2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Akşam yatarken biraz sancısi varmış sabah kalktığında lekede gelmiş dr aramış oda hemen gel demiş 3 cm açılma olunca normal doğuma almışlar
Eylül annelerinde okudum canım kattina yi gözü aydın olsun 36 da yapmış bir an önce bebeği hastaneden çıkar da evlerine giderler inşallah. .

Ohh afiyetle yemek nasip olsun inşallah.bizde yaptık tursu kuru recell yapmadık .olsun canım ikinci buda kaçıncı okursa heyecanlı olur ilk olunca sadece neyle karsılaşacagını bilmiyor insan bebek nasıl birşey falan oluyor:) bizde randevu cuma günü hep aynı günlerde gittik zaten aynı gün mü dopurcaz acaba:)

Evet aynı za, anlar denk geliyor canım uykum da gelmedi daha heyecan mi yaptım ne olabilir canim tahmini doğum tarihi aynı bakalım doğum ne gün olacak?..

Günaydın kizlar . lutfen cvp verir misiniz . dun regldi olmadim . Göğüslerim sis bel agrim sol kasik agri migde bulantim bas donmem var ayaklarimin alti yaniyor . ve sabah uyandigimda peceteyle sildigimde leke oldu pembe . sonra 1 saat sonra gittim lavaboya hicbisey yok ne olabilir sizce

Canım lekelenme adetine çok yakın olduğu için sanki hastalanacaksin gibi ama bendede öyle olurdu belirtiler ama genede bi test daha yap istersen

="Skry10, post: 42045519, member: 679616"]Günaydın kizlar . lutfen cvp verir misiniz . dun regldi olmadim . Göğüslerim sis bel agrim sol kasik agri migde bulantim bas donmem var ayaklarimin alti yaniyor . ve sabah uyandigimda peceteyle sildigimde leke oldu pembe . sonra 1 saat sonra gittim lavaboya hicbisey yok ne olabilir sizce[/QUOTE]
Canım psikolojikde oluyor bunlar.ama bence biraz akısına bıraksan günü gününe bekleme sen, sadece kendine dikkat et.inan bana insan bekledikçe olsun diye cabaladıkça daha ters tepiyor.benim tavsiyem duanı et gerekeni yap ve hayırlısı nı iste biraz bekle gün gecsin üzerinden.

Dün doktordaydim kızlar bebisim iyiydi sırtını donmus yatıyordu cadimiz.. boyu kilosu haftasıyla uyumlu çok şükür bol su iç dedi doktor 3 hafta sonrasına çağırdı Nst ye girecekmisim

Kizlar doktordaydim yeni ciktim . kan tahlili istedi . 2 de cikacak sonuc . kis felan yok dedi . ne zamandir istiyorsunuz dedi 1 aydir dedim . sikinti yok olur dedi :)

Dün doktordaydim kızlar bebisim iyiydi sırtını donmus yatıyordu cadimiz.. boyu kilosu haftasıyla uyumlu çok şükür bol su iç dedi doktor 3 hafta sonrasına çağırdı Nst ye girecekmisim
Hadi bakalım az kaldı hepimize benim randevu 17 sinde bakalım doğum pozisyonunu aldımi gerçi sezaryen olunca pek fark etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…