Ohhh çok şükür ben biliyodum birşey olmadığını sen evham yaptın rahatladın.ayyy o küçük kalbini sevsinler onun, birde ben duyyum allahım o minik kalbi gecen hafta gitseydim şimdiye duyardımakreprense39719282 .!.:Kızlar doktora gittim allahıma şükür bişeyimiz yok bulantımın kesilmesi normal dedi bazen böyle olabiliyormuş.bebeğimin minik kalbi atıyor biraz da büyümüşüz tabi allahım ne güzel bişey bu :)
Canımm ewet sen demiştin ama olsun nsan görünce daha bir rahat ediyo inşallah hayırlısıyla sende duyarsın tatlımm az kaldı :)Ohhh çok şükür ben biliyodum birşey olmadığını sen evham yaptın rahatladın.ayyy o küçük kalbini sevsinler onun, birde ben duyyum allahım o minik kalbi gecen hafta gitseydim şimdiye duyardım
Gözün aydın canım çok sevindim severim ben onun pıt pıt atan kalbini inşallah dokuz ayın böyle geçerKızlar doktora gittim allahıma şükür bişeyimiz yok bulantımın kesilmesi normal dedi bazen böyle olabiliyormuş.bebeğimin minik kalbi atıyor biraz da büyümüşüz tabi allahım ne güzel bişey bu :)
Darısı sana olsun canım inşallah sanada az kaldı ama geç değil gitmen biraz erken gidince ultrasonda çok seçemiyoruz şimdi daha net görürsün doktorun ayına göre ölçümünude yapar için daha rahat ederOhhh çok şükür ben biliyodum birşey olmadığını sen evham yaptın rahatladın.ayyy o küçük kalbini sevsinler onun, birde ben duyyum allahım o minik kalbi gecen hafta gitseydim şimdiye duyardım
:) canım benim sağol bu bebişler bi doğsun popolarını ısırmak lazım yaramaz totoşlar :))))Gözün aydın canım çok sevindim severim ben onun pıt pıt atan kalbini inşallah dokuz ayın böyle geçer
Merhaba canim,Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 gün önce bebegimiz 6 hafta 5 gunlukken kalp atislarini duydum ilk defa yasadigim sevinci anlatamam.5. Haftada lekelenmelerim basladi hala devam ediyor ve doktor ultrasyonda keseden ayri kucuk bir pıhti oldugunu söyledi.bebekle ilgili bir sorun yok dedi.umarim bebekle alakali degildir.coraspirin elevit ve progestan kullanıyorum.bu arada hepinizi tebrik ediyorum inşaalah hayırlısıyla yavrularimizi kucagimiza alırız sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaalah.
Hoşgeldin canım gözün aydın amin inşallah hepinizin saglıklı sıhatli bebekleri olsunArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 3 gün önce bebegimiz 6 hafta 5 gunlukken kalp atislarini duydum ilk defa yasadigim sevinci anlatamam.5. Haftada lekelenmelerim basladi hala devam ediyor ve doktor ultrasyonda keseden ayri kucuk bir pıhti oldugunu söyledi.bebekle ilgili bir sorun yok dedi.umarim bebekle alakali degildir.coraspirin elevit ve progestan kullanıyorum.bu arada hepinizi tebrik ediyorum inşaalah hayırlısıyla yavrularimizi kucagimiza alırız sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaalah.
İçimi rahattin canım cok tesekkur ederim ☺ ilk bebeğimin kalbi durdugu icin alinmisti 7.haftada kalp seslerini hic duymamistim sadece bir yildızin yanip sondugunu gormustum.simdi duyunca cok garip oldum cok guzel bir duygu umarim saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimiziMerhaba canim,
Saglikla kucagina al insallah!
Ayni lekelenmeleri bende yasadim, hemde 14 haftaya kadar gibi(16 da olabilir)
Ama ben bir şey kulanmadim fakat, o siralar antibitik kulandim idrar yolu enefksiyon kapmişdim diye.
Onun sayesinde gecti diye düşündüm hep:) nasıl kafaya takıyordum of of
Sen hıç takma tamamı, bebeyin sana bir kere tutundu, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
Cok sagol canım cümlemizin inşaalahHoşgeldin canım gözün aydın amin inşallah hepinizin saglıklı sıhatli bebekleri olsun
Kızlar ayy ben bugün bi akşam yemeği yedim ama size anlatamam doymuyorum annemler şaşırdı normalde bile okadar yemem ki, şimdi hiçbirşey yemezken bukadar yemem aşırı oldu.yemekden sonrada durmadan meyve kuruyemiş yedim bana ne oluyor böyle bir lokmayı agzıma atamazken.şuan yerime sığmıyorum tosbag gibiyim şiştim kaldım rahatsız oldum ama çok mutluyum hiç hasta gibi hissetmiyorum kendimi 2aydır ilk kez bu kadar tokum inanamıyorum kendime.allahım keşke hep böyle yesem.çok garip sizede oldumu maaşllah deyim kendime suan bütün aile acaip mutluyuz ben okadar yedim diye:))))))))))))
Evet canım seninki kaç haftalık.acaba belli bir haftadan sonrada böylemi oluyor. Yoksa iştahım mı acıldı diye şaşkınım:) maşalahhh bende sızın gibiyim doymak bilmiyorum:)hamilemı sınız
Canım afiyet olsun yarasın genelde 11. Haftadan sonra iştah düzelirmis eğer duzelmezse 16. hattaya kadar devam edermiş bebiş anneannenin yemeklerini simdiden sevdi herhalde eğer eve gittiğinde tekrar bulantılar varsa bilki gurme bi bebiş geliyorKızlar ayy ben bugün bi akşam yemeği yedim ama size anlatamam doymuyorum annemler şaşırdı normalde bile okadar yemem ki, şimdi hiçbirşey yemezken bukadar yemem aşırı oldu.yemekden sonrada durmadan meyve kuruyemiş yedim bana ne oluyor böyle bir lokmayı agzıma atamazken.şuan yerime sığmıyorum tosbag gibiyim şiştim kaldım rahatsız oldum ama çok mutluyum hiç hasta gibi hissetmiyorum kendimi 2aydır ilk kez bu kadar tokum inanamıyorum kendime.allahım keşke hep böyle yesem.çok garip sizede oldumu maaşllah deyim kendime suan bütün aile acaip mutluyuz ben okadar yedim diye:))))))))))))
Anladim canim! Bu yüzden korkun, ama sen bebeyine bütün kalbinle inanki oda sana sım sıkı sarılsın tamamı?:) tabi kim ne desede sen belki herzaman icinde bir korku olacaktırİçimi rahattin canım cok tesekkur ederim ☺ ilk bebeğimin kalbi durdugu icin alinmisti 7.haftada kalp seslerini hic duymamistim sadece bir yildızin yanip sondugunu gormustum.simdi duyunca cok garip oldum cok guzel bir duygu umarim saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimizi
Bende indirmiştim ama sildim psikolojim bozuldu bugün şurası gelişti bugün burası oluşuyor diye arastırıp durdum bende nasıl oluyor diye güzelde ben çok takıntılıyım bazı şeyleri benim bilmeme daha iyi:))))Kızlar akıllı telefonunuz varsa çok güzel bi program var play storeden hamilelik rehberi diye amblemi mavi bir kalp içinde bebek var her hafta bebekte ve annede olan değişikligi yazıyor ben beğendim tavsiye ederim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?