2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

mrb arkadaşlar . Benim göğüslerim çok şişti ellerimi vuramıyorum bıçak gibi batıyor . belimde agrılar giriyor kasık agrım ara ara giriyor . ayaklarımın altı yanıyor . şişti de bıraz yumurtlama döneminden sonra 2 kes jel şeklinde akıntım oldu . 4 gün var adetıme acaba var mı birşeyler hamıle olabılır mıyım kı . reglımden sonra ilişkiye başladık eşimle takı bu güne kadar test yapsam çıkar mıkı ....

Canım benimkide çok kötü şiş bazen bileklerim bile agrıyor evde bile şiş az yürüsem daha kocaman oluyor ayakkabılarım olmuyor ellerimde şiş yüzük falanda takamıyorum.dr tuzlu yeme dedi

Canım benimkide çok kötü şiş bazen bileklerim bile agrıyor evde bile şiş az yürüsem daha kocaman oluyor ayakkabılarım olmuyor ellerimde şiş yüzük falanda takamıyorum.dr tuzlu yeme dedi
Aynen bana da tuzlu yeme dedi yemiyorum bol su içiyorum yok inmiyor hicbi ayakkabımı hatta terliklerimi bile giyemiyorum bi tane eski terliğim vardı onu giyiyorum sürekli ondanda sıkıldım artık yüzükler zaten coook küçüldü eski halime dönmezsem diye korkuyorum alyansim ÇÖP olur valla

Bende cok fenayım bu bir haftadır socaklarlada cok zorlandım dayanmaz durumdayım allahım bi an önce gecsin günler

Kızlar karnımdan kemik çıtırtısı gibi bi ses geldi içimden bebekten dinledim 5dakka sonra tekrar geldi varmı karnından ses gelen kemik çıtırtısı gibi ama canım acımadı

Çok normal şişmesi. Artık şişcez yapcak bişi yok ama dinlenmeye devam tabi iyice şişmemek için.

Ben adetime dört gün kala Pirediktor diye bi marka var 14 lira civarındaydi onu denedim ve çıktı çok şükür bi dene istersen

[QUOTE="emili98, post: 41999529, member: 6Kız everden bi alemsin kız kütleme neydi ......valla bilemedim şimdi[/QUOTE]
Ben böyle pimpirik yaptıkca hersey basıma geldi.çıtladı diyorum eşim nasıl cıtladı diyor. internetten baktım allahdan buldum çok hamilenin basına gelmiş bildiğin kütleme sesi ama bir süri sey yazmslar drda acıklamamş tam bebeğin eklemelerinin kütlemesi diyen var basınıza gelirse korkmayın olmus yani bir çok kişiye kımıldıyamadım bebeğin bi yerine zarar vercem diye.

[QUOTE="emili98, post: 41999529, member: 6Kız everden bi alemsin kız kütleme neydi ......valla bilemedim şimdi
Ben böyle pimpirik yaptıkca hersey basıma geldi.çıtladı diyorum eşim nasıl cıtladı diyor. internetten baktım allahdan buldum çok hamilenin basına gelmiş bildiğin kütleme sesi ama bir süri sey yazmslar drda acıklamamş tam bebeğin eklemelerinin kütlemesi diyen var basınıza gelirse korkmayın olmus yani bir çok kişiye kımıldıyamadım bebeğin bi yerine zarar vercem diye.[/QUOTE]
Vala şu hamilelik hayırlısiyla bi bitsin eşim karnında yaratık var gibi diyor artık hareketler sertleşiyor

Vala şu hamilelik hayırlısiyla bi bitsin eşim karnında yaratık var gibi diyor artık hareketler sertleşiyor[/QUOTE]
Allahım hayırlısıyla inşallah az kaldı sabır.en zor dönem en sıcaklara denk geldi.

selam kızlar sayfalar baya ilerlemiş pc bozuktu bugun geldi ,umarım herkes ıyıdır. ben fenayım ellerimde sınır sıkışması vardı zaten ustune birde 20 lık çıkmYn dişim iltahap yaptı yuzum şiş çekılecek dedi dr ama kadın dogumcudan rapor ıstedi oda vermiyorilk 3 ay ve son 3 ay yasakmış hiçbişey yiyemiyorum çok canım yanıyor ne zormuş diş agrısı parolda hiç fayda etmiyor bitkisel iltahap ve agrı için tavsiyelerınız varsa beklıyorum çıldırcamm yoksa 5 gun oldu hıc bır azalma yok hepınızi optumm

Canım geçmiş olsun bende önceki hamileligimde yaşamistim Allah şifalar versin çok zor ben dayanamamıştim diş doktoruma gittiğimde aynısini söyled bende çekilmesinden korkmuyor demiştim Allaha emanet dedim çektirdim ,papaya çayı ve karanfil iyi geliyor dene bi istersen

Ayy canım en korktugum sey tüh.ben çok korkarım diş agrısından gecen yıl tüm çürükleri yaptırdım 20likleri çektirdim hamile kalmafan kurtuluyum diye bi tanesi var arada sızı yapıyor.hamilelikte dişlerin işi tamamen bitiyor.bu derdin arasında birde diş öok fena olmş seni çok iyi anlıyorum parolda kesmez hiç dişinol kullan karanfilli sakın bisküvi kuru kayısı falan yeme daha şiddetlenir.benimde el bileklerim ayak bileklerim çok agrıyor.30haftaya girdinmi bakmadım ama eger girmediysen ben 30haftaya girdikten sonra daha agırlaştım gecen haftadan beri aglıyorum perişanım

Herkese iyi günler,
Benim kemik ağrısından şikayetim var, nerdeyse 4. aydan beri...
iki bacağımın arasında, "çatı kemiği" deniyormuş.
Sabit dururken ve yürürken ağrımıyor ama
oturup kalkarken, yatarken ve dönerken sızı hissediyorum.
Kalsiyum, magnezyum takviyesi, ayrıca "osteocare" adında bir ilaç kullanıyorum,
bol bol süt, peynir, yoğurt tüketiyorum ama günler geçtikçe ağrı artıyor...
Var mı benim gibi başka???

Ah canım gecmiş olsun hepimiz dökülüyoruz.vbenimde neredeyse agrımayan yerim yok hersey işkence gibi.zaman azaldıkça bebeklerimiz büyüdükçe biz zorlandık allahımın izniyle çoğu bitti meleklerimize bi kavuşsak.

saol kuzum karanfıl denedım ama hiç fayda etmedi çektirmektende çok korkuyorum ama dayanamazsam mecburen çektircem

geçmiş olsun canım bir doğursaydık kurtulsaydık :) insanlara hergun bır yerım agrıyor demekten çekınır oldum Allah hepimize şifa versin 29 oluyorum yarın bu arada şeker yukleme testım ın bır degerı yuksek çıktı ıkı hafta sonra tekrar yapılacak bırde bu çıkarsa naparım bilmiyorum

bende senın ilactan kullanıyorum geçmiş olsun allahtan kemık agrım yok ama dıger agrılar bol miktarda var hergun soda iç ıkı üç tane gunde, sutu çok iç ben çok fazla sut ve soda içmiştim allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…