2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

kızlar ben bi fenayım ya.karnım fena çok çok büyüdüde hep hareketli.erken dogum falan olmaz inşallah zorlanıyorum cok.iyice belirdi her yeri poposunu kaldırıyor öyle duruyor

Valla takmamak gerekiyor da elimde degil aklımdan cıkmıyor ki hic doktor hareketlerini takip et hareket etmezse gel dedi Kafayı yicem hareket etti mi etmedi mi az mi cok mu biraz dayansa bebeğim 35i bulsa bari en az yoksa ben yiyeceğim kafayi

kızlar ben bi fenayım ya.karnım fena çok çok büyüdüde hep hareketli.erken dogum falan olmaz inşallah zorlanıyorum cok.iyice belirdi her yeri poposunu kaldırıyor öyle duruyor
Yok cnm ya erken dogum olmaz sanmam hareketli olması cok iyi birsey zaten Sancı yoksa sıkıntı da olmaz dun ben nst ye girdim hic sancım çıkmadı nts ye gore erken dogum ihtimalim yok da su durumuna gore var tabi

Kızlar birsey sorcam bu topicteydi galiba. Katina vardı 35 haftalık erken dogum yapmıştı neden erken dogum yaptı acaba ve bebisi nasıl su an kac kilo Doğdu merak ettim

ay canım ya .allahım güç versin bunu düşünmek zor.33.haftadasın dimi.allah korusun üzüldüğünden birşey olur sen ayaga falan çok kalkma.alllahım korur.ya bak erken dogum diye de korkma.bizim yan komsu 800 gr dogurmus erken almşlar.şimdi bi gör büyüdü maaşallah acaip tatlı.sen üzüldükçe iyi olmaz kendini güçlü tut iyi düşün iyi olsun

selam kızlar nasıl sınız vallahı ben sıcaklardan dolayı gunduz hep uyuyorum gecede balkon balkon gezıyorum. uyudugumda hep dogum hastane bebek vsss goruyorum.alt komsum benım gıttıgım dr gıdıyordu sezeryanla dogum yaptı ve hıc memnun kalmamıs ben şimdi korkuyorum ,hep terslemıs odalar kotuymuş karnına falan bastırmışlar offf çok korkuyorum

yaaa kızlar bırde benim karnım taş gıbı çok sert neden acaba sızınkıler nasıl.hıç çatlak falanda olmadı.gogus kremı aldım 32.haftadan ıtıbaren kullanın dıyorlar hoş daha dr sormadım kısmetse yarın gıdecegım

[QUOi lokum, post: 42235391, member: 656965"]yaaa kızlar bırde benim karnım taş gıbı çok sert neden acaba sızınkıler nasıl.hıç çatlak falanda olmadı.gogus kremı aldım 32.haftadan ıtıbaren kullanın dıyorlar hoş daha dr sormadım kısmetse yarın gıdecegım[/QUOTE]
Mrb canım. dogum yapan komsunu keske dinlemeseydin moralini bozmus.alıştın dr sonlarada yaklaştık kafanı karıstırmasaydın.önemli olan sana nasıll davrandıgı kötü olsaydı bastan secmezzdin zaten.su durumda yasayacagmz en kötü sey dra güvenimizi kaybetmemiz olur.benim kuzenimde cok iyi bir drda sezeryan oldu hiç memnun kalmadı oysaki herkez cok memnun kişiye göre değişir.o kötü oldu diye, sanada kötü olcak diye birşey yok.kafanı karustırma son zamanda.aynen gece bende öyleyim karnım bazen semsert oluyor elimle masaj yapıyor yumusuyor

Mrb canım. dogum yapan komsunu keske dinlemeseydin moralini bozmus.alıştın dr sonlarada yaklaştık kafanı karıstırmasaydın.önemli olan sana nasıll davrandıgı kötü olsaydı bastan secmezzdin zaten.su durumda yasayacagmz en kötü sey dra güvenimizi kaybetmemiz olur.benim kuzenimde cok iyi bir drda sezeryan oldu hiç memnun kalmadı oysaki herkez cok memnun kişiye göre değişir.o kötü oldu diye, sanada kötü olcak diye birşey yok.kafanı karustırma son zamanda.aynen gece bende öyleyim karnım bazen semsert oluyor elimle masaj yapıyor yumusuyor[/QUOTE]

