Benim bebiş kurban bayramından bir hafta önce doğacak kızlar çok mutluyum evde iki heyacan ,sevinç olacak[/QUOTE]Gecer canım dikkat et kendine hamilelikte çok önemliyniş idrar yolu enfeksiyonu en basta bendede olmstu ilaç verdi geçti çok şükür. Birde canım iç çamşırını ütüle mutlaka her yerde tuvalete giriyoruz ben eskiden hiç bir yerde girmezdim şimdi mecburen iki adım bası tuvalettdeyiZ
Evet canım söyle bir lafta var kız annesinin kaderini yaşarmış diye ben asker cocuguymusum mesela kendim de asker yolu bekledim 15 ay o gunler aklıma geldi de üzüldüm biraz:-(Kızlar tesadüf annemle düğün tarihimiz aynı gün.düğünden sonra farkettik çok şaşırdık koca yılın içinde ayarlasan olmaz aynı gün nasıl oldu diye.şimdi drn bana söylediği doğum tarihi annemin ilk bebeğine doğum yaptıgı tarih yani o gün doğum olursa annemle aynı gün evlenmiş, aynı gün ilk bebeğimizi doğurmus olcaz garip bi tesadüf dimi.
Evet bende duydum ama bu beni korkutuyor allahım korusun lafını bile etmeye dilim varmıyor annemin ilk bebeği ölmüş rabbim koru.asker yolu beklemekte zordur herhalde atlatmıssınız ne güzel gecmiş gitmiş daha benim eşimde gitmediEvet canım söyle bir lafta var kız annesinin kaderini yaşarmış diye ben cocuguymusum mesela kendim de asker yolu bekledim 15 ay o gunler aklıma geldi de üzüldüm biraz:-(
Çok güzel bi tesaduf olmuş gerçekten ayarlansa bile olmazKızlar tesadüf annemle düğün tarihimiz aynı gün.düğünden sonra farkettik çok şaşırdık koca yılın içinde ayarlasan olmaz aynı gün nasıl oldu diye.şimdi drn bana söylediği doğum tarihi annemin ilk bebeğine doğum yaptıgı tarih yani o gün doğum olursa annemle aynı gün evlenmiş, aynı gün ilk bebeğimizi doğurmus olcaz garip bi tesadüf dimi.
Ne güzel canım sağlıklı bir şekilde dogsun inşallah tüm bebişlerimiz açılışı sen yap teker teker arkandan doguralimBenim bebiş kurban bayramından bir hafta önce doğacak kızlar çok mutluyum evde iki heyacan ,sevinç olacak
Evet bende duydum ama bu beni korkutuyor allahım korusun lafını bile etmeye dilim varmıyor annemin ilk bebeği ölmüş rabbim koru.asker yolu beklemekte zordur herhalde atlatmıssınız ne güzel gecmiş gitmiş daha benim eşimde gitmedibebekte olcak napcaz bilmem nasıl dayancaz [/QUOT
zor ama dayanıliyor canım kısa dönem se çabucak geçer 5 ay
Evet canım sen ankara ben kayseri Everdeen konyaAynı şehirlerde olsaydık belki bir araya gelirdik yaa
Hayırlı olsun amin hepimizi.burayı takipte kalırsan ilk seni yollarız doğuma:) sonra hemen bi kaç gün arayla baska arkadaslar var sonra ben. biz en başından beri birlikteyiz hepimizi sağ sağlim doğuma yolluycaz inş.vafers .!.:selam kızlar 30+1 deyim eylül 12-19 arası gözuküyor doğumum hayırlısı olsun Rabbim hepimizi kurtarsın hayırlısıyla
Hayırlı olsun amin hepimizi.burayı takipte kalırsan ilk seni yollarız doğuma:) sonra hemen bi kaç gün arayla baska arkadaslar var sonra ben. biz en başından beri birlikteyiz hepimizi sağ sağlim doğuma yolluycaz inş.
evet oldum ama öncesınde tum hamılelık belırtısını yaşadımE="Skry10, post: 41762077, member: 679616"]Slm kızlar aranızda adet olupta hamıle oldugunu ögrenen var mı ....[/QUOTE
Hasta oldunmu?
Söyledim ya sana benimde defalarca kesin hamileyim dediğim zamanlar oldu en büyüğü adet geçmesini bile.ama en kesin sonuc kan testi.eger olduysan hamile değilsin bence.bi dahakinde tüm belirtileri bi kenara bırakıp kan testi yaptır öğrenmek için.bişey daha söyleyim hiç ummadıgım bi anda hamile kalabiliyorsun bu belirtileri yasamadanevet oldum ama öncesınde tum hamılelık belırtısını yaşadım
Kızlar günaydın bugünüme şükürler başladım.rabbimin bize verdiği harika mucizeye hediyeye.bin şükür sıkıntı da olsak bugünümüze.bugün birbirimize bolca dua edelim bebeğe olmayanlarada biz melek anneleriyiz allahım duamızı kabul eder.kadir gecemiz mübarek olsun[/QUOTçok şükür canım bugunumüze mucizelerimize ..hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin insallah...
Evet canım katılıyorum sana allahım kucağı boş olan herkesi sevindir evlat kokusuyla doldur içlerini ve bizleri.. rabbim tüm hamile olan arkadaşlara yardımcı olsun sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza aldırsın hepimizin kandili mübarek olsunKızlar günaydın bugünüme şükürler başladım.rabbimin bize verdiği harika mucizeye hediyeye.bin şükür sıkıntı da olsak bugünümüze.bugün birbirimize bolca dua edelim bebeğe olmayanlarada biz melek anneleriyiz allahım duamızı kabul eder.kadir gecemiz mübarek olsun
Evet canım dikkat et yeter banada dr düşük tehliken var dedi kanamam oldu bayağı 8. Haftada hap verdi ,ağır kaldırma,yat dinlen ilişki yasak bu durumda olanlara bir süre folikasid kullan bebeğe iyi geliyormus sen bolca güzel hayaller kur bebişini hayal et
Allah razi olsun arkadasim sagol bugun gittim gittim tekrar da doktor kanaman biraz azalmis dedi zamanla rahim emer dedi simdikik bi sorun yok bakalim kalp atisini aldi bugun doktorum hamdolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?