- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 613
- 73
herşey bitmiş maşallah meleğinide saglıkla kucagına alırsın inşallah canımm.yatagı çok guzel ben hala karar veremedım yataga oda yapmıcam cunku. Allah gule gule neşeyle kullanmanızı nasıp etsinÇok şükür herşeyimiz hazır artık bebişimi bekliyorum,kızlar yerleştirme bile zaman alıyor kendi bavulum bebeğin çantasıda hazır sadece hastanede giymem için terlik gerekli ona bakacam
Canım öncelikle hayırlı olsun.saglıkla büyüsün, doğsun inşallah.evet ilk öğrendiğinde insan daha yoğun seyler hissediyor pişman bile oldugu anlar geliyor bir sürü duygu yasıyorsun en basta.hamilelik uzun ve zorlu bir sürec bir sürü duygu yasayacaksın, hastalanacaksın, bunalacaksın, sıkılacaksın, kendine yetemeyeceksin,korkacaksın,sıkışıp kalacaksın, kıyafetlerin olmayacak herseyi yeyip içemeyeceksin,.ama günler hızla gececek bir bakmıssın karnın koccaman olmus içinde devinen bir bebek.esyalarını almaya baslayacaksın. ozaman işte sadece onu seveceksin ve doğmasını bekleyeceksin.bende bir sürü sey yasadım.ama suan yasadıgım tek duygu artık saglıkla dogsun ve onu öpüp koklayım.kendini üzme bunları düşünme kendini anneliğe hazırla çünkü günler gectikçe zaten kendiliğinden hazırlanmış olacaksınSelam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim. Aslında 4 gün önce idrarda ikinci çizgiyi silik görmüştüm ama dün kan tahlilinde kesinleşti. Henüz en fazla 3 haftalıkmış. Bi taraftan çok heyecanlıyım bi taraftan çok hissizim. Ben rahatıma çok düşkün gezmeyi seven birisiyim. Anne olmak bazen beni çok korkutuyorSizin de böyle duygu karmaşası yaşadığınız oldu mu
Canım öncelikle hayırlı olsun.saglıkla büyüsün, doğsun inşallah.evet ilk öğrendiğinde insan daha yoğun seyler hissediyor pişman bile oldugu anlar geliyor bir sürü duygu yasıyorsun en basta.hamilelik uzun ve zorlu bir sürec bir sürü duygu yasayacaksın, hastalanacaksın, bunalacaksın, sıkılacaksın, kendine yetemeyeceksin,korkacaksın,sıkışıp kalacaksın, kıyafetlerin olmayacak herseyi yeyip içemeyeceksin,.ama günler hızla gececek bir bakmıssın karnın koccaman olmus içinde devinen bir bebek.esyalarını almaya baslayacaksın. ozaman işte sadece onu seveceksin ve doğmasını bekleyeceksin.bende bir sürü sey yasadım.ama suan yasadıgım tek duygu artık saglıkla dogsun ve onu öpüp koklayım.kendini üzme bunları düşünme kendini anneliğe hazırla çünkü günler gectikçe zaten kendiliğinden hazırlanmış olacaksın
Kıyamam:) hersey çok güzel olacak sadece bunu düşün, allahım bize harika bir hediye verdi.zaman hızla gececek.inşallah canım hepimizinkini allahım bsağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.Yazdıklarını okurken ağladım o kadar içtenlikle yazmışsın ki çok teşekkür ederim. Umarım sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini :)
Bende oda yapmadım canım çok düşündum nasıl bi yatak alsam diye iyiki bunu almışim en azından sonrada büyütule biliyor iki yatak var büyük yatak sonradan uyku setide güzel yüzde yüz pamuk bi civcivlerimiz eksik onlarada az kaldı inşallahherşey bitmiş maşallah meleğinide saglıkla kucagına alırsın inşallah canımm.yatagı çok guzel ben hala karar veremedım yataga oda yapmıcam cunku. Allah gule gule neşeyle kullanmanızı nasıp etsin
Bende oda yapmadım canım çok düşündum nasıl bi yatak alsam diye iyiki bunu almışim en azından sonrada büyütule biliyor iki yatak var büyük yatak sonradan uyku setide güzel yüzde yüz pamuk bi civcivlerimiz eksik onlarada az kaldı inşallah
Hayırlı uğurlu olsun canım şuan kendinde bi fark görmedigin için tam hazır hissetmemen normal ama emin ol ilk ultrasonda hayatin değişecek kalp atış sesi seni çok mutlu edecek sonrasi zaten içinde kıpırdayan bi civciv ve büyüyen bi göbüşünolcakSelam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim. Aslında 4 gün önce idrarda ikinci çizgiyi silik görmüştüm ama dün kan tahlilinde kesinleşti. Henüz en fazla 3 haftalıkmış. Bi taraftan çok heyecanlıyım bi taraftan çok hissizim. Ben rahatıma çok düşkün gezmeyi seven birisiyim. Anne olmak bazen beni çok korkutuyorSizin de böyle duygu karmaşası yaşadığınız oldu mu
