Canım Eminmisin böyle birsey olduğuna çünkü bebek bir kesenin içinde böyle bir şeyin çıkması suyun çıkması demektir oda doğumda patlar ancaKızlar bugün tuvalette bebeğin sacları gelmiş çamaşırımda gördüm tüy gibi incecik bi kaç tel arastırdım internetten olurmus sizdede oldumu.
Öyle biseymi varmışKızlar bugün tuvalette bebeğin sacları gelmiş çamaşırımda gördüm tüy gibi incecik bi kaç tel arastırdım internetten olurmus sizdede oldumu.
emi: 41956904 .!.:Canım Eminmisin böyle birsey olduğuna çünkü bebek bir kesenin içinde böyle bir şeyin çıkması suyun çıkması demektir oda doğumda patlar anca[/QUOT
Evet canım kesinlikle eminim yani az önce gittim hiç birşey yoktu benden olması mümkün değil eminim yani bende çok şaşkınım ama resmen minik tüyler şok oldum nasıl birşey anlamadım ve dün gece öyle kötüydüm ki şimdi ayaga kalkamıyorum ne oluyor anlamadım
Evet canım kesinlikle eminim yani o tüyler kesinlikle benden gelmedi ve az önce gittiğimde yoktu ve bir kez oldu bir daha yok gelmedi bende çok şaşkınım ve dün gece inanlımaz kötüydüm çok korktum ayaga kalkamıyorum.dr ulaşamadm yarın gidicem kötü olursamCanım Eminmisin böyle birsey olduğuna çünkü bebek bir kesenin içinde böyle bir şeyin çıkması suyun çıkmasıoğumda patlar anca
Valla bende bilmiyorum Ama böyle oldu.su yazıyor internetteesun 41957739 .!.:Öyle biseymi varmış
Valla benimde oldu ama sarımsı kurudugunda semsert olan bi süt ama benim bu hamileliğimin 7.ayında oldu erkende olurmu bilmiyorum.mrb . Arkadaşlar anne adaylarına soruyorumna yardımcı olur musunuz . gögüs uçlarım çok ağrıyor hassas oldu . bıde jel gibi bı akıntım var 2 kez gördüm yumurtlama dönemımden sonra oldu bu . ve eşimlede bu ay düzenlı ılışkıye gırdık . sızce hamıle olabılır mıyım ....
Yap tabi ama en kesini kan testi bazı testlerse kesin sonuc alınmıyor.sen kendine dikkat et agır kaldırma allahım hayırlısını versin inşallah.Teşekkürker canim benim . Bilmiyorum regl 6 gun var . test yapsam cikar miki acaba .
Fotosu varsa bakalım canimKızlar bebeğime hediye yapmışlarda çok hoşuma gitti yapmak isterseniz bebek acılınca battaniye polar kolay yapımı
Yüjledim ama atmamış tlfndan zor oldu dur canım tekrar atıyorumFotosu varsa bakalım canim
Kalıpla cıkarmıslar sanırımÇoook tatlı olmuş nasıl yapmışlar kiii
Çok güzel bişey yapanın eline sağlık Güle güle kullan tatlimKalıpla cıkarmıslar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?