2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Dün doktordaydim kızlar bebisim iyiydi sırtını donmus yatıyordu cadimiz.. boyu kilosu haftasıyla uyumlu çok şükür bol su iç dedi doktor 3 hafta sonrasına çağırdı Nst ye girecekmisim
Çok şükür xanım bol su iç sıcakda cok su kaybediyoruz, ben bu gittiğimzde yapcak sanmştım ntsyi bakalım bizde yarın sabah gitcez

Çok şükür xanım bol su iç sıcakda cok su kaybediyoruz, ben bu gittiğimzde yapcak sanmştım ntsyi bakalım bizde yarın sabah gitcez
Her hastane farklı canım belki olur 20 dk yan yatıyorum sancı ve bebeğin kalp atislarini bakıyorlar aslında can sıkıcı bisey

Kiz hamilesin demediki ama bana
:) hayırlısı olsun dedim canım.daha erken oldugu için sonra gel demiş dr.biraz zaman gecsin üzerinden ben hastalıgımın 40 gün gectiğini bilirim.hep derdim hamileyim.ama hiç ummadıgım zamanda oldu birde ben bekledim hiç stres yapmadım.insan her defasında hevesleniyor olmayınca geriliyor. Ama hiç umursamayınca rahat oluyorsun.

Ne icin erken ki canim :)

Canım sen adetime 1 gün var belim kasıklarım agrıyor deyip test yapmadınmı testte biraz silik 2.çizgiyi gördüm dedin dr gittin birşey cıkmadı demi dr kan testi yaptı sonra tekrar gel su tarihde dedi değilmi? Yanlış anlamadım.bende diyorum ki daha adet tarihine oldugun için görünmemiş oldugu için dr sonra gel dedi. Yani tahlil sonuclarında baska sıkıntı birşey cıkmadı değil mi?

evet hiçnisey cıkmadı kanda felan hormonda felan sadece gögüsüm süt salgılamış onun için ilac verdı . 4 tane ılac verdı ve ben bırını sımdı kullandım bıle . ayın 20sınde tekrar gel dedı bana niçin gel dedı bılemedım

[QUOTE="Skry10, post: 42056116, memberavet hiçnisey cıkmadı kanda felan hormonda felan sadece gögüsüm süt salgılamış onun için ilac verdı . 4 tane ılac verdı ve ben bırını sımdı kullandım bıle . ayın 20sınde tekrar gel dedı bana niçin gel dedı bılemedım[/QUOTE]
Gögsün neden süt salgılamış bende onu anlamadım.sen kendine dikkat et agır kaldırma ani kalkıp oturma, yatakdan birden kalkma.bekle bakalım 20 sine kadar adet olmazsan git dr.belki sıcakdan gecikti.tek yapacagın kendine dikkat edip beklemek.

Gögsün neden süt salgılamış bende onu anlamadım.sen kendine dikkat et agır kaldırma ani kalkıp oturma, yatakdan birden kalkma.bekle bakalım 20 sine kadar adet olmazsan git dr.belki sıcakdan gecikti.tek yapacagın kendine dikkat edip beklemek.[/QUOTE]
doktorda şaşırdı görmen lazım değerım nasıl yuksek çıktı . kapıdan tam cıkıyordum 14 gun sonra gel sen dedı

doktorda şaşırdı görmen lazım değerım nasıl yuksek çıktı . kapıdan tam cıkıyordum 14 gun sonra gel sen dedı[/QUOTE]
Canım oladabilir, olmayada bilir.sen kendine dikkat et yeter.birde kendini sartlma.akışına bırak.gercekten psikolojide cok etkiliyor bu durumu.hamileyim hamile kalcam dersen olmaz.rahat ol.hayırlısı için dua et.emin ol rabbim vakti geldiğinde sen hiç anlamadan verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…