- 5 Ağustos 2015
- 285
- 177
- 18
- 38
Merhaba kızlar. Tetenos aşı olmam gerekiyormuş. Doktor öyle söyledi. Bazı arkadaşların doktorları yaptırmana gerek yok Demiş.çok kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz. Sizler yaptırdınız mı?
Kontrolde kanala girmiş demişti doktor komşularda bugün iyice inmiş diye fark ettilerBenimde belim çok fena oturup kalkamıyorum.geceleri tas gibi oluyor kemikleri batıyor masaj yapıyorum yer değiştiriyor.aman indiyse dikkatli ol.benim 1 ay önce inmişti doğacak sandık asagıdayken fena oluyor.şimdi normal ayagını yukarı dik yatarken.seninki dönmüşmü benimki hala ters sanırım
Bendede var canım değişik seslerYa kızlar benimde içimden kemik sesleri geliyor,eşimde söylüyor ben uyurkende karnımdan geliyormus resmen bebekten geliyor birde suya sap diye vurma sesi geliyor. Sizde olmuyormu ya.benim kız çok ilginç
Ben yaptırmadim daha doğrusu doktorum zaten teşkilatı olan bi hastanede doğum yapcaksin gerek yok dedi bende yaptırmadimMerhaba kızlar. Tetenos aşı olmam gerekiyormuş. Doktor öyle söyledi. Bazı arkadaşların doktorları yaptırmana gerek yok Demiş.çok kararsız kaldım. Ne düşünüyorsunuz. Sizler yaptırdınız mı?
Amin canım hepimizi evlatlarına evlatlarimizi da bize bagislasin rabbimcanımm çok teşekkür ederim. Sizler böyle yazınca çok hevesleniyorum bende sabırsızlanıyorum. Umarım iyi bir anne olabilirim. Rabbim senide evlatlarına bağışlasın ne kadar duygulu hisli birisin maaşallah.
Bana da iki gündür karnın inmiş diyorlar bebeği kasigimda hissediyorum hatta iki gündür böyle karnım sertlesiyo canımı acitiyorKızlar yaaa iki gündür kalçalarim ağrıyor resmen iğne vurulmuş gibi ovalayarak dolaşıyorum evde sizdede varmı.benim oğlan iyice indi aşağıya bütün hareketler kasıklarimda artık
Ya kızlar benimde içimden kemik sesleri geliyor,eşimde söylüyor ben uyurkende karnımdan geliyormus resmen bebekten geliyor birde suya sap diye vurma sesi geliyor. Sizde olmuyormu ya.benim kız çok ilginç
Merhaba canım benim 2. Hamileligim ilk Hamileligim de 2 doz yapıldı birde doğumdan sonra yapiliyordu ben unuttum bu hamileligimde ise tek doz yapıldı.drun sana onerdiyse başkasının ne dediği ne yaptığı önemli değil sen drunu dinle hiçbir zararını görmedim şimdiye kadar bilakis faydasi var. sağlıklı huzurlu hamilelikler
Az kaldı ya inanamıyorum:) ah o komsular gecen ay yürüyüş yapıyorum aman çıkma aman yat inmiş aksam sabah gibisin sen diye psikolojimi bozdular benim:) gercekten inmişti şimdi normalKontrolde kanala girmiş demişti doktor komşularda bugün iyice inmiş diye fark ettiler
Oyy maaşallah kuzuma kocaman olmuş.valla canım bazı günler acaip sesler var inanamassın cat cut ama korkutuyor duymaman daha iyi.bazen hiç yok.evet ya bende hep hayaller kuruyorum korkuyu falan unutttum onun agzını burnunu yiyesim var.allahım hayırlısıyla hepimiz bi kucagımıza alsak.alla alaaa everdeeen ben hiç duymadım oyle sesler keşke bende duysam :) dun dr gıttım yakışıklı oglum kocaman olmuş 1.850 gr hersey yolunda çok şukur.bıır an once onu koklamak opmek içime çekmek istıyorum.
Benim karnım 6 . Aydan sonra çıktı dert etme canimBugün Tetenos aşımı da yaptırdım kızlar. 2. Dozunda 1 ay sonra yaptırcam. Sağlık ocağındaki hemşire bayan bana karnın çok belli olmuyor Zayıf görünüyorsun dedi. 58 kiloyum şuan. Gecen hafta doktorum Bebeğin kilosunun gayet iyi buldu ama hemşire öyle deyince bi kafam takıldı. Üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlayamadım.
inşallahhhh kuzularımızla mutlu bir hayat geçirriz.Oyy maaşallah kuzuma kocaman olmuş.valla canım bazı günler acaip sesler var inanamassın cat cut ama korkutuyor duymaman daha iyi.bazen hiç yok.evet ya bende hep hayaller kuruyorum korkuyu falan unutttum onun agzını burnunu yiyesim var.allahım hayırlısıyla hepimiz bi kucagımıza alsak.
Canım bunları falan takma sakın ben 38 kiloydum 49 oldum karnım 6.aydan sonra cıktı şimdi hala zayıfım karnım kocaman oldu.cıkacak sen bunlara takılma kaç ayda daha cıkmaz hemen herkesin ki aynı değil bilememiş hemşireBugün Tetenos mı da yaptırdım kızlar. 2. Dozunda 1 ay sonra yaptırcam. Sağlık ocağındaki hemşire bayan bana karnın çok belli olmuyor Zayıf görünüyorsun dedi. 58 kiloyum şuan. Gecen hafta doktorum Bebeğin kilosunun gayet iyi buldu ama hemşire öyle deyince bi kafam takıldı. Üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlayamadım.
Kızlar ben gece öyle çok hastalandım ki.uyyodum agrıyla uyandım karnımdaki sancıyı size anlatamam durup durup agrıyor nefes alamadım okadar kötüydüm ki karnım tas gibiydi.ndn oldu bilmiyorum hava sogudu biraz üşüttüm sanırım corap giyyorum artık.ya dogum sancısı böyleyse ben dayanamamcok korkuyorum bir daha böyle agrımasından[/QUO. Cnm demekki dayanabiliyormussun ben su an oyle bi durumdayım ki sağlıklı olsunda isterse doğarken cok acısın ona da razıyım su an
Cnm demekki dayanabiliyor mussun bn su an oyle bi durumdayım ki bebeğim sağlıklı olsun doğsun da bana ne olursa olsunKızlar ben gece öyle çok hastalandım ki.uyyodum agrıyla uyandım karnımdaki sancıyı size anlatamam durup durup agrıyor nefes alamadım okadar kötüydüm ki karnım tas gibiydi.ndn oldu bilmiyorum hava sogudu biraz üşüttüm sanırım corap giyyorum artık.ya dogum sancısı böyleyse ben dayanamamcok korkuyorum bir daha böyle agrımasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?