2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar günaydın nasılsınız.bittik bu sıcaklarda.yemek bile yenmiyor.paso meyve yeyip su içiyorum sadece gece uykusubyok.iki gündür balkonda yattık iyi uyumusum.saga dönemiyorum, sola dönemiyorum hangi yönde yatcam bilmem.su agustos bi bitse.doğsun sağlıkla gectim korkudan hafiflemek istiyorum

Günaydın canım evet gerçekten bu sıcaklar da hiç bişey yenmiyor sabah sırf bebek için az bi kahvaltı oda domates salatalik peynir zeytin yumurta aralıklı yiyorum tiksinmemek için meyve ve dondurma bol bol su birde öğlen ne yemek yersem akşam canım istemiyor içecek te pek tuketmiyorum zararlı diye

Kızlar dogum yaklaştıkça bn korkmaya başladım önceden boyle bisey yoktu ama epidural normal dogumu Düşünen var mi dezavantajları var miymiş eğer bi dezavantajı yoksa bosuna neden Sancı çekelim ki

Kızlar dogum yaklaştıkça bn korkmm önceden boyle bisey yoktu ama epidural normal dogumu Düşünen var mi dezavantajları var miymiş eğer bi dezavantajı yoksa bosuna neden Sancı çekelim ki
Bende çok korkuyorum ama zaman azaldıkca korku gelmiyor aklıma hemen dopsun artık istiyorum.böyle hergün zor geciyor, öyle bi anda cekcez bitcek.epidural doğum yapan birini görmstüm yengem doğum yaparken yanındaymış.hiç bagırmadan falan sessizce dogum yapmş hiç birşey hissetmedim demiş.dogumhaneden cıkarkende cok iyi gmrünüyordu.benim korkum sancıdan ziyade orda kesik atıyolarmş ona korkuyorum en cok o yüzdende sezaryan düşünüyorum karnımın kesilmesi daha kolaymş gibi geliyor

[QUOTE="tugce1325, post: 42198621, member: ünaydın canım evet gerçekten bu sıcaklar da hiç bişey yenmiyor sabah sırf bebek için az bi kahvaltı oda domates salatalik peynir zeytin yumurta aralıklı yiyorum tiksinmemek için meyve ve dondurma bol bol su birde öğlen ne yemek yersem akşam canım istemiyor içecek te pek tuketmiyorum zararlı diye[/QUOTE]
Valla ben ne gelirse elime içiyorum asitli asitsiz.dayanamıyorum artık.aksam 9dan sonra yemeyi içmeyi bıraktım sabaha kadar miğdem kaynıyor agzıma geliyor yoksa.su bile içmiyorum.iki gündür iyi oldu tuvalete bile kalkmadan uyudum

Beni artık içmek kesmiyor, kıtır kıtır buz yiyorum 2 gündür.
buz kalıplarını bardağa döküp biraz su ekliyorum üstüne,
biraz yumuşayınca klıtır kıtır yiyorum.
Özellikle dişlere zararlı biliyorum ama kendime engel olamıyorum...

:) aman cokda yeme.canım senin normal doğum mu az kalmış.hayırlısıyla bi doğsalar

BnM bugun moralim cok bozuk bn epidural normal dogum düşünürken bugun suyunun azaldığını ögrendim doktor zorunlu sezeryan olursun suyun artmazsa dedi ve su an doğsa nolur dedim kuvoze girer dedi ya cok tuz yemissin ya da su icmemissin yada rahmin dar olabilir dedi ama tuz da yemiyorum su da içiyorum iki tane Ciğer geliştirici yapıldı Yarin iki tane daha yapılacak nts çekilecek cok korkuyorum kuzuma birsey olur diye

Canım dur sakın psikolojini bozma düşünme bunları, bak üzülürsen bebeğinde üzülür.hiç birşey olmaz allahın izniyle meleklerimize sen canını sıkma belki düzelecek bol su içmeye devam et.allahım korusun erken doğum kuvez diyede düşünüp korkutma kendini sadece dua et.senin psikolojin cok önemli. Allahım koruyor onları.

Valla ben ne gelirse elime içiyorum asitli asitsiz.dayanamıyorum artık.aksam 9dan sonra yemeyi içmeyi bıraktım sabaha kadar miğdem kaynıyor agzıma geliyor yoksa.su bile içmiyorum.iki gündür iyi oldu tuvalete bile kalkmadan uyudum[/QUOTE]
Bi bak annesi o içeceklerde hep katkı var sanada yazık bebişinede bende çok severim colayı daha ağzımi sürmedim hazır meyve sularına,meyveli soda dahi içmedim,bugün dr kontrolumuz vardı çok şükür herşeyimiz güzel çıktı 2.550 kg olmuş 49 cm boyumuz olmuş iki hafta sonra nts bakalım

Canım moralini hiç bozma bence bi dr daha görün derim bazen ultrason cihazlari yanıltabiliyir

Bi bak annesi o içeceklerde hep katkı var sanada yazık bebişinede bende çok severim colayı daha ağzımi sürmedim hazır meyve sularına,meyveli soda dahi içmedim,bugün dr kontrolumuz vardı çok şükür herşeyimiz güzel çıktı 2.550 kg olmuş 49 cm boyumuz olmuş iki hafta sonra nts bakalım[/QUOTE]
Oyy maasallah pek iyi boyu kilosu.valla bıraktım hamile olunca benimki tiryakilik bagımlılık.su içmezdim eskiden.aglardım içmesem.su aralar içtim colayı, iyi bıraktım yine.bide içemiyorum normal soda miğdem kaynıyor bi soda geciriyor kaynamayı rennie bile gecirmiyor

Maşallah kuzuna annesi

Boyu kilosu
Boyu kilosu herseyi haftasıyla uyumlu 2157gr 44 cm olmus kan akışları plesantasi falan da iyi bu su niye azaldı bi de bi anda 10 gun önceki randevumda hersey normaldi doktor normal dogum icin bi sıkıntı yok Demişti 38. Haftada çatı Kontrolü yapacaktı dun de çalışabilir raporu almaya gitmiştik bi aksilik aklımın ucundan bile geçmedi durup dururken neden diyorum hava cok sıcak cok mu su kaybettim acaba

Bak maasallah boyu kilosu gayet iyi.Herhalde sıcakdan.sen öyle değince benimde kafama takıldı hersey normaldi ama hava cok sıcak bende durmadan su içmeye basladım, aslında canım sonlara yaklaştık her an artık dikkat etcez kendimize, bekleyecez artık.sancılarımız olabilir.herseyede takmıycaz allaha emanet.sonucda hersey normal bizz elimizden geleni yapıyoruz allaha emanetiz bizde bebeklerimizde.çok düşündükçe endişe ettikçe daha zor geçiyor.hayırlısıyla bi bitse.sen içini ferah tut hep bunu düşün sakin ol endişe iyi değil allaha emanet hayırlısıyla alcaz inşallah kucagımıza.bide üzülürsen iyi olmaz.bende cok sey takıyorum kafama, sonra diyorum dua et normal hayatına devam et yoksa daha zorlaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…