2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Saol canım.iş bitmiyor valla.hiçde yapacak gücüm yok pasta börek.bide yatılı misafir yemek derdi ben lohusa.su ggünler bi gecse normal hayatımıza bşir dönsek.canım birşey sorcam benim bebeğin kafası yukardaymış seninki nasıl duruyor[/QUOTE]
Yan yatıyor bizimki doktor daha döner merak etme dedi inşallah döner ayaklarını sag böbreğimde kollarını da sol kasigimda hissediyorum çünkü çok fena tekme yiyorum sağdan sırtıda göbeğimin ortasında genelde oğlum 34 te dönmüştü sanırım inşallah dönerler de bizi zorlamazlar canim

Ayy canım yapda bakalım tacı nasıl yapcan bende bi yerde buldum terlikle takım ama önce pijama almak lazım.
ınternette modeller var ordan bakıp yapcam aslında kendi alanım el sanatları ögretmenıyım ya :) yapınca paylaşırım pjamayıda ya ekru yada acık mavı duşunuyorum bı stee buldum çok uygundu fıyatları ordan bakıcam

Yan yatıyor bizimki doktor daha döner merak etme dedi inşallah döner ayaklarını sag böbreğimde kollarını da sol kasigimda hissediyorum çünkü çok fena tekme yiyorum sağdan sırtıda göbeğimin ortasında genelde oğlum 34 te dönmüştü sanırım inşallah dönerler de bizi zorlamazlar canim[/QUOTE]

yaaa kızlar ben anlamıyorum neresı kafası neresi kolları ayakları bilemıyorum bazen top gıbı ufak bı çıkıntı oluyo kafasımı poposumu bılmıyorum sız nasıl anlıyor sunuz

Dopru sen güzel yaparsın, benimde elimden gelirde ben biraz darlanırım,bunalıveririm:)bi battaniye yapıyım dedim polardan nette buldum yarıya kadar yaptım bırakıverdim bitremedim. Cok güzel şeyler var evet mavi tatlı olur. beyaz turkuazda güzel olur pastel renkler turkuaz beyaz çiçekler, fıstık yeşili yapraklar üzerinde tacla terlik.

yaaa kızlar ben anlamıyorum neresı kafası neresi kolları ayakları bilemıyorum bazen top gıbı ufak bı çıkıntı oluyo kafasımı poposumu bılmıyorum sız nasıl anlıyor sunuz[/QUOTE]
Bende hiç bilemiyorum valla.popo sanıyodum cok hareket ediyor diye kafa cıktı:)

yaaa kızlar ben anlamıyorum neresı kafası neresi kolları ayakları bilemıyorum bazen top gıbı ufak bı çıkıntı oluyo kafasımı poposumu bılmıyorum sız nasıl anlıyor sunuz
Bende hiç bilemiyorum valla.popo sanıyodum cok hareket ediyor diye kafa cıktı:)[/QUOTE]

:) GECE DENEY YAPIYORUM BEBİŞİMLE SEN DE YAP :d IŞIK KAPALIYKEN TELEFONUN İŞİĞİNI GOBEGIME TUTUYORUM ÇILDIRIYOR KAFAYI ORDAN ÇIKARCAK SANKI ÇOK TATLI OLUYO :d

hiç bilemiyorum valla.popo sanıyodum cok hareket ediyor diye kafa cıktı:)

:) GECE DENEY YAPIYORUM BEBİŞİMLE SEN DE YAP :d IŞIK KAPALIYKEN TELEFONUN İŞİĞİNI GOBEGIME TUTUYORUM ÇILDIRIYOR KAFAYI ORDAN ÇIKARCAK SANKI ÇOK TATLI OLUYO :d[/QUOTE]
Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .

yaaa kızlar ben anlamıyorum neresı kafası neresi kolları ayakları bilemıyorum bazen top gıbı ufak bı çıkıntı oluyo kafasımı poposumu bılmıyorum sız nasıl anlıyor sunuz[/QUOTE]
Ultrasonda yken de bu dediğim pozisyonda di da ondan canım kayseri de hangi okulda öğretmensin canim

