmalar oluyor karnım hala cok şiş . böyle olupta hamıle olan bebek bekleyen var mı duydunuz mu hıc ... Acıll cvp verırmısınız arkadaslar ???*

Canım benim adetimin çok fazla geçtiği günler oldu hamilelikdeki tüm belirtileri yasadıgım günlerde hatta öyle ki kesinlikle hamileyim dediğim anlarda fakat hamile değilmişim.ama hamile kaldıgımda tam tersi adetim gecikti hiç bir belirti yok test yapıyorum negatif yani hiç ummadımda hamileymişim..kan testi yaptırdım ordan anladım.yani inan hiç bir şeyle hamilemiyim denmiyor.en garantisi sadece kan testi.yaptır bence baska seyleri düşünme.inş hayırlısı olsun. allahım gönlüne göre versin

Demeee kurban bayramına hazır hissetmiyorum kendimi daha
ne zaman hazır hıssedeceksin kuzum :) ayyy nasıl doğurcaz acaba çok merak edıyorum benım elller ayaklar şişiyor bugunde şeker yukleme yaptırdım allahım saglıkla kucagımıza alırız ınsallah bebeklerımızı bu arada bilezık falan okudum ben hıç sanmıyorum bızımkılerden bısey gelmez beni şaşırtsalar keşkeD:

[QUOTE="lati lokum, post: 41742544, member: 65herhalde.aman hazır hıssedeceksin kuzum :) ayyy nasıl doğurcaz acaba çok merak edıyorum benım elller ayaklar şişiyor bugunde şeker yukleme yaptırdım allahım saglıkla kucagımıza alırız ınsallah bebeklerımızı bu arada bilezık falan okudum ben hıç sanmıyorum bızımkılerden bısey gelmez beni şaşırtsalar keşkeD:[/QUOTE]
Hiç hazır değilim hiççç:) oldu bittiye gelcek herhalde.çok agresif oldum bu aralar doğumu düşündükçe.iyi şeker yüklemelerimizde bitti çok şükür sıkıntısız.bilezik falan öyle hayal işte:)) bizdede yok:)

Hiç hazır değilim hiççç:) oldu bittiye gelcek herhalde.çok agresif oldum bu aralar doğumu düşündükçe.iyi şeker yüklemelerimizde bitti çok şükür sıkıntısız.bilezik falan öyle hayal işte:)) bizdede yok:)[/QUOTE]
Bende idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı hem antibiyotik hem fitil verdi doktor kullandım umarım gecer

Bende idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı hem antibiyotik hem fitil verdi doktor kullandım umarım gecer[/QUOTE]
geçmiş olsun canım dikkat et kendıne

Bende idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı hem antibiyotik hem fitil verdi doktor kullandım umarım gecer[/QUOTE]
Gecer canım dikkat et kendine hamilelikte çok önemliyniş idrar yolu enfeksiyonu en basta bendede olmstu ilaç verdi geçti çok şükür. Birde canım iç çamşırını ütüle mutlaka her yerde tuvalete giriyoruz ben eskiden hiç bir yerde girmezdim şimdi mecburen iki adım bası tuvalettdeyiZ

Canım bende enflasyon oldum bol bol su iç çok iyi geliyor

Bende idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı hem antibiyotik hem fitil verdi doktor kullandım umarım gecer
Gecer canım dikkat et kendine hamilelikte çok önemliyniş idrar yolu enfeksiyonu en basta bendede olmstu ilaç verdi geçti çok şükür. Birde canım iç çamşırını ütüle mutlaka her yerde tuvalete giriyoruz ben eskiden hiç bir yerde girmezdim şimdi mecburen iki adım bası tuvalettdeyiZ[/QUOTE]
Benim bebiş kurban bayramından bir hafta önce doğacak kızlar çok mutluyum evde iki heyacan ,sevinç olacak

[QUOTE="emili98, post: 41750359, memberGecer canım dikkat et kendine hamilelikte çok önemliyniş idrar yolu enfeksiyonu en basta bendede olmstu ilaç verdi geçti çok şükür. Birde canım iç çamşırını ütüle mutlaka her yerde tuvalete giriyoruz ben eskiden hiç bir yerde girmezdim şimdi mecburen iki adım bası tuvalettdeyiZ[/QUOTE]
Benim bebiş kurban bayramından bir hafta önce doğacak kızlar çok mutluyum evde iki heyacan ,sevinç olacak[/QUOTE]
Ay ne güzel bayrama toparlanırsın bile inşallah göbek adıda bayram olur:).allahım sağlıkla bi kavustursa hepimizi

Kızlar tesadüf annemle düğün tarihimiz aynı gün.düğünden sonra farkettik çok şaşırdık koca yılın içinde ayarlasan olmaz aynı gün nasıl oldu diye.şimdi drn bana söylediği doğum tarihi annemin ilk bebeğine doğum yaptıgı tarih yani o gün doğum olursa annemle aynı gün evlenmiş, aynı gün ilk bebeğimizi doğurmus olcaz garip bi tesadüf dimi.

Sagol canım inş. Allah büyük pazartesi doktora gideceğimmm

Gecer canım dikkat et kendine hamilelikte çok önemliyniş idrar yolu enfeksiyonu en basta bendede olmstu ilaç verdi geçti çok şükür. Birde canım iç çamşırını ütüle mutlaka her yerde tuvalete giriyoruz ben eskiden hiç bir yerde girmezdim şimdi mecburen iki adım bası tuvalettdeyiZ[/QUOTE]
Aynen öyle evde de dk da bir

Canım bende enflasyon oldum bol bol su iç çok iyi geliyor[/QUOTE]
Evet canım allahtan suyu çoook içiyorum aliskanlik faydası olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…