2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Iyi aksamlar hanimlar bende gecen hafta hamile oldugumu ogrendim tahmini 5. Haftamiz ama kanamam oldu dusuk riski oldugunu soyledi doktor. Dusuk onleyici ilac kullandim 1 hafta is yapmadan yattim kanama larim oldukca azaldi neredeyse yok gibi sayilir. Simdiki sorum karnimda ve belimde agrilar oluyor ve geceleri midem bulaniyor sizdede boyle oluyormu

Oluyodu cnm belim sanki kopcak gibi ağrıyodu ve kasıklarıma da sanki adet olcakmışım gibi ağrı giriyodu 7.haftanın sonuna kadar ara ara oldu şimdi iyi şükür arada bir sağ yumurtalığıma Ağrı giriyo ama bunlar çok notmal şeyler bebek yerleşiyor ve yer ediniyo korkma cnm :)

TE="merwisho, post: 39703818, member: 195069"]senin kaç haftalık canım?[/QUOTE]
11.haftaya girdik bugün canım

içini ferah tut, en önemlisi bu.
aynı şey benim de başıma geldi ilk hamileliğimde.
2006'nın mayıs ayında 11. haftada bebeğin kalbi durduğu için düşükle sonuçlandı.
tam 1 yıl sonra kızıma hamile kaldım. ilk günler hep stres içindeydim, en ufak akıntım olduğunda dr. yollarına düşüyordum. kaybetme korkusu vardı çok. ama bebeğin dünyaya gelecekse hiçbirşey engel olamıyor.
çok şükür sağlıkla dünyaya geldi, şimdi 8 yaşında Allahıma şükürler olsun.
Hatta şu an gene hamileyim. İlk hamileliğimde düşük yaşadığım için dr. coraspin verdi.
elimde olmadan aklıma geliyor tabiki, "ya birşey olursa" diye...
sonra hemen "birşey olacaksa buna ben engel olamam, içim rahat olsun, bebeğim de rahat olur" diyorum
kendimi böyle rahatlatmaya çalışıyorum.
sana da tavsiye ederim. İnşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar ben ikili test yaptırmayi düşünmüyorum doktorum ikili test sakatlık varmı yokmu Allah korusun sakatsa aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmanin hiç anlamı yok dedi aslında doğruda söylüyor cunki benim ilk hamileligimde bu ikili testte doktor bebeğin boyun ve omurilik arasında sakatlık var dedi ilk çocuk olduğu için eşimin ailesi çok baskı yaptı aldırin sakat çocukla uğraşılirmi diye hatta hemen bakışlari bile değişti ama çok şükür eşimde bende kesinlikle dedik bu Allahin bir hediyesi hediyenin iyisi kötüsü olmaz dedik.ankarada meşhur bi doktor vardı oraya yönlendirildik çok şükür o doktorda çok sağlıkli gayet herşey normal koca ayaklı bir oğlunuz olacak dedi aynende öyle oldu şuan fen lisesi ikinci sınıfta eğer doktorlara uysaydim şuan oğlum olmayacakti,onun için testi yaptıripta hiç kafamı karıştırmak istemiyorum,Allahin izniyle bebişlerimizin hepside sağlıkli olsun inşallah

E="gunduz-s, post: 39707565, member: 663464"]Iyi aksamlar hanimlar bende gecen hafta hamile oldugumu ogrendim tahmini 5. Haftamiz ama kanamam oldu dusuk riski oldugunu soyledi doktor. Dusuk onleyici ilac kullandim 1 hafta is yapmadan yattim kanama larim oldukca azaldi neredeyse yok gibi sayilir. Simdiki sorum karnimda ve belimde agrilar oluyor ve geceleri midem bulaniyor sizdede boyle oluyormu[/QUOTE]
Canım miğde bulantısı dorukda

Ağlayarak okudum ne bu ya doktorlar hemen bi hastalık buluyolar ne acı çekmissindir o an duydugunda allahım böyle birşeyi duymayı kimseye yasatmasın.yaa aldırsaysın o an allah korusun.bende çok korkuyorum böyle bir şey duymakdan.ne güzel sağlam durmussunuz.benim şimdi gidecegim doktorda testi yapınca aldırmayın diyormuş hastalarına. Ne güzel demssin bize hediye onlar dünyaya allahım getirdiyse biz mi engel olcaz tövbe.ne zaman yapılıyor bu ikili test yaptırmasak ne olurmuş.allahım bebekleri mizi sağlıkla sıhatle dünyaya getirsin inşallah

Benim arkadaşım da hiç bi testi yaptırmadı her haliyle kabulüm dedi çok şükür sağlıklı bir oğlu oldu ama doktorlar gerçekyen çok yanıltıcı bu konuda canım haklısın

Tesekkur ederim cevap icin insan endiseleniyor en ufak seylerde birde ilk gebelik ilk heyecan Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

