Evet canım bizde bir saat olmadı aynı şeyi konustukKızlar eşimle konusuyordukta burayada yazıyım dedim bu ramazan bebeklerimiz içinde fitre vercez ben unutmustum doğru artık oda var hayatımızda:)
Canım bende anne karnına düştüğü zaman verilir diye biliyorum.atastıralımda çok önemli biz vercezEda doğmuş olsaydı fitre vermek gerekekiyordu su an karnında olduğundan gerek yok diye biliyorum ben
:) nasıl yani bulantı falan mı kalmadı yok gibi mi hissediyorsunmadim bu hamilelik isinden, suan pek bir belirtiside kalmadi.. gayet eski halime burundum..
ya zaten mide bulantim yoktu.. batmalar vardi oda durdu .. sis sis dolasiyorum sadece:) nasıl yani bulantı falan mı kalmadı yok gibi mi hissediyorsun
Olur öyle merak etme.hareket etmeyince insan anlamıyor.benim karnım kocaman oldu.sabah uyanıyorum galiba uyuyor karnım büyük ama yok gibi sanki göbek.biraz sonra bi uyanıyor anlatamam karnımın içinde fırtınalar kopuyor bi sağa bi sola bi tekmeler bi şişirmler anlyorum ki uyanmış ve acıkmış.hareketlensin anlycaksın karnın büyüsede hareket etmeyince yok gibi durur.suan mesela benimki hıçkırıyor:)keryneia: 41779869 .!.:ya zaten mide bulantim yoktu.. batmalar vardi oda durdu .. sis sis dolasiyorum sadece
Anne karnına düşünce veriliyor biz oğlumda da verdik sormustuk o zaman daCanım bende anne karnına düştüğü zaman verilir diye biliyorum.atastıralımda çok önemli biz vercez
Acı cekmek yada sıkıntı yasamak bile mutlu ediyor dimi:) o iyi diyosun ben kusardım bıkmıştım artık, kusmayınca aglardım sevinemezdim bişey mi oldu neden kusmuyorum diye:) annelik işte.Allahimmm.. Bende böyle midem bulaninca veya ilk öğrendiğimde sancı olduğunda mutlu oluyordum. Şimdide sık idrişte.amakınca , bulantı, baş dönmesi olunca mutlu oluyorum.bebisimm benimle diye :)
Evet canım benim bildiğim kesin veriliyor hatta eşim vermiş.bende o yüzden yazdım zaten. bilmeyen unutan arkadaslar olabilir diye.[/QUOTE][QUOTE="askiminaskiyim, post: 41780086, member: 39303vermiş.r bebis için filtre vermek mi gerekiyor? İlk defa duydum ve şaşırdım.. Öyle birşey var ise ve bende bunu okuduguma gore araştırmak lazım değil mi
Acı cekmek yada sıkıntı yasamak bile mutlu ediyor dimi:) o iyi diyosun ben kusardım bıkmıştım artık, kusmayınca aglardım sevinemezdim bişey mi oldu neden kusmuyorum diye:) annelik işte.
Evet canım benim bildiğim kesin veriliyor hatta eşim vermiş.bende o yüzden yazdım zaten. bilmeyen unutan arkadaslar olabilir diye.
Canım valla bende acıkcası tam olarak bilemiyorum ama verildiğini biliyorum yinede sorun isterseniz. Bizim de aynen kredi borcumuz var.zaten kişi başı 10 lira sanırım ramazan bitmeden verilmeli.bunlar hassas konular iyi bilene danısmak lazım.[/QUOTE]Himm.. Valla birsy dicem ben. Zaten aklımda esimlede konuştuk oda üzülüyor bende.. Borcumuz var, evet evimiz var ama kredi ile alındı. Onun dışında 3 kredi daha oduyoruz. 2 si ev için çekildi, biri araba alınmıştı ortak onun için. Diğeri odenemeyen kredi kartı için. Allaha şükürler olsun Ac değiliz ama eksiden eksiden geliyoruz hep. Bunun dışında benim kötü zaman için ayirdigim eşimin de haberi olmadığı, 5oo TL var 2oo anneme vermiştim. Evdeki para 3oo TL. Ben eşime tanıdığım var 4 çocuklu bayram geliyor çocuklar mutlu olsun diye birşeyler alalım dedim. Bizim de borcumuz var. Zor yetiyoruz dedi bana. Şimdi bize fitre duser mi. Birde ben o paradan çocuklara ne biliyim. Bayram sabahı için kahvaltilik, çikolata, eve pirinç , nohut falan alsam mi. Birde burada bebis için fitre yı okudum. Gerçekten icim tuhaf oldu
Bende tv de hocaya sordular o söyledi doğmuş olması lazim fitre için diyeVerilmez diye okudum arkadaşlar. İçinizden geçiyorsa o ayrı tabii ki
Ah canim Masallah ben simdilik SIK idrara cikarak idare ediyorum iste.. bakalim iki ay sonra hissetmeye baslarim tekmeleri heralde :)Olur öyle merak etme.hareket etmeyince insan anlamıyor.benim karnım kocaman oldu.sabah uyanıyorum galiba uyuyor karnım büyük ama yok gibi sanki göbek.biraz sonra bi uyanıyor anlatamam karnımın içinde fırtınalar kopuyor bi sağa bi sola bi tekmeler bi şişirmler anlyorum ki uyanmış ve acıkmış.hareketlensin anlycaksın karnın büyüsede hareket etmeyince yok gibi durur.suan mesela benimki hıçkırıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?