Böyle fotoğraflar görünce çok kötü oluyorum çok şükür halimize kurban oldugum rabbim aç olanlara yardıma muhtaç olanlara yardım etsin
Canım ben ankaradayim özel akropol hastanesi var ben oraya gidiyorum inşallah yarın ilk gitcem arkadaşim var şuan ikinci gebeligi ilk dogumuda orda yaptı çok çok memnun hem doktorlardan hem çalışanlardan ücretide çok uygun tavsiye ederim yalnız randevuyu bir ay öncesindenalman llazım çok talep var .hamileliğinde hayırlı olsun canım
Canım Allah sağlıkli sıhhatli analı babalı büyütsün yavrunu hastanede böyle bi uygulama tabiiki hiç hoş değil ben sekiz haftalıkken ilk kontrole oraya gittik ikinci kontrolümde doktorum iki seçenek verdi ister koru hastanesi ister akropol diye bizde koruyu seçtik inşallah oralardada böyle bi sonuçla karşılaşmayizBayramın 1.günü kızım oldu 2.günü Taburcu oldum herşey güzel ilgi alaka iyi işlemlerimiz bayrama denk geldi, eşim ücreti ödedi( 2500tl) fatura istediğimde muhasebenin kapalı olduğunu söylemisler. Mesai zamanı gidip muhasebeden fatura talep ettiğinde . Fatura veremeyeceklerini size fatura verilmeyeceğine dair bilgi verilmiş diye saçma sapan bir cevap vermişler . Hastane hasta ilişkileri yetkilisi Gül Hanım la görüştü o da aynı şekilde "fiyatlarımıza zam yapmadık. Sabit tuttuk o yüzden fatura vermiyoruz uygulamamiz bu şekilde " şeklinde cevap veriyor. Esim Böyle bir şey olduğunu bilsem parayı vermezdim onları dolandırırdım peşimde böyle bir şey olacağı aklıma gelmediğinden için mesai gününü beklemiş Bu hastane bana fatura kesmemekle. Devletten vergi kacırıyor ya da. SGK ya kabarık fatura çıkarara zarara uğratiyorlar. Gitmeyin .. giderseniz faturanizi alin ondan sonra paranizi verin. Gerekli yerlere sikayetde bulunduk.
Günaydın canım aynen artık cok zor geliyor sıcakda yuvarlanıyorum resmen hiç bir yere sıgamıyorum üzerimi giyinemiyorum bile.agustosuda bi atlatsakKızlar günaydınnnn nerelerdesinizzzz kimse uğramıyormu artık buralara ,an,göbekten kalkamıyoruz valla
Günaydın canım aynen çok sıcak yürümek eziyet geliyor artık bebeğim de baya güçlendi karnımı bir geriyor yerinden kalkamiyorumKızlar günaydınnnn nerelerdesinizzzz kimse uğramıyormu artık buralara ,sıcaktan,göbekten kalkamıyoruz valla
Aynen öyle canım çok haklısın bende eşim koyacak ben bisey düşünmüyorum diyorum yoksa hepsine bir yorum geliyorKızlar vallahi sinir oldum.bebeğin adı ne olcak? Alya.alya aliye gibi soğuttular.arya dedik o neymiş dediler. İpek dedim yok olmaz.eylülde doğarsa eylül olsun dedilerler ben istemedim.ekimde olursa miray olsun dedik ayın ilk günü anlamı.miray hanım olmazmışşş.aaaaa cinnet geçirdim herkes bi laf söylüyor. Sogudum isim aramakdan doğdugunda koycam dedim şeker yaptırcaz isim lazım.dünden beri taktım.gece uyandım hareket ediyor içimden selen geldi uyu selencim dedim durdu:) eşimi uyandırdım kalk dedim selen tamam dedi:) herkesede söyledim kimse yorum yapmasın selen koyduk diye.bu konuyu kapattık.kızımın adı selen oldu:) aman kimseye söylemeyin bulduğunuz isinlerii her kafadan bir ses çıkıyor.
Kızlar vallahi sinir oldum.bebeğin adı ne olcak? Alya.alya aliye gibi soğuttular.arya dedik o neymiş dediler. İpek dedim yok olmaz.eylülde doğarsa eylül olsun dedilerler ben istemedim.ekimde olursa miray olsun dedik ayın ilk günü anlamı.miray hanım olmazmışşş.aaaaa cinnet geçirdim herkes bi laf söylüyor. Sogudum isim aramakdan doğdugunda koycam dedim şeker yaptırcaz isim lazım.dünden beri taktım.gece uyandım hareket ediyor içimden selen geldi uyu selencim dedim durdu:) eşimi uyandırdım kalk dedim selen tamam dedi:) herkesede söyledim kimse yorum yapmasın selen koyduk diye.bu konuyu kapattık.kızımın adı selen oldu:) aman kimseye söylemeyin bulduğunuz isinlerii her kafadan bir ses çıkıyor.
valla ya:) ay canım selinde cok güzel selenle cok benziyor çok naif kibar her yasa uygun isimler çok içime sindi.herseye uyar hanıma bebeğe:) çocuga.bi daha ders oldu kimseye söylemiycezaynı durumu kızmda yaşadım ben yaprak yağmur papatya isimlerine dünya kadar eleştiri aldıktan sonra selin koydum adını ve kimlik çıkana kadar kimseye söylememiştik eşimle.. oğlum da çok şükür o sorunu yaşamadık rüyama isim girince isim aramak zorunda bile kalmadık ama seni çok iyi anlıyorum.. bu arada selen çok güzel bir isim adıyla yaşasın..
Yok Canım erken dogum olmaz insallah bu ara bende yiyorum o tekmeler den anne bak ben büyüdüm diyorKızlar az önce iki koca dev tekme yedim yada tekmemi bilmiyorum öyle çok korktum ki doğurmak böyle birşeyse aman allahımmmm yemin ederim soguk ter döktüm bi anda.erken doğum falan olamaz demi öyle olsa ters giden birşeyler olurdu.çok korkuyorum ben ya of allahım sağlıkla sıhatle bi atlatsak
Suandada değişik düzenli hıckırık gibi hareketler var 30 kere belkide düzenli arka arkaya.bilmiyorum kotktum çok.inş.birşey olmazYok
Yok Canım erken dogum olmazh bu ara bende yiyorum o tekmeler den anne bak ben büyüdüm diyor
Yok canım bebek büyüdüğü için hareketlerini de daha fazla hissediyoruzSuandada değişik düzenli hıckırık gibi hareketler var 30 kere belkide düzenli arka arkaya.bilmiyorum kotktum çok.inş.birşey olmaz
Aa öyle mi çok şaşırdımKızlar bugün tuvalette bebeğin sacları gelmiş çamaşırımda gördüm tüy gibi incecik bi kaç tel arastırdım internetten olurmus sizdede oldumu.
Bende çok şasırdım.yarım saat önce hiç birşey yoktu bu aralar değişik seyler olmaya basladı bebekde asagıda cok korkuyorumAa öyle mi çok şaşırdım
Benim de çok değişik ağrım falan oluyor böyle karnım sertlesiyo ya da bi yerini dayıyor bebiş çok canım yanıyor oğlum da pek rahattim ne bulanti ne de başka sıkıntı kızda çoğu şeyi yaşadım hayırlısıyla doğum vaktimiz gelseydiBende çok şasırdım.yarım saat önce hiç birşey yoktu bu aralar değişik seyler olmaya basladı bebekde asagıda cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?