Canım bence şeker testinin ikincisini yaptırma bazı dr hemen ikinci yüklemeyi yaptırıyor benim dr sağ olsun hemen yüklemekten yana değilim dedi bana diyet verdi evde şeker aleti aldırdı açlık ve tokluk ölçüp not aldım şekerim düştü bu şekilde devam ediyorum benim 50 lik yüklendi tokluk 167 çıkmışti seninki kaç çıktıgeçmiş olsun canım bir doğursaydık kurtulsaydık :) insanlara hergun bır yerım agrıyor demekten çekınır oldum Allah hepimize şifa versin 29 oluyorum yarın bu arada şeker yukleme testım ın bır degerı yuksek çıktı ıkı hafta sonra tekrar yapılacak bırde bu çıkarsa naparım bilmiyorum
Canım inanırmisin aynı bu son haftalar nasıl geçer bilmiyorum bacaklarımin iç baldır kasık kısmı çok ağrıyor aynı ilacı kullanıyorum bende yatakta çok zorlanıyorum bendeHerkese iyi günler,
Benim kemik ağrısından şikayetim var, nerdeyse 4. aydan beri...
iki bacağımın arasında, "çatı kemiği" deniyormuş.
Sabit dururken ve yürürken ağrımıyor ama
oturup kalkarken, yatarken ve dönerken sızı hissediyorum.
Kalsiyum, magnezyum takviyesi, ayrıca "osteocare" adında bir ilaç kullanıyorum,
bol bol süt, peynir, yoğurt tüketiyorum ama günler geçtikçe ağrı artıyor...
Var mı benim gibi başka???
bana 100 luk yaptılar ilçede acılde yaptırdım kendı doktorum kayserıde 207 çıktı bende şuanda diet yapıyorum yaptırmasammı acaba tehlıkesı varmıdır bebek için.Canım bence şeker testinin ikincisini yaptırma bazı dr hemen ikinci yüklemeyi yaptırıyor benim dr sağ olsun hemen yüklemekten yana değilim dedi bana diyet verdi evde şeker aleti aldırdı açlık ve tokluk ölçüp not aldım şekerim düştü bu şekilde devam ediyorum benim 50 lik yüklendi tokluk 167 çıkmışti seninki kaç çıktı
Kızlar katina doğum yapmış bugün saat 16 :27 de bebeğinin biraz solunum sıkıntısi varmış başka hastaneye görürmusler katina iyiymiş 35 haftalıkken doğum oldu inşallah sağlıkla en kısa sürede kavuşurlar
Ayyyyyyyyyyy inanmıyorummmmm süpereeee cok heyecanlandım ay canım benim ya oyyy kavustu eymeneKızlar katina doğum yapmış bugü 16 :27 de bebeğinin biraz solunum sıkıntısi varmış başka hastaneye görürmusler katina iyiymiş 35 haftalıkken doğum oldu inşallah sağlıkla en kısa sürede kavuşurlar
Canım bence diyet yap bir hafta niye 50 lik değilde hemen 100 lük yapmışlar 50 likte yüksek çıkarsa diyet veriyorlar eğer diyetle düşmezse 100luk veriyorlar bence bi diyetisyene git şekerim yüksek çıktı diye sana günlük ne yemen gerektiğini çıkarıyorlar çünkü hamilelikte şeker yükseliyor ister istemez doğumdan sonra bitiyor şimdi senin yüksek diye hemen insülin başlamasınlar derimbana 100 luk yaptılar ilçede acılde yaptırdım kendı doktorum kayserıde 207 çıktı bende şuanda diet yapıyorum yaptırmasammı acaba tehlıkesı varmıdır bebek için.
