2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

doktorda şaşırdı görmen lazım değerım nasıl yuksek çıktı . kapıdan tam cıkıyordum 14 gun sonra gel sen dedı
Canım oladabilir, olmayada bilir.sen kendine dikkat et yeter.birde kendini sartlma.akışına bırak.gercekten psikolojide cok etkiliyor bu durumu.hamileyim hamile kalcam dersen olmaz.rahat ol.hayırlısı için dua et.emin ol rabbim vakti geldiğinde sen hiç anlamadan verir.[/QUOTE]
aynen öyle canım zaten . hayırlısı herşeyın . zaten doktor hıç bı sıkıntın yok hersey temız deyınce cok şaşırdım bn sevındım yanı . Sağlık olsun rabbım hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın inş

Gittik geldik canım dr.çok iyi çok şükür maaşallah kilosu boyu iyi yüzünüde kapamış elleriyle sıpacık:) drdan miğde kaynamasına şurup istedim inş.faydası olur.bide 1ay sonraya randevu verdi.

Gittik geldik canım dr.çok iyi çok şükür maaşallah kilosu boyu iyi yüzünüde kapamış elleriyle sıpacık:) drdan miğde kaynamasına şurup istedim inş.faydası olur.bide 1ay sonraya randevu verdi.
İyi hadi bakalım kaç kilo olmuş bizim kuzu

OTE="emili98, post: 42073350, member: 646765"]İyi hadi bakalım kaç kilo olmuş bizim kuzu[/QUOTE]
1.775 olmuş boyuda iyi haftasıyla aynı gidiyor maaşallah.

Slm kızlar bende çok şükür hamileyim şimdiden sabırsızlanıyorm ne zaman büyücek ne zaman doğcak diye :) 5hafta 5 günlük hamileyim daha yeni dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırdm enfeksiyon çıktı idrar diye tahmin ediyorm sizde böyle bi durumla karşılaştınızmı neler yaptınız ilaç kullandınz mı biraz bilgilendirirsenz sevinirim

OTE="emili98, post: 42073350, member: 646765"]İyi hadi bakalım kaç kilo olmuş bizim kuzu
1.775 olmuş boyuda iyi haftasıyla aynı gidiyor maaşallah.[/QUOTE]
Maşallah prensese bakalım benimki ne kadar oldu 17 sinde bizim randevu geçen ay 1.550 demişti dr boyu 40 cm olmuş hayırlısiyla bi doğsalar şöyle göğsümde yatırmak istiyorum ahtim var abilerini hiç yatiramadim herkes aman kucağa alıştırma iş yapamazsın dediler doya doya kucağıma alamadım anlaşılan bu biraz şımarık olcak

Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğini sağ saglim kucağına al inşallah genelde ilk haftalarda ilaç kullandirmazlar enflasyon çok yoğun ise suya atılan tek kullanimlik ilaç var onu verirler,sen genede bol su iç ve ayaklarıni usutme derim tekrar tebrik ederim

Teşekkür ederim canm verdiğin bilgi için amin Allah isteyen herkese nasip eder inşallah dikkat edicem bundan snra

1.775 olmuş boyuda iyi haftasıyla aynı gidiyor maaşallah.
Maşallah prensese bakalım benimki ne kadar oldu 17 sinde bizim randevu geçen ay 1.550 demişti dr boyu 40 cm olmuş hayırlısiyla bi doğsalar şöyle göğsümde yatırmak istiyorum ahtim var abilerini hiç yatiramadim herkes aman kucağa alıştırma iş yapamazsın dediler doya doya kucağıma alamadım anlaşılan bu biraz şımarık olcak[/QUOTE]
Maaşallah boyu uzun olcak bizinki de 41 cm dedi. 2 kiloyu gecmiştir bu ay saglıklı olsunlar da.aynen canım benimde en büyük isteğim şöyle göğsüme yatırıp uyumak nefesini dinlemek az kaldı:).3.bu sımarık olur biraz benim iki abim var ben sonuncu olunca onlara göre daha fenayım:) dün çıkmış ken porbebesiyle cantasınıda aldık hastane cantamızıda hazırladım artık

[QUOTE="btlaltny, post: 42074707, member: 6 kızlar bende çok şükür hamileyim şimdiden sabırsızlanıyorm ne zaman büyücek ne zaman doğcak diye :) 5hafta 5 günlük hamileyim daha yeni dün sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırdm enfeksiyon çıktı idrar diye tahmin ediyorm sizde böyle bi durumla karşılaştınızmı neler yaptınız ilaç kullandınz mı biraz bilgilendirirsenz sevinirim[/QUOTE]
Hayırlı olsun saglıkla büyüsün kucagına al inşallah.bendede olmuştu tek içimlik toz ilaç verdi dr hemen gecti. Birde iç çamaşırlarını ütüle.ayagını üşütme.her yerde tuvalete girmemeye çalış cok zor hamileyken ama:)