Canım 12 haftalıkken yapılıyor çocuk sakatsa daun sendromu varsa amino sentez yapıp bebeğin ölmesi sağlanıyor egerki yaptirsak düşünun sapa sağlam çocuk tüm uzuvlari oluşuyor ister doğmuş çocuğunu öldür ister karnındaki çocuğu ben her oğluma baktığımda halen içim cız eder çünkü o benim hayatta ikinci arkadaşim,dostum,kuzum bazende koca dana dediğim oluyor .kısacası bu ikili üçlü testlerin bebeğe hiçbir faydası yok zaten ultrason cihazlari çok gelişti orda bile herşey görülüyor

[QUO post: 39714357, member: 646765"]Canım 12 haftalıkken yapılıyor çocuk sakatsa daun sendromu varsa amino sentez yapıp bebeğin ölmesi sağlanıyor egerki yaptirsak düşünun sapa sağlam çocuk tüm uzuvlari oluşuyor ister doğmuş çocuğunu öldür ister karnındaki çocuğu ben her oğluma baktığımda halen içim cız eder çünkü o benim hayatta ikinci arkadaşim,dostum,kuzum bazende koca dana dediğim oluyor .kısacası bu ikili üçlü testlerin bebeğe hiçbir faydası yok zaten ultrason cihazlari çok gelişti orda bile herşey görülüyor[/QUOTE]
İlk öğrendiğimiz anda bağlandık çektiğimiz tüm sıkıntılara sevgimizden dayanıyoryz anne olduk artık insan kıyamaz düşünemiyorum allahım yasatmasın.bilmemek en güzeli sanırım böyle zamanda keşke köyde yasasaydım 3.ayda öğrenseydim kendi kendimi doğuruverseydim diyorum hiç birşeyi bilmeden.benim gecen haftaydı randevum gitmedim bu hafta baska doktora gidecem bakalım ne diyecek.

İlk öğrendiğimiz anda bağlandık çektiğimiz tüm sıkıntılara sevgimizden dayanıyoryz anne olduk artık insan kıyamaz düşünemiyorum allahım yasatmasın.bilmemek en güzeli sanırım böyle zamanda keşke köyde yasasaydım 3.ayda öğrenseydim kendi kendimi doğuruverseydim diyorum hiç birşeyi bilmeden.benim gecen haftaydı randevum gitmedim bu hafta baska doktora gidecem bakalım ne diyecek.[/QUOTE]
Herşey yolunda gider inşallah,Allah gönlünü göre versin canım

B
Kızlar acı yiyen varmı aranızda akşam yemek yerine ekmek arası acı çin biber yedim birde yatarken karnıma bakıyorum düm düz bazen hamile olduğumu unutuyorum göbeğini ölçen varmı benim gibi
ben olcuyorum canim, Aydan aya takip edip not tutugum bir deftere geciriyorum
Benim karnim kocaman olmasina ragmen uyku sersemliginden ben bile unutuyorum.
Aciyi bende bir, ikikez yemişimdir ama canim cok istesede kesinlikle yemiyorum artik.
Kahveyi hele cok Severim, ama onu bile 7 aydan beri 1 yada 2 badak icmişimdir.
Icinde kafein olduğu için. Millet mesela bir şey olmaz acı yiyin ya diyor ama
Ben yinede asla kulak asamadım, doğumdan sonra sütüm acı aci olur diye korktum
Yani mide icinde iyi degil zaten

İlk 3,4 aylarda bir yanma olmaması normal kuzum
Karnın Büyüdükçe, bebek yukarıya çıksın bı gör yanma olcakmı olmayacakmı

Herşey yolunda gider inşallah,Allah gönlünü göre versin canım[/QUOTE]

Bende o testi sırf bu Yüzden yaptırmadım
Zaten down sendromu varsa, kabulümüz ve asla aldırmamaya karar vermiştık.
Oysa doktorum çok dil döktü, benim başima Bile geldi, çok önemli dedi
Eh biliyoruz önemli oldugunu ama öldürmeyecegime Yöre bilmemde mantıksız dımı
Nedeni ise bütün hamilelik boyunca üzülüp kudurmak istemedim o Yüzden bilmemek en iyisi.

20 haftalık iken zaten detayli bakildı, kalbi, bütün boy olcüleri, sirt, dudak yani her yerine
Allah'a Şükürler olsun iyiki o diyer testi yapamamıştım

Kızlar doktora gittim allahıma şükür bişeyimiz yok bulantımın kesilmesi normal dedi bazen böyle olabiliyormuş.bebeğimin minik kalbi atıyor biraz da büyümüşüz tabi allahım ne güzel bişey bu :)

Kızlar doktora gittim allahıma şükür bişeyimiz yok bulantımın kesilmesi normal dedi bazen böyle olabiliyormuş.bebeğimin minik kalbi atıyor biraz da büyümüşüz tabi allahım ne güzel bişey bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…