Saol canım.iş bitmiyor valla.hiçde yapacak gücüm yok pasta börek.bide yatılı misafir yemek derdi ben lohusa.su ggünler bi gecse normal hayatımıza bşir dönsek.canım birşey sorcam benim bebeğin kafası yukardaymış seninki nasıl duruyor[/QUOTE][QUOTcanım.e1325, post: 42108394, member: 666057"]Hepsi çok güzel canım çok tatlılar şerbetin yanına iki çeşit kurabiye olabilir canim biri un Kurabiyesi mesela önceden yapıp dolaba atabilirsin ben öyle yapacağım
ınternette modeller var ordan bakıp yapcam aslında kendi alanım el sanatları ögretmenıyım ya :) yapınca paylaşırım pjamayıda ya ekru yada acık mavı duşunuyorum bı stee buldum çok uygundu fıyatları ordan bakıcamAyy canım yapda bakalım tacı nasıl yapcan bende bi yerde buldum terlikle takım ama önce pijama almak lazım.
Yan yatıyor bizimki doktor daha döner merak etme dedi inşallah döner ayaklarını sag böbreğimde kollarını da sol kasigimda hissediyorum çünkü çok fena tekme yiyorum sağdan sırtıda göbeğimin ortasında genelde oğlum 34 te dönmüştü sanırım inşallah dönerler de bizi zorlamazlar canim[/QUOTE]Saol canım.iş bitmiyor valla.hiçde yapacak gücüm yok pasta börek.bide yatılı misafir yemek derdi ben lohusa.su ggünler bi gecse normal hayatımıza bşir dönsek.canım birşey sorcam benim bebeğin kafası yukardaymış seninki nasıl duruyor
Dopru sen güzel yaparsın, benimde elimden gelirde ben biraz darlanırım,bunalıveririm:)bi battaniye yapıyım dedim polardan nette buldum yarıya kadar yaptım bırakıverdim bitremedim. Cok güzel şeyler var evet mavi tatlı olur. beyaz turkuazda güzel olur pastel renkler turkuaz beyaz çiçekler, fıstık yeşili yapraklar üzerinde tacla terlik.lati lok: 42114789 .!.:ınternette modeller var ordan bakıp yapcam aslında kendi alanım el sanatları ögretmenıyım ya :) yapınca paylaşırım pjamayıda ya ekru yada acık mavı duşunuyorum bı stee buldum çok uygundu fıyatları ordan bakıcam
lati lokum .!.:Yan yatıyor bizimki doktor daha döner merak etme dedi inşallah döner ayaklarını sag böbreğimde kollarını da sol kasigimda hissediyorum çünkü çok fena tekme yiyorum sağdan sırtıda göbeğimin ortasında genelde oğlum 34 te dönmüştü sanırım inşallah dönerler de bizi zorlamazlar canim
Bende hiç bilemiyorum valla.popo sanıyodum cok hareket ediyor diye kafa cıktı:)[/QUOTE]yaaa kızlar ben anlamıyorum neresı kafası neresi kolları ayakları bilemıyorum bazen top gıbı ufak bı çıkıntı oluyo kafasımı poposumu bılmıyorum sız nasıl anlıyor sunuz
hiç bilemiyorum valla.popo sanıyodum cok hareket ediyor diye kafa cıktı:)
Yan yatıyor bizimki doktor daha döner merak etme dedi inşallah döner ayaklarını sag böbreğimde kollarını da sol kasigimda hissediyorum çünkü çok fena tekme yiyorum sağdan sırtıda göbeğimin ortasında genelde oğlum 34 te dönmüştü sanırım inşallah dönerler de bizi zorlamazlar canim
Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .[/QUOTE]:) GECE DENEY YAPIYORUM BEBİŞİMLE SEN DE YAP :d IŞIK KAPALIYKEN TELEFONUN İŞİĞİNI GOBEGIME TUTUYORUM ÇILDIRIYOR KAFAYI ORDAN ÇIKARCAK SANKI ÇOK TATLI OLUYO :d
Ultrasonda yken de bu dediğim pozisyonda di da ondan canım kayseri de hangi okulda öğretmensin canim[/QUOTE]yaaa kızlar ben anlamıyorum neresı kafası neresi kolları ayakları bilemıyorum bazen top gıbı ufak bı çıkıntı oluyo kafasımı poposumu bılmıyorum sız nasıl anlıyor sunuz
Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .[/QUOTE]:) GECE DENEY YAPIYORUM BEBİŞİMLE SEN DE YAP :d IŞIK KAPALIYKEN TELEFONUN İŞİĞİNI GOBEGIME TUTUYORUM ÇILDIRIYOR KAFAYI ORDAN ÇIKARCAK SANKI ÇOK TATLI OLUYO :d
Kac kilo aldiniz bu arada kız lar??????
Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .
Zerrin hanim kilo ya çok dikkat ediyor canım bende korka korka gidiyorum28 de gıttım zerrın hanım benı fırçaladı :) çok kılo almışsın dıye 55 ile hamıle kaldım şuan 67 yım 12 kılo aldım belkı suan 69 olmusumdur . sen kaç kılo aldın yanlış hatırlamıyosam senın kılon ıyıydı dıkkatt edıyordun.
Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .
Kısmet canım bebeğini doğur biraz zaman geçir inşallah ugurlu gelir sana da bebisskeşke sana bır okul adı soyleyebılseydımmalesef atamam olmadı bızım bolumden çok az kontenjan oluyor bakalım bu sene ne olur bılmıyorum hayırlısı.
Zerrin hanim kilo ya çok dikkat ediyor canım bende korka korka gidiyorumama iyi yapıyor çünkü onun sayesinde faydali şeyler yemeye başladım çok şükür 7 kilo aldım şu ana kadar geçen hafta gittiğimde 2.5 kilo almış gözüktüm 5 haftada bana göre normal çünkü oğlumda tam 28 kilo aldım verirken canım çıktı o yüzden doktordan korkmak benim için şu an iyi bişey 28 ağustosta gel tekrar Nst yapalım dedi bu defa 3 hafta sonra çağırdı doğum yaklaşıyor kontroller sıklasacak sanirim[/QUO
maşallahh sana ben çok kılo almışım inşallah kalmaz .bende perşembe yada cuma gıdeceğim ama korkuyorum kılo aldımmı bılmıyorum . ekmegı kestım o gunden sonra bakalım artık.dunde alt komsum zerrın hanımda doğumunu oldu normal demıstı ama sezeryan olmuş, senın kı bellı mı nst kaçıncı haftada alıyorlar bende onu merakedıyorum :)
Kız cocugu işte babaya düşkün olur kızlar:) ananem derdi kız cocugun varsa kuman var diye:) bizim pabucumuz dama:))) oy ne tatlı olurlar baba kız:))[/QUOTE]Aynen ya babası dokunduğu an bir oynuyor bizim kız diyorum sana yapıyor diye oda korkuyor çekiyor hemen elini
Kısmet canım bebeğini doğru biraz zaman geçir inşallah ugurlu gelir sana da bebiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?