Kişi başı 1o lira yanı 3o günle carpica 3oo TL olacak değil mi[/QUOTE]askiminaskiyim .!.:Canım valla bende acıkcası tam olarak bilemiyorum ama verildiğini biliyorum yinede sorun isterseniz. Bizim de aynen kredi borcumuz var.zaten kişi başı 10 lira sanırım ramazan bitmeden verilmeli.bunlar hassas konular iyi bilene danısmak lazım.
Canım hamile iken verilmez ,veya verilir diye birşey yok ama nerelere para harcanmiyorki bi fön bile kaça çekiliyor verilmesi manevi olarak daha eftal daha uygun olur gibiKızlar bebis için filtre vermek mi gerekiyor? İlk defa duydum ve şaşırdım.. Öyle birşey var ise ve bende bunu okuduguma gore araştırmak lazım değil mi
Yok canım öyle değil 11 bucukmuş.tek seferde ama 300 falan değil kendi bilgimle yorum yapmak istemiyorum çünkü benim bildiğim dogrudur diyemem ama detaylı bilgiler yazıyor.bence bi arastır yada alo fetvaya sor[/QUOTE]Kişi başı 1o lira yanı 3o günle carpica 3oo TL olacak değil mi
Evet canım benim bildiğim kesin veriliyor hatta eşim vermiş.bende o yüzden yazdım zaten. bilmeyen unutan arkadaslar olabilir diye.
canım bana tanıdıgım ız bir hoca ayrıca akrabalarda dahil bebegın fıtresını unutmayın dıye hatırlattılar çunku karnımızda canlıymış bız verdık allahım kabul etsın sızlerde verın inşallahCanım hamile iken verilmez ,veya verilir diye birşey yok ama nerelere para harcanmiyorki bi fön bile kaça çekiliyor verilmesi manevi olarak daha eftal daha uygun olur gibi
Kişi başı 1o lira yanı 3o günle carpica 3oo TL olacak değil mi[/QUOTE]Canım valla bende acıkcası tam olarak bilemiyorum ama verildiğini biliyorum yinede sorun isterseniz. Bizim de aynen kredi borcumuz var.zaten kişi başı 10 lira sanırım ramazan bitmeden verilmeli.bunlar hassas konular iyi bilene danısmak lazım.
Aynen öyle canım bu bayramı geçirdik diğer bayram belki doğurmus belki de akşam sabah doğum bekliyor olacağız hepimiz için hayırlısı olsunAnnisler hepimize iyi bayramlar olsun çok az kaldı ikinci bayramı yaşamayai insallah
Canım saol seninde.valla aynen elim ayagım yüzüm hep şişti zorlaştı iyice dısarı falan cıkamıyorum evde sort tsört en iyisi.agustosta çok sıcak olacakmış.az kaldı seninde allahım hayırlısıyla sağlıkla bi doğsalarkatt: 41829818 .!.:slmlar kızlar g.bayramınız mübarek olsun.. nasılsınız görüşmeyeli bebişler büyüdü müben şişko oldum çok şişiyorum ve sıcaklarda evden dışarı adım atamıyorum tansyonum düşüyor.. Everdeen Pitircik81 emili98
Canım Allah kolaylık versin benim ev çok şükür serin sıcaklarla sıkıntım yok biraz bacaklarımda şişlikler başladı dün dr kontrolümuz vardı bebek gayet iyi bende toplamda üçbucuk kilo almışim ama önde yusyuvarlak koca bir karnım var geceleri yatarken çok sıkıntı çekiyorum saat üç den önce uykuya dalamiyorum hepimizin az kaldı inşallah senin tansiyon kötü olmuş düşük tansiyon gerçekten çok zor inşallah düzelir canımslmlar kızlar g.bayramınız mübarek olsun.. nasılsınız görüşmeyeli bebişler büyüdü müben şişko oldum çok şişiyorum ve sıcaklarda evden dışarı adım atamıyorum tansyonum düşüyor.. Everdeen Pitircik81 emili98
ayy ne güzel emili hiç kilo almamışsın maşallah sana.. sorma az kaldı sabır..Canım Allah kolaylık versin benim ev çok şükür serin sıcaklarla sıkıntım yok biraz bacaklarımda şişlikler başladı dün dr kontrolümuz vardı bebek gayet iyi bende toplamda üçbucuk kilo almışim ama önde yusyuvarlak koca bir karnım var geceleri yatarken çok sıkıntı çekiyorum saat üç den önce uykuya dalamiyorum hepimizin az kaldı inşallah senin tansiyon kötü olmuş düşük tansiyon gerçekten çok zor inşallah düzelir canım
selam canımm bıraz gec oldu ama senınde bayramın mubarek olsun.şişkomu oldun senn:) eminim hala çok guzelsın bende çok şiştimslmlar kızlar g.bayramınız mübarek olsun.. nasılsınız görüşmeyeli bebişler büyüdü müben şişko oldum çok şişiyorum ve sıcaklarda evden dışarı adım atamıyorum tansyonum düşüyor.. Everdeen Pitircik81 emili98
iyiyiz cnm artık 2 haftada 1 kontroller sıklaştı, p.tesi gideceğim nts gireceğim.. gün geçtikçe zor oluyor ağırlaştım ellerim ayaklarım şişiyor sıcaktan sağlıkla bi doğsa bebişim bitse tüm sıkıntılar..selam canımm bıraz gec oldu ama senınde bayramın mubarek olsun.şişkomu oldun senn:) eminim hala çok guzelsın bende çok şiştimve çok çırkınleştım :)bebişimi artık daha çok hissediyorum kıpır kıpır aşkm, senın bebiş nasıl ıkınızıde optumm:)
yaa daha dur ben napim gece uykum kalmadı günüm gecem birbirine karıştı ve daha sık acıkmaya başladımKızlar çok zorlanıyorum artık.yiyemiyorum, içemiyorum, uyuyamıyorum ne zormuş hiç bir yere sığamıyorummutsuzum.ama kuzumu çok seviyorum
Offf Saat oldu iki ama halen yatakta kıvranıyorum bacaklarım ağrıdan uyutmuyorrrrr yaaKızlar çok zorlanıyorum artık.yiyemiyorum, içemiyorum, uyuyamıyorum ne zormuş hiç bir yere sığamıyorummutsuzum.ama kuzumu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?