Evet büyüyor canım benim küçük oğlan içine girdi yattı 11 12 yaşına kadar rahat kullanır bencegule kullansın , bu yatak buyuyor mu sonra kaç yaşa kadar kullanılır sence
Hayırlı uğurlu olsun canım şuan kendinde bi fark görmedigin için tam hazır hissetmemen normal ama emin ol ilk ultrasonda hayatin değişecek kalp atış sesi seni çok mutlu edecek sonrasi zaten içinde kıpırdayan bi civciv ve büyüyen bi göbüşünolcak
Oncelikle bebeğin hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder insallah .. düşünmediğin için yada plansız olduğu için kendini hissiz hissedebilirsin bu normal ama karninda ki o tatlı kıpırdanmalar i (sonlara doğru can acitsadaSelam kızlar bende dün hamile olduğumu öğrendim. Aslında 4 gün önce idrarda ikinci çizgiyi silik görmüştüm ama dün kan tahlilinde kesinleşti. Henüz en fazla 3 haftalıkmış. Bi taraftan çok heyecanlıyım bi taraftan çok hissizim. Ben rahatıma çok düşkün gezmeyi seven birisiyim. Anne olmak bazen beni çok korkutuyorSizin de böyle duygu karmaşası yaşadığınız oldu mu
Teşekkür ederim canım çilek mobilyadan aldıminşallah canım ayın 31 inde ultrasonda gözükür inşallah bakalım nasıl hissedeceğim
Sizinde hayırlı olsun beşikte çok güzelmiş nerden aldınız ?
Oncelikle bebeğin hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip eder insallah .. düşünmediğin için yada plansız olduğu için kendini hissiz hissedebilirsin bu normal ama karninda ki o tatlı kıpırdanmalar i (sonlara doğru can acitsada)hissedince hislerin değişecektir eminim hele ki kucağına aldığında kini tarif edemem kimse dokunmasin istersin sanki senden başka herkes ona zarar verecek sanırsın tüm vaktini onunla gecirmek istersin esin ikinci planda olur çünkü artık bebeğin herseyın mis sanırsın yani ben öyleyim oğlum benim herseyim şimdi ikinci olacak allah nasip ederse yani anlatmak istediğim duyguların hislerini değişecek tir rabbim acılarını göstermesin bi hasta olsa bi yerine bişey olsa canın dan can gidiyor ben her gece oğlumu uyuturken rabbime yalvariyorum ki acısını göstermesin kötü günler yaşamasın bebeğim diye üzülup moralim bozuk olduğunda ona sarılıp onu bol bol kokluyorum dünyanın en güzel kokusu evlat kokusu çünkü
Seninde böyle dusunecegini biliyorum zamanla canım
Benimde belim çok fena oturup kalkamıyorum.geceleri tas gibi oluyor kemikleri batıyor masaj yapıyorum yer değiştiriyor.aman indiyse dikkatli ol.benim 1 ay önce inmişti doğacak sandık asagıdayken fena oluyor.şimdi normal ayagını yukarı dik yatarken.seninki dönmüşmü benimki hala ters sanırımKızlar yaaa iki gündür kalçalarim ağrıyor resmen iğne vurulmuş gibi ovalayarak dolaşıyorum evde sizdede varmı.benim oğlan iyice indi aşağıya bütün hareketler kasıklarimda artık
Banada sağlık ocagında yaptılar iki doz ama acaip acıdı iki gün kolumu kımıldatmadım.dopumdan sonra bi doz daha yapılacakmış.bazılarına tek doz yapıyolar cok agır oldugu icin sanırım böyle yaptılar. Ayrıca drmda sordu aşı yapıldımı diye.daha önce doğum yapmadıysan yapılmadysa yapılması gerekli diye biliyorumMerhaba kızlar. Tetenrekiyormuş. Doktor öyle söyledi. Bazı arkadaşların doktorları yaptırmana gerek yok Demiş.çok kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz. Sizler yaptırdınız mı?
Merhaba canım benim 2. Hamileligim ilk Hamileligim de 2 doz yapıldı birde doğumdan sonra yapiliyordu ben unuttum bu hamileligimde ise tek doz yapıldı.drun sana onerdiyse başkasının ne dediği ne yaptığı önemli değil sen drunu dinle hiçbir zararını görmedim şimdiye kadar bilakis faydasi var. sağlıklı huzurlu hamileliklerMerhaba kızlar. Tetenos aşı olmam gerekiyormuş. Doktor öyle söyledi. Bazı arkadaşların doktorları yaptırmana gerek yok Demiş.çok kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz. Sizler yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?