nasıl olduki bebek normal haftasından büyükdü sağlıkdır inşallah.allahım sağlıkla iyileştirsinKızlar katina doğum yapmış bugün saat 16 :27 de bebeğinin biraz solunum sıkıntısi varmış başka hastaneye görürmusler katina iyiymiş 35 haftalıkken doğum oldu inşallah sağlıkla en kısa sürede kavuşurlar
Evet canım gerçekten çok Heycanlı inşallah bebişine biran önce kavuşur eymen bebek hızlı olunca bende korktum şimdi bebişin kıyafetini attım makinaya yıkanıyorAyyyyyyyyyyy inanmıyorummmmm süpereeee cok heyecanlandım ay canım benim ya oyyy kavustu eymene
Ya ben çok heyecanlandım ya beklemiyodum daha içimi korku kapladı.oy canım benim eşyalarını falan yıkadımı ki:) korkuyodu ya.allahdan yazlıga gitmedi bide orda dogum yapsaydıKızlar kakapladım yapmış bugün saat 16 :27 de bebeğinin biraz solunum sıkıntısi varmış başka hastaneye görürmusler katina iyiymiş 35 haftalıkken doğum oldu inşallah sağlıkla en kısa sürede kavuşurlar
Bebek 35 haftalıkken biraz nefeste sıkıntı oluşmuş baska Hastanedeymis bebek katina bugün taburcu olunca gidecekmis yanına benim diğer oğlumda böyle olmuştu iki gün kuvezde yatmışti en kısa zamanda kavussunlar inşallahnasıl olduki bebek normal haftasından büyükdü sağlıkdır inşallah.allahım sağlıkla iyileştirsin
Ay cok güldüm canım vende hemen şimdi makinaya attım:)))) eşime dedim katina dogum yapmş oda pabikledi:)) desim şimdi sıra emilide sonra bende ayy aayyy yerime sıgamadım.ayy canım darısı basımıza teker teker gitcezEvet canım gerçekten çok Heycanlı inşallah bebişine biran önce kavuşur eymen bebek hızlı olunca bende korktum şimdi bebişin kıyafetini attım makinaya yıkanıyor
Akşam yatarken biraz sancısi varmış sabah kalktığında lekede gelmiş dr aramış oda hemen gel demiş 3 cm açılma olunca normal doğuma almışlaryaaaa ayy canımm kattınanın iyi olduguna sevındım inşallah bebişte daha ıyıdır darısı bıze kızlar.neden erken gelmiş ki acabaemili98 bılıyor musun.
Ben yıkayıp ütüle yeli iki hafta falan oldu kızlar iyiki de yapmışım şimdi hiç bişeye elimi sürmek istemiyorum karnım kocaman oldu öyle yatmak istiyorum ama sıcaklar dan yatamiyorumAy cok güldüm canım vende hemen şimdi makinaya attım:)))) eşime dedim katina dogum yapmş oda pabikledi:)) desim şimdi sıra emilide sonra bende ayy aayyy yerime sıgamadım.ayy canım darısı basımıza teker teker gitcez
Bizim evde resmen kosturma olştu:) eksijleri yazdım seker yaptırmadık cantamızıda hazırlıycam hazır beklesin.bide benim kayınvalidenler gelecek sehir dısından cok işim var cokkBen yıkayıp ütüle yeli iki hafta falan olduhazıra yapmışım şimdi hiç bişeye elimi sürmek istemiyorum karnım kocaman oldu öyle yatmak istiyorum ama sıcaklar dan yatamiyorum
Akşam yatarken biraz sancısi varmış sabah kalktığında lekede gelmiş dr aramış oda hemen gel demiş 3 cm açılma olunca normal doğuma almışlaryaaaa ayy canımm kattınanın iyi olduguna sevındım inşallah bebişte daha ıyıdır darısı bıze kızlar.neden erken gelmiş ki acabaemili98 bılıyor musun.
Allah kolaylik versin tatlım bende çantayi yıkadim kuruyanca yerleştireceğim ikinci de olsa heyecanlı benim için bi kaç eksiği var onları da alınca tam olacak bu ara kışlık hazırlığına da başladım fasulye visne dolmalık biber falan koydum dolabi ma recel aroma falan da yaptım biraz da pasta börek yapacağım doğum da gelenler için böyle böyle geçiyor bi aksilik çıkmazsa yarın da doktora gideceğim insallahBizim evde resmen kosturma olştu:) eksijleri yazdım seker yaptırmadık cantamızıda hazırlıycam hazır beklesin.bide benim kayınvalidenler gelecek sehir dısından cok işim var cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?