Rahmin genisliyo olabilirıyı akşamlar arkadaşlar 6+5 haftalık hamileyim yarım sattır vajinamda bir agrı var sizde de oldumu neden acaba çok korkuyorum
Oluyodu cnm belim sanki kopcak gibi ağrıyodu ve kasıklarıma da sanki adet olcakmışım gibi ağrı giriyodu 7.haftanın sonuna kadar ara ara oldu şimdi iyi şükür arada bir sağ yumurtalığıma Ağrı giriyo ama bunlar çok notmal şeyler bebek yerleşiyor ve yer ediniyo korkma cnm :)Iyi aksamlar hanimlar bende gecen hafta hamile oldugumu ogrendim tahmini 5. Haftamiz ama kanamam oldu dusuk riski oldugunu soyledi doktor. Dusuk onleyici ilac kullandim 1 hafta is yapmadan yattim kanama larim oldukca azaldi neredeyse yok gibi sayilir. Simdiki sorum karnimda ve belimde agrilar oluyor ve geceleri midem bulaniyor sizdede boyle oluyormu
Hayırlısı olsun cnm bende yarın gidiyorum bakalım ne diyecek.. Test sonucuna çok sevindim cnm darısı başıma..İkili test yaptrdım herşey güzeldi çok şükür birde oğlun olacak dedi %80
Bende 6+3 günlük hamileyim. Bu ikinci gebeligim ilk gebeligim 11 haftada kalp atışı durdu. Doktor kan koyuluğu dedi. Yeterli besin alamadığı için dedi. Simdi coraspin kullanıyorum hayirlisiyla inşallah bu sefer ayni acıyı yasamam sizlerde dua edin...
Canım vajinanda büyüyor duramıyacak gibi bi agrı değilse normal olabilir.ıyı akşamlar arkadaşlar 6+5 haftalık hamileyim yarım sattır vajinamda bir agrı var sizde de oldumu neden acaba çok korkuyorum
Ağlayarak okudum ne bu ya doktorlar hemen bi hastalık buluyolar ne acı çekmissindir o an duydugunda allahım böyle birşeyi duymayı kimseye yasatmasın.yaa aldırsaysın o an allah korusun.bende çok korkuyorum böyle bir şey duymakdan.ne güzel sağlam durmussunuz.benim şimdi gidecegim doktorda testi yapınca aldırmayın diyormuş hastalarına. Ne güzel demssin bize hediye onlar dünyaya allahım getirdiyse biz mi engel olcaz tövbe.ne zaman yapılıyor bu ikili test yaptırmasak ne olurmuş.allahım bebekleri mizi sağlıkla sıhatle dünyaya getirsin inşallahKızlar ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum doktorum ikili test sakatlık varmı yokmu Alyasatmasın.sakatsa aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmanin hiç anlamı yok dedi aslında doğruda söylüyor cunki benim ilk hamileligimde bu ikili testte doktor bebeğin boyun ve omurilik arasında sakatlık var dedi ilk çocuk olduğu için eşimin ailesi çok baskı yaptı aldırin sakat çocukla uğraşılirmi diye hatta hemen bakışlari bile değişti ama çok şükür eşimde bende kesinlikle dedik bu Allahin bir hediyesi hediyenin iyisi kötüsü olmaz dedik.ankarada meşhur bi doktor vardı oraya yönlendirildik çok şükür o doktorda çok sağlıkli gayet herşey normal koca ayaklı bir oğlunuz olacak dedi aynende öyle oldu şuan fen lisesi ikinci sınıfta eğer doktorlara uysaydim şuan oğlum olmayacakti,onun için testi yaptıripta hiç kafamı karıştırmak istemiyorum,Allahin izniyle bebişlerimizin hepside sağlıkli olsun inşallah
Benim arkadaşım da hiç bi testi yaptırmadı her haliyle kabulüm dedi çok şükür sağlıklı bir oğlu oldu ama doktorlar gerçekyen çok yanıltıcı bu konuda canım haklısınKızlar ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum doktorum ikili test sakatlık varmı yokmu Allah korusun sakatsa aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmanin hiç anlamı yok dedi aslında doğruda söylüyor cunki benim ilk hamileligimde bu ikili testte doktor bebeğin boyun ve omurilik arasında sakatlık var dedi ilk çocuk olduğu için eşimin ailesi çok baskı yaptı aldırin sakat çocukla uğraşılirmi diye hatta hemen bakışlari bile değişti ama çok şükür eşimde bende kesinlikle dedik bu Allahin bir hediyesi hediyenin iyisi kötüsü olmaz dedik.ankarada meşhur bi doktor vardı oraya yönlendirildik çok şükür o doktorda çok sağlıkli gayet herşey normal koca ayaklı bir oğlunuz olacak dedi aynende öyle oldu şuan fen lisesi ikinci sınıfta eğer doktorlara uysaydim şuan oğlum olmayacakti,onun için testi yaptıripta hiç kafamı karıştırmak istemiyorum,Allahin izniyle bebişlerimizin hepside sağlıkli olsun inşallah