Hayırlı olsun saglıkla büyüsün kucagına al inşallah.bendede olmuştu tek içimlik toz ilaç verdi dr hemen gecti. Birde iç çamaşırlarını ütüle.ayagını üşütme.her yerde tuvalete girmemeye çalış cok zor hamileyken ama:)[/QUOTE]
Sağol canm teşekkür ederm malesef çok sıcak oluyo mersinde yaşıyorm bide ben aşırı nemli ve sıcak klimann önünden çıkmıyorm ama dikkat edicem artk el mahkum :)

Sağol canm teşekkür ederm malesef çok sıcak oluyo mersinde yaşıyorm bide ben aşırı nemli ve sıcak klimann önünden çıkmıyorm ama dikkat edicem artk el mahkum :)[/QUOTE]
Ahh mersin çok severim her yaz mutlaka kızkalesine gideriz bu yaz kaldı ama hamilelikden.biz burda duramıyoruz orda daha zor hele bu ay.ama suan küçük hissetmezsin büyüdüğünde hava serinler rahat edersin suan bizim çok zor büyüdüler sıcakda sıgamıyoruz bir yere top gibi yuvarlanıyoruz

Sağol canm teşekkür ederm malesef çok sıcak oluyo mersinde yaşıyorm bide ben aşırı nemli ve sıcak klimann önünden çıkmıyorm ama dikkat edicem artk el mahkum :)
Ahh mersin çok severim her yaz mutlaka kızkalesine gideriz bu yaz kaldı ama hamilelikden.biz burda duramıyoruz orda daha zor hele bu ay.ama suan küçük hissetmezsin büyüdüğünde hava serinler rahat edersin suan bizim çok zor büyüdüler sıcakda sıgamıyoruz bir yere top gibi yuvarlanıyoruz[/QUOTE]
Ayy evet canm haklsn kışın hem elbise konusunda hem soğuk olcak daha rahat geçicek benm için Allah yardımcınız olsn sizinde az kaldı bebişleri elinize almanıza inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınz Allah hayırlı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin

Maaşallah boyu uzun olcak bizinki de 41 cm dedi. 2 kiloyu gecmiştir bu ay saglıklı olsunlar da.aynen canım benimde en büyük isteğim şöyle göğsüme yatırıp uyumak nefesini dinlemek az kaldı:).3.bu sımarık olur biraz benim iki abim var ben sonuncu olunca onlara göre daha fenayım:) dün çıkmış ken porbebesiyle cantasınıda aldık hastane cantamızıda hazırladım artık[/QUOTE]
Bende senden iki gün önce gitmiştim 1700 gr kilosu 41 cm de boyu çıkmıştı tüm değerler haftasıyla uyumlu çıkmıştı canim

Bende senden iki gün önce gitmiştim 1700 gr kilosu 41 cm de boyu çıkmıştı tüm değerler haftasıyla uyumlu çıkmıştı canim[/QUOTE]
Çoknşükür canım.ordayken bi kadın bekliyodu girdi, çıktı sezaryana alıyoruz hemen demişler aglıyor korkmuş benimde ödüm koptu bşrden:)

Kızlar mrb . 3 gün gectı regl olmadım hala . reglden 1 gun önce ıdrarda negatıf cıkmıstı . gögüs agrım kasık agrım uyuku halı . bas dönmesı mıgde bulantısı akıntı ateş var ne demek kı bunlar

Bende senden iki gün önce gitmiştim 1700 gr kilosu 41 cm de boyu çıkmıştı tüm değerler haftasıyla uyumlu çıkmıştı canim
Çoknşükür canım.ordayken bi kadın bekliyodu girdi, çıktı sezaryana alıyoruz hemen demişler aglıyor korkmuş benimde ödüm koptu bşrden:)[/QUOTE]
Ay ne zor allah yardimcisi olsun

Kızlar uyuyamıyorum dönmeekten bir hoş oldum.içimde hep bi acı, hep bi aglama aglayamama.bir derdim yok ama dünyanın en mutsuzu gibiyim dua ediyorum gecmiyor.ayy ayyyy normal olamıyorumuyuyamıyorum.çıkıp dışarıda koşmak istiyorum

Balkon varsa bslkona çık. Temiz hava sl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…