Eylül annelerinde okudum canım kattina yi gözü aydın olsun 36 da yapmış bir an önce bebeği hastaneden çıkar da evlerine giderler inşallah. .Akşam yatarken biraz sancısi varmış sabah kalktığında lekede gelmiş dr aramış oda hemen gel demiş 3 cm açılma olunca normal doğuma almışlar
Ohh afiyetle yemek nasip olsun inşallah.bizde yaptık tursu kuru recell yapmadık .olsun canım ikinci buda kaçıncı okursa heyecanlı olur ilk olunca sadece neyle karsılaşacagını bilmiyor insan bebek nasıl birşey falan oluyor:) bizde randevu cuma günü hep aynı günlerde gittik zaten aynı gün mü dopurcaz acaba:)Allah kolaylik versin tatlım bende çantayi yıkadim kuruyanca yerleştireceğim ikinci de olsa heyecanlı benim için bi kaç eksiği var onları da alınca tam olacak bu ara kışlık hazırlığına da başladım fasulye visne dolmalık biber falan koydum dolabi ma recel aroma falan da yaptım biraz da pasta börek yapacağım doğum da gelenler için böyle böyle geçiyor bi aksilik çıkmazsa yarın da doktora gideceğim insallah
sankı çok hafıf var gıbı benımkıdeım çok sılıktı ama adetım 4 5 gun gecmıstı gecınce yap bırde inşallah hamilesindir canım Allah hayırlısını versin
Cok teşekkür ederim canim benim inssankı çok hafıf var gıbı benımkıdeım çok sılıktı ama adetım 4 5 gun gecmıstı gecınce yap bırde inşallah hamilesindir canım Allah hayırlısını versin
Evet aynı za, anlar denk geliyor canım uykum da gelmedi daha heyecan mi yaptım ne olabilir canim tahmini doğum tarihi aynı bakalım doğum ne gün olacak?..Ohh afiyetle yemek nasip olsun inşallah.bizde yaptık tursu kuru recell yapmadık .olsun canım ikinci buda kaçıncı okursa heyecanlı olur ilk olunca sadece neyle karsılaşacagını bilmiyor insan bebek nasıl birşey falan oluyor:) bizde randevu cuma günü hep aynı günlerde gittik zaten aynı gün mü dopurcaz acaba:)
:) aynen bende belgesel izlerken anlıyorum bende takdım sürekli bu sarkıyı dinliyorum.birde kalbim egede kaldı:)
İnş zamanında dopsunlar.korkuyorum erken dopum falan olmasın.hiç hazır değilimEvet aynı za, anlar denk geliyor canım uykum da gelmedi daha heyecan mi yaptım ne olabilir canim tahmini doğum tarihi aynı bakalım doğum ne gün olacak?..
İnş zamanında dopsunlar.korkuyorum erken dopum falan olmasın.hiç hazır değilimEvet aynı za, anlar denk geliyor canım uykum da gelmedi daha heyecan mi yaptım ne olabilir canim tahmini doğum tarihi aynı bakalım doğum ne gün olacak?..
Kızlar bu aylardan itibaren uykuyu unutun benim sıpalar dördüncü aya kadar geceleri hiç uyumazlardi bakalım bu ne olacakUyuyamıyorummmmmm içimde basket topu var sanki bir saga bir sola gidiyor.içim kaynıyor
Canım lekelenme adetine çok yakın olduğu için sanki hastalanacaksin gibi ama bendede öyle olurdu belirtiler ama genede bi test daha yap istersenGünaydın kizlar . lutfen cvp verir misiniz . dun regldi olmadim . Göğüslerim sis bel agrim sol kasik agri migde bulantim bas donmem var ayaklarimin alti yaniyor . ve sabah uyandigimda peceteyle sildigimde leke oldu pembe . sonra 1 saat sonra gittim lavaboya hicbisey yok ne olabilir sizce
İnş canım insallahİnş zamanında dopsunlar.korkuyorum erken dopum falan olmasın.hiç hazır değilim
Hadi bakalım az kaldı hepimize benim randevu 17 sinde bakalım doğum pozisyonunu aldımi gerçi sezaryen olunca pek fark etmiyorDün doktordaydim kızlar bebisim iyiydi sırtını donmus yatıyordu cadimiz.. boyu kilosu haftasıyla uyumlu çok şükür bol su iç dedi doktor 3 hafta sonrasına çağırdı Nst ye girecekmisim
Hayırlısi olsun canım peki ultrasonla baktımiKizlar doktordaydim yeni ciktim . kan tahlili istedi . 2 de cikacak sonuc . kis felan yok dedi . ne zamandir istiyorsunuz dedi 1 aydir dedim . sikinti yok olur dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?