sezeryanda kaarına bastırıyorlarmış duydunuzmu hiç.beenım çogu arkadasıma yapmamıslar.hastaneyı ınletmış resmen ogffff normal dogurrum ınsallaah

sezeryanda kaarına bastırıyorlarmış duydunuzmu hiç.beenım çogu arkadasıma yapmamıslar.hastaneyı ınletmış resmen ogffff normal dogurrum ınsallaah[/QUOTE]
Hiç birşey bilmiyorum sezaryen le ilgili arastırmıyorumda.normal dogurmakdan daha cık korkuyorum. Hiç birşey bilmeden olsun bitsin istiyorum.kacıs yok

Kızlar birsey sorcam bu topicteydi galiba. Katina vardı 35 haftalık erken dogum yapmıştı neden erken dogum yaptı acaba ve bebisi nasıl su an kac kilo Doğdu merak ettim
Katina 35+2 doğum yaptı galiba 2.400 sanırim bebişin durumuda iyiydi taburcu oldular eve çıkmışlardi

Bebisler büyüdükce kemikleri sertleşiyor onun için karnımiz sertleşiyor tepeler oluşuyor bunların hepsi çok normal olması gereken zaten bunlar az kaldı sabredin kızlar ,ne güzel çatlağın olmamış ama genede kremlerini ihmal etme çünkü son haftasinda bile birden çatlayan var dikkat et

sezeryanda kaarına bastırıyorlarmış duydunuzmu hiç.beenım çogu arkadasıma yapmamıslar.hastaneyı ınletmış resmen ogffff normal dogurrum ınsallaah[/QUOTE]
Canım sen doktoruna güven bence ben sezeryanda oldum normal doğumda sezeryanda bastırma diye birşey yok o sanırım canı çok tatlı herhalde sadece normal doğumda bebek doğduğununda karında hiçbir şey kalmıyor herşey akıp temizleniyor sezeryanda ameliyattan sonra bazı hastanelerde karna kum torbasi koyuyorlarki içeride kalan bişey varsa akıp çıksın diye oda bir iki saat duruyor sonra alıyorlar sen hiç kafanı takma her doğum kişiye özeldir bu sadece senin ve bebeğinin anı olacak hepimizinki umarım kolay ve sorunsuz geçer

Gercekten öylemi olmuş şaşırdım vallahi genellikle güzel şeyler duyuyorum ama

sezeryanda kaarına bastırıyorlarmış duydunuzmu hiç.beenım çogu arkadasıma yapmamıslar.hastaneyı ınletmış resmen ogffff normal dogurrum ınsallaah
Canım sen doktoruna güven bence ben sezeryanda oldum normal doğumda sezeryanda bastırma diye birşey yok o sanırım canı çok tatlı herhalde sadece normal doğumda bebek doğduğununda karında hiçbir şey kalmıyor herşey akıp temizleniyor sezeryanda ameliyattan sonra bazı hastanelerde karna kum torbasi koyuyorlarki içeride kalan bişey varsa akıp çıksın diye oda bir iki saat duruyor sonra alıyorlar sen hiç kafanı takma her doğum kişiye özeldir bu sadece senin ve bebeğinin anı olacak hepimizinki umarım kolay ve sorunsuz geçer[/QUOTE]

emili98 e katılıyorum doğum kişiye özeldir oğlumda gittiğim doktora da soyle böyle dediler ben çok memnundum devlete geçmese yine giderdim

Mrb kızlar bnm erken dogum durumum var pazartesi belli oldu suyum baya azalmış doktor bol su iç hic tuz yeme dedi bnde ekmegi bıraktım yemeği salcasiz tuzsuz yağsız yapıp yiyorum sabahları yine yağsız tuzsuz salata hep Sıvı ağırlıklı meyve Suları falan besleniyorum pazartesiden beri2.5 kilo vermişim bebeğe bi sıkıntısı var mi ki son zamanlarda kilo vermemin ha bi de bisey dicem 3 gündür 5 lt su ve Sıfır tuz besleniyorum ayaklarımdaki şişlikler öyle bi indi ki hamilelikten önceki halime döndüm resmen ödemlerimin hepsi gitti

İnşallah suyun da artmıştır.
Ne zaman gideceksin kontrole??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…