2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar bugün tuvalette bebeğin sacları gelmiş çamaşırımda gördüm tüy gibi incecik bi kaç tel arastırdım internetten olurmus sizdede oldumu.
Canım Eminmisin böyle birsey olduğuna çünkü bebek bir kesenin içinde böyle bir şeyin çıkması suyun çıkması demektir oda doğumda patlar anca

Canım Eminmisin böyle birsey olduğuna çünkü bebek bir kesenin içinde böyle bir şeyin çıkması suyun çıkmasıoğumda patlar anca
Evet canım kesinlikle eminim yani o tüyler kesinlikle benden gelmedi ve az önce gittiğimde yoktu ve bir kez oldu bir daha yok gelmedi bende çok şaşkınım ve dün gece inanlımaz kötüydüm çok korktum ayaga kalkamıyorum.dr ulaşamadm yarın gidicem kötü olursam

esun 41957739 .!.:
Öyle biseymi varmış
Valla bende bilmiyorum Ama böyle oldu.su yazıyor internette
Beyinsel olarak günlük büyümesi ile birlikte artık doğum esnasında kırışıklıkları ve oyukları ile göreceğiniz bir görünüme sahip. Aynı zamanda küçük dahiniz artık o kadar akıllı ki kendi vücut ısısını ayarlayabiliyor ve şimdiye kadar onu sıcak tutan küçük tüylerini dökmeye başlıyor

mrb . Arkadaşlar anne adaylarına soruyorum bana yardımcı olur musunuz . gögüs uçlarım çok ağrıyor hassas oldu . bıde jel gibi bı akıntım var 2 kez gördüm yumurtlama dönemımden sonra oldu bu . ve eşimlede bu ay düzenlı ılışkıye gırdık . sızce hamıle olabılır mıyım ....

Valla benimde oldu ama sarımsı kurudugunda semsert olan bi süt ama benim bu hamileliğimin 7.ayında oldu erkende olurmu bilmiyorum.

Teşekkürker canim benim . Bilmiyorum regl 6 gun var . test yapsam cikar miki acaba .

Teşekkürker canim benim . Bilmiyorum regl 6 gun var . test yapsam cikar miki acaba .
Yap tabi ama en kesini kan testi bazı testlerse kesin sonuc alınmıyor.sen kendine dikkat et agır kaldırma allahım hayırlısını versin inşallah.

Inş canim benim . Rabbim isteyen herkese nasil etsin . kan testi versem 6 gun var daha cikar mi ???

Kızlar haberlerde izledim.3aylık bebeğinin fotografini çekmiş babası flaşı acık bebek kör olmuş.3yasına kadar flaşla fotoğrafını cekmeyin diyolar aman dikkat edin.biz çekicektik profosyonel makineyle iyiki duydum allah korusun.

Kızlar bebeğime hediye yapmışlarda çok hoşuma gitti yapmak isterseniz bebek acılınca battaniye polar kolay yapımı

Oldu galiba

Eklentiler

• 20150801_190803.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150801_190710.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 78
Mrb buraya yazanlarla hemen hem ayni haftadayız birsey sorcam size o yuzden bnm gibi olan var mi bnm ayaklarım cok şişti bi ay Öncesinde falan da şişiyordu ama dinleniyordum ayağımı yükseğe kaldırıyordum iniyordu ama simdi şişti ve inmiyor moralim bozuldu baya sizinde sis mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…