:) GECE DENEY YAPIYORUM BEBİŞİMLE SEN DE YAP :d IŞIK KAPALIYKEN TELEFONUN İŞİĞİNI GOBEGIME TUTUYORUM ÇILDIRIYOR KAFAYI ORDAN ÇIKARCAK SANKI ÇOK TATLI OLUYO :d
Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .[/QUOTE]

Aynen ya babası dokunduğu an bir oynuyor bizim kız diyorum sana yapıyor diye oda korkuyor çekiyor hemen elini

Ultrasonda yken de bu dediğim pozisyonda di da ondan canım kayseri de hangi okulda öğretmensin canim[/QUOTE]

keşke sana bır okul adı soyleyebılseydım malesef atamam olmadı bızım bolumden çok az kontenjan oluyor bakalım bu sene ne olur bılmıyorum hayırlısı.

Oyy cok tatlı yaa:) yapıyım bende dünde benim ki bi bölgede oraya toplandı sipsivri yaptı alamadı hızını daha gidecek beni sürükleyecek sanki minnacık haliyle gülmek geldi dedim sen içimdesin daha gidemssin zorlama kendini:)) çıkacak sanki.benimki babasının sesine acaip şımarıyor resmen o öpüp sevince cosuyor bana yapmıyor.resmen onun sesine tepki veriyor rabbim nasıl yaratmıs nasıl bir içgüdüyse .[/QUOTE]

ayy yerim ben onu kız demı senın ki babaya şimdiden aşık olmuş anlaşılan :) .benım kıde babası işten geldıgınde konusmaya başlayınca acayıp hareket edıyor ama gunduz bende konusunca tepki veriyor sanki eee benım kıde bana aşıkk galıba :)

Kac kilo aldiniz bu arada kız lar??????

28 de gıttım zerrın hanım benı fırçaladı :) çok kılo almışsın dıye 55 ile hamıle kaldım şuan 67 yım 12 kılo aldım belkı suan 69 olmusumdur . sen kaç kılo aldın yanlış hatırlamıyosam senın kılon ıyıydı dıkkatt edıyordun.

Aynen ya babası dokunduğu an bir oynuyor bizim kız diyorum sana yapıyor diye oda korkuyor çekiyor hemen elini[/QUOTE]
Kız cocugu işte babaya düşkün olur kızlar:) ananem derdi kız cocugun varsa kuman var diye:) bizim pabucumuz dama:))) oy ne tatlı olurlar baba kız:))

Zerrin hanim kilo ya çok dikkat ediyor canım bende korka korka gidiyorum ama iyi yapıyor çünkü onun sayesinde faydali şeyler yemeye başladım çok şükür 7 kilo aldım şu ana kadar geçen hafta gittiğimde 2.5 kilo almış gözüktüm 5 haftada bana göre normal çünkü oğlumda tam 28 kilo aldım verirken canım çıktı o yüzden doktordan korkmak benim için şu an iyi bişey 28 ağustosta gel tekrar Nst yapalım dedi bu defa 3 hafta sonra çağırdı doğum yaklaşıyor kontroller sıklasacak sanirim

ayy yerim ben onu kız demı senın ki babaya şimdiden aşık olmuş anlaşılan :) .benım kıde babası işten geldıgınde konusmaya başlayınca acayıp hareket edıyor ama gunduz bende konusunca tepki veriyor sanki eee benım kıde bana aşıkk galıba :)[/QUOTE]
Aynen eşimde öyle bana kızar konusmaz gelir kızını öper sever:) erkek anneye düşkün olur evet:) oyy ya cok heyecanlanıyorum 3 kişilik bir aile olcaz inş:)

keşke sana bır okul adı soyleyebılseydım malesef atamam olmadı bızım bolumden çok az kontenjan oluyor bakalım bu sene ne olur bılmıyorum hayırlısı.
Kısmet canım bebeğini doğur biraz zaman geçir inşallah ugurlu gelir sana da bebiss

Son düzenleme:

Aynen ya babası dokunduğu an bir oynuyor bizim kız diyorum sana yapıyor diye oda korkuyor çekiyor hemen elini
Kız cocugu işte babaya düşkün olur kızlar:) ananem derdi kız cocugun varsa kuman var diye:) bizim pabucumuz dama:))) oy ne tatlı olurlar baba kız:))[/QUOTE]
Benim ikinci kez atılacak pabuç ama oğlum bana duskun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…