2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bende 10kilo almışım canım.bu ay biraz kilo aldım.bende daha erken gel der diye bekledim öteki ay dedi.esezeryan okursa eylülde olur demi bayramdamı olur

32 den sonra alıyorlarmis normal gözüküyor doğum bi aksilik olmaz inşallah da yine normal olur komşu un bi sıkıntısı varmiydi

Bende 10kilo almışım canım.bu ay biraz kilo aldım.bende daha erken gel der diye bekledim öteki ay dedi.esezeryan okursa eylülde olur demi bayramdamı olur
Sen kilo alamıyorum diyordün zaten bak almışsın iyi olmuş çünkü çok zayıftın canım sezeryan i 38 den sonra alıyorlar bir sonraki kontrolde belli olur tatlim insallah karar verdin mi sezeryan mi olacaksin

Sen kilo alamıyorum diyordün zaten bak almışsın iyi olmuş çünkü çok zayıftın canım sezeryan i 38 den sonra alıyorlar bir sonraki kontrolde belli olur tatlim insallah karar verdin mi sezeryan mi olacaksin
Evet halada zayıfım 50 olamadım bi ama gecerim sanırım bu ayın sonuna iştahım öok acık.valla dogum korkumu yenemedim.dr da söylemiyor.evet gidişime belli olur.büyük ihtimal sezeryan.keşke bi anda sancı olsa normal doğsa.düşününce ölecekmişim gibi oluyorum

32 den sonra alıyorlarmis normal gözüküyor doğum bi aksilik olmaz inşallah da yine normal olur komşu un bi sıkıntısı varmiydi

inşallah ,bır sıkıntısı yoktu ugramadım kalabalıktı evleri.dun sezeryan oldu bugun oglen gelmiş sancısı falan yoktu gıttıgınde nst de çok hafıf çıkmıştı neden sezeran oldu bılmıyorum

50 misin ayyyy super bence ,bebegın normal zaten ona yarıyor senın almaman daha ıyı 55 olsan yeter ben 55 ile haıle kalmıştım boy kısa olunca kotu duruyor

bunlarr çok guzell olmuş bende şekerlerını yapcam malzemelerı beklıyorum kargoda, tacımı ve terlıgımıde kendım yapıcam bı gelsede başlasaydım
Cnm malzemeleri hangi internet sitesinden aldın bende alsam yapabilir miyim acaba hic bilmeyen biri yapabilir mi??

Rabbim hayırlısını versın hepimiz için canım sağdaki kurtulalim da insallah

Kızlar elim ayagım çok şişti.ayagıma zorlasam 35 olurdu 36numara gidiyordum şiödi 38 nunara ayakkabı olmuyor. Üzerine basamıyorum uyusuk.tuzluda yemiyor um artık çok.sizin ayakkarınız nasıl şişdimi? Birde miğdem fena kaynama yapıyor soda içiyorum sütde rennie de kesmiyor yatamaz oldum

Bende şişme olmadı hiç hamilelikten öncede az tuzlu hatta tuzsuz yerdim belki de ondan 36 giyiyordum hala 36 canim

6057"]Bende şişme olmadı hiç hamilelikten öncede az tuzlu hatta tuzsuz yerdim belki de ondan 36 giyiyordum hala 36 canim[/QUOTE]
Benimkiler cok fena oldu ya Shrek ın ayakları gibi oldu arastıryırum şimdi netten

Sizler gayet güzel az kilo almışsınız ben 16 aldım dr um çok ya da az bişey demiyor ilk aylar çok aldım son iki aydır 1.5 aldım sicktn yenmiyo Napim veririm insallah o kadar çok su iciyotumki ayağım çok sismiyo çok ayakta kalmassam tabii

Bende çok su içerim belki de ondan şişme olmuyor bilemedim ki

38 haftalikken alınıyor sezeryan bayram veya bayramdan sonraya olabilir bende dört kilo aldım vücudumun hiçbir yeri yok önde bildiğin balon var

38 haftalikken alınıyor sezeryan bayram veya bayramdan sonraya olabilir bende dört kilo aldım vücudumun hiçbir yeri yok önde bildiğin balon var
Daha alcaz demek..bayram hediyesi olcak ozaman:) iyice paytak olduk:) bende öyleyim koca bir göbek

Cnm malzemeleri hangi internet sitesinden aldın bende alsam yapabilir miyim acaba hic bilmeyen biri yapabilir mi??

b
bence yapabılırsın canım çok zor birşey değil aslında Birmax dıye bır steden aldım çok araştırdım en uygunu burasıydı takıldıgın yerlerde ben yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…