- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
sen de ıyısın canım benım boy 156 şımdı de oldum 67 dogurana kadarda 70 olursam top gıbı olırumBenim de boyum kısa ama hamilelik öncesi orantılıydim 1.57 boy 58 kiloydu iyiydi yani bence
Verirsin canım zaten doğumda bi 7 8 kilo gidiyorsen de ıyısın canım benım boy 156 şımdı de oldum 67 dogurana kadarda 70 olursam top gıbı olırum
Verirsin canım zaten doğumda bi 7 8 kilo gidiyor
Benimkiler cok fena oldu ya Shrek ın ayakları gibi oldu arastıryırum şimdi netten[/QUOTE]6057"]Bende şişme olmadı hiç hamilelikten öncede az tuzlu hatta tuzsuz yerdim belki de ondan 36 giyiyordum hala 36 canim
bu ara bendede sancılar başladı artık sonlara yaklaştık bebişler gittikce güçleniyor ve aşağıya iniyor ağrılarini takip et artarsa doktorunla görüş istersenkızlar gunaydın dun çok kotu bır gece gecırdımçok sancım vardı belım ve kasıklarım ayrıca bagırsklarımda bozuktu karın agrım da vardı. bebek karnımdan fırlayacak gıbı hareket edıyordu çok korktum.agladım karnım taş gıbı oldu gergındı yalancı sancı bumu buysa erken degıl mı
Bende çok kötü bi gece gecirdim sersem gibiyim bugün,karnımı delip çıkacak gibiydi.ayaklarınımı üsüttün ne kadar sıcak olsada dikkat et bende sancı olmadı ama çok nadir kramp giriyor.sancılar sıklaşırsa ciddiye al aman,doğuma yakın sancır diye biliyorumkızlar gunaydın dun çogibiydi.r gece gecırdımçok sancım vardı belım ve kasıklarım ayrıca bagırsklarımda bozuktu karın agrım da vardı. bebek karnımdan fırlayacak gıbı hareket edıyordu çok korktum.agladım karnım taş gıbı oldu gergındı yalancı sancı bumu buysa erken degıl mı
Tüh canım bu sıcakda miğde bulantısı cekilmezmide bulantısı sorunu yaşayan var mı,
napıcamı bilemiyorum, yemek yesem de bulanıyor yemesem de...
Bende çok kötü bi gece gecirdim sersem gibiyim bugün,karnımı delip çıkacak gibiydi.ayaklarınımı üsüttün ne kadar sıcak olsada dikkat et bende sancı olmadı ama çok nadir kramp giriyor.sancılar sıklaşırsa ciddiye al aman,doğuma yakın sancır diye biliyorum
Sanada günaydın canım ellerine sağlık ankarada serinledi çok şükür iyi bir yağmur yağdı benim oğlanlarda bir aydır yatılı okulda kalıyorlardi burnumda tuttuler sopalar dün gece geldiler çok şükür bugün benide uyku tutmadıGünaydın kizlarrr Nasılsıniz sıcaklar dan yatılmiyordu kaç zamandır dün gece kayseri iyiydi esti azıcık bende bugün erken ve dinç kalabildim yoksa ruh gibi gece dolaniyordum sabah kocam i bile ise gonderemiyordum uzuuuun ca bi süreden sonra kahvaltı hazırladım adamcagiz mutlu oldu tabiki bendeee
İstanbul hala cok sıcak kapı pencere acık Olmasina rağmen sabah uyandığımda ter içinde oluyorum yapış yapış biraz serinlese de rahatlasak bari havalatGünaydın kizlarrr Nasılsıniz sıcaklar dan yatılmiyordu kaç zamandır dün gece kayseri iyiydi esti azıcık bende bugün erken ve dinç kalabildim yoksa ruh gibi gece dolaniyordum sabah kocam i bile ise gonderemiyordum uzuuuun ca bi süreden sonra kahvaltı hazırladım adamcagiz mutlu oldu tabiki bendeee
Gözün aydın canım rabbim yokluklarını göstermesin evlatlarimizin bol ca hasret giderirsiniz ☺Sanada günaydın canım ellerine sağlık ankarada serinledi çok şükür iyi bir yağmur yağdı benim oğlanlarda bir aydır yatılı okulda kalıyorlardi burnumda tuttuler sopalar dün gece geldiler çok şükür bugün benide uyku tutmadı
İnşallah canım bu sene baya sıcak oldu biz hamileler in de canı çıkıyor vallahiİstanbul hala cok sıcak kapı pencere acık Olmasina rağmen sabah uyandığımda ter içinde oluyorum yapış yapış biraz serinlese de rahatlasak bari havalat
Aynen dört gözle Eylül ayını bekliyorum belki biraz serinler diyeİnşallah canım bu sene baya sıcak oldu biz hamileler in de canı çıkıyor vallahi
Hayırlı olsunn. Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar. Nasılsınız. Kızımız oluyor. Çok mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?