2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

mide bulantısı sorunu yaşayan var mı,
napıcamı bilemiyorum, yemek yesem de bulanıyor yemesem de...

Mrb Arkadaşlar ..... Kimler onlıne ıse lütfen cvp versın cokkkkkkkkk önemlı birsey sormam gerek .Kızlar benım regl 4 gun gecıkmıştı . sonra toz pembe sulu sekılde geldı ılk gun acıdan agrıdan 2 kez hastanelık oldum serum iğne yedım . sonra kı bu pembeler devam eettı . Ertesi gun kahverengı oldu yanı toplam 3 gun sürdü bugun bıttı hıc gelmıyor sılıyorum peceteye gelıyor sadece . nedır bu bılgısı olan yada duyan lutfen cvp verın kızlar .....

Verirsin canım zaten doğumda bi 7 8 kilo gidiyor
6057"]Bende şişme olmadı hiç hamilelikten öncede az tuzlu hatta tuzsuz yerdim belki de ondan 36 giyiyordum hala 36 canim
Benimkiler cok fena oldu ya Shrek ın ayakları gibi oldu arastıryırum şimdi netten[/QUOTE]
benımde ayaklarım buyudu 36 gıyıyordum gecen dugune gıtmek ıcın aayakkabımı denedım olmadı terlıkle farktmıyordum 38 oluyor saka gıbı

kızlar gunaydın dun çok kotu bır gece gecırdım çok sancım vardı belım ve kasıklarım ayrıca bagırsklarımda bozuktu karın agrım da vardı. bebek karnımdan fırlayacak gıbı hareket edıyordu çok korktum.agladım karnım taş gıbı oldu gergındı yalancı sancı bumu buysa erken degıl mı

bu ara bendede sancılar başladı artık sonlara yaklaştık bebişler gittikce güçleniyor ve aşağıya iniyor ağrılarini takip et artarsa doktorunla görüş istersen

Bende çok kötü bi gece gecirdim sersem gibiyim bugün,karnımı delip çıkacak gibiydi.ayaklarınımı üsüttün ne kadar sıcak olsada dikkat et bende sancı olmadı ama çok nadir kramp giriyor.sancılar sıklaşırsa ciddiye al aman,doğuma yakın sancır diye biliyorum

mide bulantısı sorunu yaşayan var mı,
napıcamı bilemiyorum, yemek yesem de bulanıyor yemesem de...
Tüh canım bu sıcakda miğde bulantısı cekilmez gecer inş.ceyranda kalma oda miğde bulantısı yapar.evde iki taraf acık oturma tek pencere ac

valla çok kotuydu erken dogacak dıye odum koptu hoş dogum sancısı nasıldır onuda bılmıyorum çok korktumm

Günaydın kizlarrr Nasılsıniz sıcaklar dan yatılmiyordu kaç zamandır dün gece kayseri iyiydi esti azıcık bende bugün erken ve dinç kalabildim yoksa ruh gibi gece dolaniyordum sabah kocam i bile ise gonderemiyordum uzuuuun ca bi süreden sonra kahvaltı hazırladım adamcagiz mutlu oldu tabiki bendeee

Sanada günaydın canım ellerine sağlık ankarada serinledi çok şükür iyi bir yağmur yağdı benim oğlanlarda bir aydır yatılı okulda kalıyorlardi burnumda tuttuler sopalar dün gece geldiler çok şükür bugün benide uyku tutmadı

İstanbul hala cok sıcak kapı pencere acık Olmasina rağmen sabah uyandığımda ter içinde oluyorum yapış yapış biraz serinlese de rahatlasak bari havalat

Gözün aydın canım rabbim yokluklarını göstermesin evlatlarimizin bol ca hasret giderirsiniz ☺

Mrb kizlar . size birsey soracagim . regl bugun bitti dus aldim . Afedersiniz esimle iliskiye girdik . Suan yatiyorum popomun altina cift yastik koydum . ayaklarimi kaldirdim . kizlar 1 saat yatayim mi . yoksa sabaha kadar yatayim mi . dus icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…