Adetin bittikten 3 gün sonra on gün boyunca gün aşıri ilişkiye gir ve hemen kalkma bi yarım saat sırt üstü yat derim gerisi Allaha kalmış nasipse olurMrb kızlar . ben bugun ıtıbarıyle regl oldum . sızden bı yardım ısteyecektım . yumurtlama ve gebe kalma tarıhımı bı turlu tutturamadım bana bırı bu konuda yardımcı olabılır mı lütfenn bu ayı değerlendırmek ıstıyorum .
Teşekkürler canim Allahim buyuk kismetse ins hayirlisiyla olsun :)Adetin bittikten 3 gün sonra on gün boyunca gün aşıri ilişkiye gir ve hemen kalkma bi yarım saat sırt üstü yat derim gerisi Allaha kalmış nasipse olur
Gecmiyor.uyku yok banarenim99, post: 42084772, member: 626461"]Balkon varsa bslkona çık. Temiz hava sl
bende senin gıbıyım canım sabahlara kadar gezıyorum balkonlarda[/QUOTE]Gecmiyor.uyku yok bana
Ben gününü ayarladım 2 ay.bebek olsun istedim ayarlı bilinçli yaptım yani:) olmadı.sonrada dedim aman ugrasamam hamilemiyim diye hep bi merak.psikolojik olarak hasta olmuyodum hamilelik belirtileri oluyordu test yapıyodum yok.sonra bosverdim aman dedim hayırlısı, olursa olur demekki vakti değil.bi kac ay sonra hiç ummadıgım bi anda hamile kaldım, hemde hamile değilimdir diyodum emindim falan:) kısmet işde.bide sana sey diycem soğan suyu içsene onun faydası oldu cogu arkadasımaSkr: 42097389 .!.:Teşekkürler canim Allahim buyuk kismetse ins hayirlisiyla olsun :)
Kızlar hastane süslerimin bazıları hastanede ikram için kolonyayla bebekli çikolata, içecek bide cup kek düşündüm cup kekinde puantineli tabakları olcak, bide küçük kurabiye kürdanlıklara takcam.helyum gazıyla balonları şişirtcem.sabun, magnet, bide arkadaslara, kız cocuklarına falan tac aldım.lohusa pijaması terliği tacı kaldı.evdede ne ikram etsek bilemedim lohusa serbetinin yanında ne olur.
daha bi de bunlar var alacak hazırlanacak hic bitmiyor bu ikramliklara bakmaya bile başlamadım dahaKızlar hastane süslerimin bazıları hastanede ikram için kolonyayla bebekli çikolata, içecek bide cup kek düşündüm cup kekinde puantineli tabakları olcak, bide küçük kurabiye kürdanlıklara takcam.helyum gazıyla balonları şişirtcem.sabun, magnet, bide arkadaslara, kız cocuklarına falan tac aldım.lohusa pijaması terliği tacı kaldı.evdede ne ikram etsek bilemedim lohusa serbetinin yanında ne olur.
Amin canım inş. hepimizin sağlıkla gelsinler inş.benim cevremdekiler kuzenler, arkadaslar kalabalık hastaneye gelirler ben cok korktugum için yanlız bırakmazlar hastanede, gelmeseler bende yapmazdm hastaneye.kurabiye olabilir evet bunları şimdiden hazırladım ki acil birşey falan olsa hazır dursun.Hepsi çok güzel,
Lohusa şerbetinin yanında minik kurabiye olabilir.
Ben hastane için çok teferruat düşünmüyorum, ama böyle görünce çok hoşuma gidiyor.
Allah ağzının tadını bozmasın, hayırlısıyla gelsin inşallah
Olur canım düşünme.ben düşündükçe yoruldum. dükkanlarda cok ceşitler var bir günde olur. Sadece sabun, magnet falan yaptırcaksan o biraz gec geliyor önceden sipariş istiyorlar.bay: 42104975 .!.:Daha b
daha bi de bunlar var alacak hazırlanacak hic bitmiyor bu ikramliklara bakmaya bile başlamadım daha
Hepsi çok güzel canım çok tatlılar şerbetin yanına iki çeşit kurabiye olabilir canim biri un Kurabiyesi mesela önceden yapıp dolaba atabilirsin ben öyle yapacağımKızlar hastane süslerimin bazıları hastanede ikram için kolonyayla bebekli çikolata, içecek bide cup kek düşündüm cup kekinde puantineli tabakları olcak, bide küçük kurabiye kürdanlıklara takcam.helyum gazıyla balonları şişirtcem.sabun, magnet, bide arkadaslara, kız cocuklarına falan tac aldım.lohusa pijaması terliği tacı kaldı.evdede ne ikram etsek bilemedim lohusa serbetinin yanında ne olur.
Valla nasıl gececek bugünler bilmem.kuzenim dopum yaptı asagı katdalar bebek aglıyor gece, duyunca sesini diyorum doğuncada ayrı zorbende senin gıbıyım canım sabahlara kadar gezıyorum balkonlarda
Kızlar hastane süslerimin bazıları hastanede ikram için kolonyayla bebekli çikolata, içecek bide cup kek düşündüm cup kekinde puantineli tabakları olcak, bide küçük kurabiye kürdanlıklara takcam.helyum gazıyla balonları şişirtcem.sabun, magnet, bide arkadaslara, kız cocuklarına falan tac aldım.lohusa pijaması terliği tacı kaldı.evdede ne ikram etsek bilemedim lohusa serbetinin yanında ne olur.
Saol canım.iş bitmiyor valla.hiçde yapacak gücüm yok pasta börek.bide yatılı misafir yemek derdi ben lohusa.su ggünler bi gecse normal hayatımıza bşir dönsek.canım birşey sorcam benim bebeğin kafası yukardaymış seninki nasıl duruyor[/QUOTE][QUOTcanım.e1325, post: 42108394, member: 666057"]Hepsi çok güzel canım çok tatlılar şerbetin yanına iki çeşit kurabiye olabilir canim biri un Kurabiyesi mesela önceden yapıp dolaba atabilirsin ben öyle yapacağım
Ayy canım yapda bakalım tacı nasıl yapcan bende bi yerde buldum terlikle takım ama önce pijama almak lazım.bunlarr çok guzell olmuş bende şekerlerını yapcam malzemelerı beklıyorum kargoda, tacımı ve terlıgımıde kendım yapıcam bı gelsede başlasaydım
Daha dönmesine var canım merak etme yeri rahat demekki[/QUOTE]Saol canım.iş bitmiyor valla.hiçde yapacak gücüm yok pasta börek.bide yatılı misafir yemek derdi ben lohusa.su ggünler bi gecse normal hayatımıza bşir dönsek.canım birşey sorcam benim bebeğin kafası yukardaymış seninki nasıl duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?