Evet bakti canim hem gobek hem alttan kan istedi iste 2 de bakalim .Hayırlısi olsun canım peki ultrasonla baktımi
Çok şükür xanım bol su iç sıcakda cok su kaybediyoruz, ben bu gittiğimzde yapcak sanmştım ntsyi bakalım bizde yarın sabah gitcezDün doktordaydim kızlar bebisim iyiydi sırtını donmus yatıyordu cadimiz.. boyu kilosu haftasıyla uyumlu çok şükür bol su iç dedi doktor 3 hafta sonrasına çağırdı Nst ye girecekmisim
kuzumm bende aynı senın gıbıyım napıyor içerde çok merak ediyorum sabah 5 e kadar uyuyamadım once bebış uyutmadı sonra sıcaklardan allahım hayırlasıyla dogsalardıUyuyamıyorummmmmm içimde basket topu var sanki bir saga bir sola gidiyor.içim kaynıyor
Evet canım pek farketmiyor evet sen bizden öncesin gün verdi mi doktorHadi bakalım az kaldı hepimize benim randevu 17 sinde bakalım doğum pozisyonunu aldımi gerçi sezaryen olunca pek fark etmiyor
Her hastane farklı canım belki olur 20 dk yan yatıyorum sancı ve bebeğin kalp atislarini bakıyorlar aslında can sıkıcı biseyÇok şükür xanım bol su iç sıcakda cok su kaybediyoruz, ben bu gittiğimzde yapcak sanmştım ntsyi bakalım bizde yarın sabah gitcez
slm canım sonucu aldın mıEvet bakti canim hem gobek hem alttan kan istedi iste 2 de bakalim .
Aldim canim hic bi sikinti yok sukur . goguslerimin agrisi suymus goguslerim sut salgiliyormus :) ilac verdi . fitil verdi ve antibiyotik verdi :)slm canım sonucu aldın mı
HamilemisinAldim canim hic bi sikinti yok sukur . goguslerimin agrisi suymus goguslerim sut salgiliyormus :) ilac verdi . fitil verdi ve antibiyotik verdi :)
Doktor 20sinde gel dedi daha 1 gun gectiHami
Hamilemisin
Hayırlısınolsun canımDoktor 20sinde gel dedi daha 1 gun gecti
Kiz hamilesin demediki ama banaHayır
Hayırlısınolsun canım
:) hayırlısı olsun dedim canım.daha erken oldugu için sonra gel demiş dr.biraz zaman gecsin üzerinden ben hastalıgımın 40 gün gectiğini bilirim.hep derdim hamileyim.ama hiç ummadıgım zamanda oldu birde ben bekledim hiç stres yapmadım.insan her defasında hevesleniyor olmayınca geriliyor. Ama hiç umursamayınca rahat oluyorsun.Kiz hamilesin demediki ama bana
Ne icin erken ki canim :):) hayırlısı olsun dedim canım.daha erken oldugu için sonra gel demiş dr.biraz zaman gecsin üzerinden ben hastalıgımın 40 gün gectiğini bilirim.hep derdim hamileyim.ama hiç ummadıgım zamanda oldu birde ben bekledim hiç stres yapmadım.insan her defasında hevesleniyor olmayınca geriliyor. Ama hiç umursamayınca rahat oluyorsun.
Hamilemisin değilmisin anlamak içinNe icin erken ki canim :)
Onun icin mi cagirdi yani beniiiiiiHamilemisin değilmisin anlamak için
evet hiçnisey cıkmadı kanda felan hormonda felan sadece gögüsüm süt salgılamış onun için ilac verdı . 4 tane ılac verdı ve ben bırını sımdı kullandım bıle . ayın 20sınde tekrar gel dedı bana niçin gel dedı bılemedımCanım sen adetime 1 gün var belim kasıklarım agrıyor deyip test yapmadınmı testte biraz silik 2.çizgiyi gördüm dedin dr gittin birşey cıkmadı demi dr kan testi yaptı sonra tekrar gel su tarihde dedi değilmi? Yanlış anlamadım.bende diyorum ki daha adet tarihine oldugun için görünmemiş oldugu için dr sonra gel dedi. Yani tahlil sonuclarında baska sıkıntı birşey cıkmadı değil mi?
Gögsün neden süt salgılamış bende onu anlamadım.sen kendine dikkat et agır kaldırma ani kalkıp oturma, yatakdan birden kalkma.bekle bakalım 20 sine kadar adet olmazsan git dr.belki sıcakdan gecikti.tek yapacagın kendine dikkat edip beklemek.[/QUOTE][QUOTE="Skry10, post: 42056116, memberavet hiçnisey cıkmadı kanda felan hormonda felan sadece gögüsüm süt salgılamış onun için ilac verdı . 4 tane ılac verdı ve ben bırını sımdı kullandım bıle . ayın 20sınde tekrar gel dedı bana niçin gel dedı bılemedım
doktorda şaşırdı görmen lazım değerım nasıl yuksek çıktı . kapıdan tam cıkıyordum 14 gun sonra gel sen dedı[/QUOTE]Gögsün neden süt salgılamış bende onu anlamadım.sen kendine dikkat et agır kaldırma ani kalkıp oturma, yatakdan birden kalkma.bekle bakalım 20 sine kadar adet olmazsan git dr.belki sıcakdan gecikti.tek yapacagın kendine dikkat edip beklemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?