2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

sezeryanda kaarına bastırıyorlarmış duydunuzmu hiç.beenım çogu arkadasıma yapmamıslar.hastaneyı ınletmış resmen ogffff normal dogurrum ınsallaah
Canım sen doktoruna güven bence ben sezeryanda oldum normal doğumda sezeryanda bastırma diye birşey yok o sanırım canı çok tatlı herhalde sadece normal doğumda bebek doğduğununda karında hiçbir şey kalmıyor herşey akıp temizleniyor sezeryanda ameliyattan sonra bazı hastanelerde karna kum torbasi koyuyorlarki içeride kalan bişey varsa akıp çıksın diye oda bir iki saat duruyor sonra alıyorlar sen hiç kafanı takma her doğum kişiye özeldir bu sadece senin ve bebeğinin anı olacak hepimizinki umarım kolay ve sorunsuz geçer[/QUOTE]
canım dr sana sezaryen tarihi verdimi

İnşallah suyun da artmıştır.
Ne zaman gideceksin kontrole??
Yarin inşallah 3 günde bi nst ye bağlayacaklar su daha da azalmazsa ve nst de iyi çıkarsa gidebildiği yere kadar gitcek bi iki üç hafta daha dayansa bebişim inş bi sıkıntı çıkmaz ama onu içerde susuz sıkışmış Bıraktığım için içim içimi yiyor anne olmak gerçekten cok farklı birşeymiş derlerdi de inanmazdım

Gercekten öylemi olmuş şaşırdım vallahi genellikle güzel şeyler duyuyorum ama
malesef bende gıtmedim bırdaha humaya gıdecegım bu 4.doktorum olacak :d ozel oda ıstemısler normal hasta katına vermışler vss vss gıtmem artık oraya yarın humaya gıdecegım offf çok streslıyım şuanda

Huma da kime gideceksin canım temizlik ve oda bakımından huma daha kötü ben ilk doğumum orada ydi

Ayrıca önemli olan seninle nasıl ilgilendiği canım çok problem etme bence

Huma da kime gideceksin canım temizlik ve oda bakımından huma daha kötü ben ilk doğumum orada ydi

orda bı arkadasım dogum yaaptı 7 ay oluyor şeyma fenercioğlu adı doç dr.oda sezeryan oldu ama karnına falan bastırmamışlar bırde ayıldıgında hıç agrısı olmamıs bı gıdıp bakcam yınede aklımda kalmasın 500 sezeryan 150 agrı pompasıymış başkada ucret odememişler.

O doktor tüp bebek yapıyor sanırım ben doktor araştırırken gitmek istedim tüp bebek falan yazıyordu nette o yüzden kaldı da bi git bakalım insalla h memnun kalırsın da komşun acaba abartıyo olabilir mi ben o kadar sezeryan olan gördüm başta kendi annem hiç duymadım Karina bastırildi gi ni neyse canım insallah içine sinen bi dr bulursun haftan da ileri kabul eder mi acaba

canım dr sana sezaryen tarihi verdimi[/QUOTE]
Canım 15 yada 16 eylül şimdilik daha tam net değil bir eylülde Nts var bakacak eğer sancı veya suyunda azalma varsa erkende olabilir hayırlısi artık bakalım

emili9842259351 .!.:
canım dr sana sezaryen tarihi verdimi
Canım 15 yada 16 eylül şimdilik daha tam net değil bir eylülde Nts var bakacak eğer sancı veya suyunda azalma varsa erkende olabilir hayırlısi artık bakalım[/QUOTE]
Eylülde olacak ozaman.benimki ne olacak acaba eylül bası randevum bakalım ne diyecek.çok korkuyorum ama artık gözümü karartcam cok zorluyor cok ama cok anlatamam dayanamaz haldeyim.hayırlısıyla bitirdik az kaldı allahım hepimizinkini saglıkla kucagımıza bi alsak.bide iyileşsek toparlansakda normal hayatımıza dönsek artık.çok bunaldım.su sezaryen kaç günde iyilecek acaba

Canım 15 yada 16 eylül şimdilik daha tam net değil bir eylülde Nts var bakacak eğer sancı veya suyunda azalma varsa erkende olabilir hayırlısi artık bakalım
Eylülde olacak ozaman.benimki ne olacak acaba eylül bası randevum bakalım ne diyecek.çok korkuyorum ama artık gözümü karartcam cok zorluyor cok ama cok anlatamam dayanamaz haldeyim.hayırlısıyla bitirdik az kaldı allahım hepimizinkini saglıkla kucagımıza bi alsak.bide iyileşsek toparlansakda normal hayatımıza dönsek artık.çok bunaldım.su sezaryen kaç günde iyilecek acaba[/QUOTE]
Valla aynı durumdayım koca bir karnım var yatmak ,uyumak sağdan sola dönmek bile mesele artık arabayı bile zor kullanıyorum normal doğum iki günde sezeryan bir hafta on günde anca kendine geliyor insan

Çok şükür herşeyimiz hazır artık bebişimi bekliyorum,kızlar yerleştirme bile zaman alıyor kendi bavulum bebeğin çantasıda hazır sadece hastanede giymem için terlik gerekli ona bakacam

Çok şükür herşeyimiz hazır artık bebişimi bekliyorum,kızlar yerleştirme bile zaman alıyor kendi bavulum bebeğin çantasıda hazır sadece hastanede giymem için terlik gerekli ona bakacam
Maşallah canım rabbim içini doldursun bebeginle..çok güzeller

emili98 aynen benimde terliğim eksik annem alacakti onu bekliyorum birde bebek bezi almadım daha çantam hazır kıyafetler yıkandı ütülen di dolapta ne olur ne olmaz diye bizim beşiğimizde beyaz oğluma alinmis ti ama hiç yatmadi diyebilirim baba asker olunca benim yanim da uyudu şimdi de baza da yatıyor ama biz anne yani alacağız bir tane çünkü o çocuk odasında yatak odama getiremem

Çok şükür hez hazır artık bebişimi bekliyorum,kızlar yerleştirme bile zaman alıyor kendi bavulum bebeğin çantasıda hazır sadece hastanede giymem için terlik gerekli ona bakacam
Benimde çok şükür hersey hazır, bi kendime pijama tac terlik kaldı.iki pijama koydumda süslü pijamam yok

Kızlar dün hastanede dogumhanenin önünde nst için bekliyorduk içeride doğum vardı galiba bi bebek sesi duyduk yanımızda oturanlar vardı onların bebeğiymiş o sesi duyunca ben başladım ağlamaya bi kaç DK sonra doğumhanenin perdesini açtılar bebeği gördüm bn başladım hüngür hüngür ağlamaya Bebeğin ne ananesi ne teyzesi ne babası ağlıyor bn orda hüngür hüngür acayip duygulandım inşş o günü bizlerde yasarız

Bebeğin yakınlari demişlerdir anca bu durumu yasayan anlar ,birbirimizin halini ancak biz anlarız kafamızda devamli bebelerimiz var yatıyoruz bebiş kalkıyoruz bebiş Allah hep sevinç göz yaşi döktürsun inşallah

Bende öyle oluyorum tvde bile görsem.dünyanın en güzel duygusunu nasip etsin rabbim bize.çok sanslıyız bin şükür.allahım evlat hasretiyle yanıp tutusanlarada nasip etsin bu duygunun tarifi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…