Oluyodu cnm belim sanki kopcak gibi ağrıyodu ve kasıklarıma da sanki adet olcakmışım gibi ağrı giriyodu 7.haftanın sonuna kadar ara ara oldu şimdi iyi şükür arada bir sağ yumurtalığıma Ağrı giriyo ama bunlar çok notmal şeyler bebek yerleşiyor ve yer ediniyo korkma cnm :)
Canım 12 haftalıkken yapılıyor çocuk sakatsa daun sendromu varsa amino sentez yapıp bebeğin ölmesi sağlanıyor egerki yaptirsak düşünun sapa sağlam çocuk tüm uzuvlari oluşuyor ister doğmuş çocuğunu öldür ister karnındaki çocuğu ben her oğluma baktığımda halen içim cız eder çünkü o benim hayatta ikinci arkadaşim,dostum,kuzum bazende koca dana dediğim oluyor .kısacası bu ikili üçlü testlerin bebeğe hiçbir faydası yok zaten ultrason cihazlari çok gelişti orda bile herşey görülüyorAğlayarak okudum ne bu ya doktorlar hemen bi hastalık buluyolar ne acı çekmissindir o an duydugunda allahım böyle birşeyi duymayı kimseye yasatmasın.yaa aldırsaysın o an allah korusun.bende çok korkuyorum böyle bir şey duymakdan.ne güzel sağlam durmussunuz.benim şimdi gidecegim doktorda testi yapınca aldırmayın diyormuş hastalarına. Ne güzel demssin bize hediye onlar dünyaya allahım getirdiyse biz mi engel olcaz tövbe.ne zaman yapılıyor bu ikili test yaptırmasak ne olurmuş.allahım bebekleri mizi sağlıkla sıhatle dünyaya getirsin inşallah
İlk öğrendiğimiz anda bağlandık çektiğimiz tüm sıkıntılara sevgimizden dayanıyoryz anne olduk artık insan kıyamaz düşünemiyorum allahım yasatmasın.bilmemek en güzeli sanırım böyle zamanda keşke köyde yasasaydım 3.ayda öğrenseydim kendi kendimi doğuruverseydim diyorum hiç birşeyi bilmeden.benim gecen haftaydı randevum gitmedim bu hafta baska doktora gidecem bakalım ne diyecek.[/QUOTE][QUO post: 39714357, member: 646765"]Canım 12 haftalıkken yapılıyor çocuk sakatsa daun sendromu varsa amino sentez yapıp bebeğin ölmesi sağlanıyor egerki yaptirsak düşünun sapa sağlam çocuk tüm uzuvlari oluşuyor ister doğmuş çocuğunu öldür ister karnındaki çocuğu ben her oğluma baktığımda halen içim cız eder çünkü o benim hayatta ikinci arkadaşim,dostum,kuzum bazende koca dana dediğim oluyor .kısacası bu ikili üçlü testlerin bebeğe hiçbir faydası yok zaten ultrason cihazlari çok gelişti orda bile herşey görülüyor
ben olcuyorum canim, Aydan aya takip edip not tutugum bir deftere geciriyorumKızlar acı yiyen varmı aranızda akşam yemek yerine ekmek arası acı çin biber yedim birde yatarken karnıma bakıyorum düm düz bazen hamile olduğumu unutuyorum göbeğini ölçen varmı benim gibi
İlk 3,4 aylarda bir yanma olmaması normal kuzumBen sana bişey diyeyim mi akşam çiğköfte yedim acılı etsiz tabiki kendime şaşırdım nası oldu diye hem de korktum bulantım yanmam olmadı diye.senle aynı belirtileri yaşıyoruz galiba güzelim :) tatlı gözüm görmek istemiyor..böyle ekşili,acılı,hafif baharatlı şeyler yemek istiyorum
Herşey yolunda gider inşallah,Allah gönlünü göre versin canım[/QUOTE]İlk öğrendiğimiz anda bağlandık çektiğimiz tüm sıkıntılara sevgimizden dayanıyoryz anne olduk artık insan kıyamaz düşünemiyorum allahım yasatmasın.bilmemek en güzeli sanırım böyle zamanda keşke köyde yasasaydım 3.ayda öğrenseydim kendi kendimi doğuruverseydim diyorum hiç birşeyi bilmeden.benim gecen haftaydı randevum gitmedim bu hafta baska doktora gidecem bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?