2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kişi başı 1o lira yanı 3o günle carpica 3oo TL olacak değil mi[/QUOTE]
Yok canım öyle değil 11 bucukmuş.tek seferde ama 300 falan değil kendi bilgimle yorum yapmak istemiyorum çünkü benim bildiğim dogrudur diyemem ama detaylı bilgiler yazıyor.bence bi arastır yada alo fetvaya sor

Kızlar bebis için filtre vermek mi gerekiyor? İlk defa duydum ve şaşırdım.. Öyle birşey var ise ve bende bunu okuduguma gore araştırmak lazım değil mi
Canım hamile iken verilmez ,veya verilir diye birşey yok ama nerelere para harcanmiyorki bi fön bile kaça çekiliyor verilmesi manevi olarak daha eftal daha uygun olur gibi

Kişi başı 1o lira yanı 3o günle carpica 3oo TL olacak değil mi
Yok canım öyle değil 11 bucukmuş.tek seferde ama 300 falan değil kendi bilgimle yorum yapmak istemiyorum çünkü benim bildiğim dogrudur diyemem ama detaylı bilgiler yazıyor.bence bi arastır yada alo fetvaya sor[/QUOTE]
Kızlar o 300 lira orucunu diyelim hasta,yaşlı başka birgün ramazan borcunu tutumayacak durumdaysa maddi gücü varsa tutamadığı günün sayısında günlük 11 lira alt sınır olarak. bunun daha fazlasini hesap edipde verebilir.bizler ise ramazan borumuzu sağlığımız yerinde olduğu için doğumdan sonra uygun olduğumuz günler gününe gün tutulması gerekir.biz diyelim ailede beş kişiyiz kişi başı 10 lira toplamda 50 veriyoruz ama elli değilde 100 de verebilirsiniz

Evet canım benim bildiğim kesin veriliyor hatta eşim vermiş.bende o yüzden yazdım zaten. bilmeyen unutan arkadaslar olabilir diye.

Himm.. Valla birsy dicem ben. Zaten aklımda esimlede konuştuk oda üzülüyor bende.. Borcumuz var, evet evimiz var ama kredi ile alındı. Onun dışında 3 kredi daha oduyoruz. 2 si ev için çekildi, biri araba alınmıştı ortak onun için. Diğeri odenemeyen kredi kartı için. Allaha şükürler olsun Ac değiliz ama eksiden eksiden geliyoruz hep. Bunun dışında benim kötü zaman için ayirdigim eşimin de haberi olmadığı, 5oo TL var 2oo anneme vermiştim. Evdeki para 3oo TL. Ben eşime tanıdığım var 4 çocuklu bayram geliyor çocuklar mutlu olsun diye birşeyler alalım dedim. Bizim de borcumuz var. Zor yetiyoruz dedi bana. Şimdi bize fitre duser mi. Birde ben o paradan çocuklara ne biliyim. Bayram sabahı için kahvaltilik, çikolata, eve pirinç , nohut falan alsam mi. Birde burada bebis için fitre yı okudum. Gerçekten icim tuhaf oldu[/QUOTE]
Canım fitre para olarak verilir zaten üç kişiyseniz bi insan dışarıda yemek yediğinde kaç lira verilise doyar diye hesaplandiginda bu sene 11 lira dediler sen 15 de üç kişiyseniz 45 lira eder bunuda bayram namazı kilinmadan önce verilmesi gerekir

Canım hamile iken verilmez ,veya verilir diye birşey yok ama nerelere para harcanmiyorki bi fön bile kaça çekiliyor verilmesi manevi olarak daha eftal daha uygun olur gibi
canım bana tanıdıgım ız bir hoca ayrıca akrabalarda dahil bebegın fıtresını unutmayın dıye hatırlattılar çunku karnımızda canlıymış bız verdık allahım kabul etsın sızlerde verın inşallah

Kişi başı 1o lira yanı 3o günle carpica 3oo TL olacak değil mi[/QUOTE]
Hayır Canım 30 lira

Annisler hepimize iyi bayramlar olsun çok az kaldı ikinci bayramı yaşamayai insallah
Aynen öyle canım bu bayramı geçirdik diğer bayram belki doğurmus belki de akşam sabah doğum bekliyor olacağız hepimiz için hayırlısı olsun

Canım saol seninde.valla aynen elim ayagım yüzüm hep şişti zorlaştı iyice dısarı falan cıkamıyorum evde sort tsört en iyisi.agustosta çok sıcak olacakmış.az kaldı seninde allahım hayırlısıyla sağlıkla bi doğsalar

Canım Allah kolaylık versin benim ev çok şükür serin sıcaklarla sıkıntım yok biraz bacaklarımda şişlikler başladı dün dr kontrolümuz vardı bebek gayet iyi bende toplamda üçbucuk kilo almışim ama önde yusyuvarlak koca bir karnım var geceleri yatarken çok sıkıntı çekiyorum saat üç den önce uykuya dalamiyorum hepimizin az kaldı inşallah senin tansiyon kötü olmuş düşük tansiyon gerçekten çok zor inşallah düzelir canım

ayy ne güzel emili hiç kilo almamışsın maşallah sana.. sorma az kaldı sabır..

selam canımm bıraz gec oldu ama senınde bayramın mubarek olsun.şişkomu oldun senn:) eminim hala çok guzelsın bende çok şiştim ve çok çırkınleştım :)bebişimi artık daha çok hissediyorum kıpır kıpır aşkm, senın bebiş nasıl ıkınızıde optumm:)

iyiyiz cnm artık 2 haftada 1 kontroller sıklaştı, p.tesi gideceğim nts gireceğim.. gün geçtikçe zor oluyor ağırlaştım ellerim ayaklarım şişiyor sıcaktan sağlıkla bi doğsa bebişim bitse tüm sıkıntılar..

Kızlar çok zorlanıyorum artık.yiyemiyorum, içemiyorum, uyuyamıyorum ne zormuş hiç bir yere sığamıyorum mutsuzum.ama kuzumu çok seviyorum
yaa daha dur ben napim gece uykum kalmadı günüm gecem birbirine karıştı ve daha sık acıkmaya başladım gece bile açlıktan uyanıp bişeyler yiyorum gözüm kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…