2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

canım tetanos asısını sezeryan olma ihtimaline karşı yatırıyorlar 20-23 . hafta arasında . ben yaptırdım .bi ay sonra 2. dozu yaptırıyosun. dogumdan sonra da 3. dozu yaptırınca 10 yıllık koruma saglıyor. kolumda da cok hafif bı sızı oldu onun dısında sıkıntı yok . riske atma kendini de bebişini de yaptırmanı tavsıye ederim.

Kontrolde kanala girmiş demişti doktor komşularda bugün iyice inmiş diye fark ettiler

Ben yaptırmadim daha doğrusu doktorum zaten teşkilatı olan bi hastanede doğum yapcaksin gerek yok dedi bende yaptırmadim

Amin canım hepimizi evlatlarına evlatlarimizi da bize bagislasin rabbim

Kızlar yaaa iki gündür kalçalarim ağrıyor resmen iğne vurulmuş gibi ovalayarak dolaşıyorum evde sizdede varmı.benim oğlan iyice indi aşağıya bütün hareketler kasıklarimda artık
Bana da iki gündür karnın inmiş diyorlar bebeği kasigimda hissediyorum hatta iki gündür böyle karnım sertlesiyo canımı acitiyor

Ya kızlar benimde içimden kemik sesleri geliyor,eşimde söylüyor ben uyurkende karnımdan geliyormus resmen bebekten geliyor birde suya sap diye vurma sesi geliyor. Sizde olmuyormu ya.benim kız çok ilginç

alla alaaa everdeeen ben hiç duymadım oyle sesler keşke bende duysam :) dun dr gıttım yakışıklı oglum kocaman olmuş 1.850 gr hersey yolunda çok şukur.bıır an once onu koklamak opmek içime çekmek istıyorum.

evet canım ben saglık ocagında yaptırmıştım sende yaptır bence. banada ıkı doz yapıldı

Kontrolde kanala girmiş demişti doktor komşularda bugün iyice inmiş diye fark ettiler
Az kaldı ya inanamıyorum:) ah o komsular gecen ay yürüyüş yapıyorum aman çıkma aman yat inmiş aksam sabah gibisin sen diye psikolojimi bozdular benim:) gercekten inmişti şimdi normal

Oyy maaşallah kuzuma kocaman olmuş.valla canım bazı günler acaip sesler var inanamassın cat cut ama korkutuyor duymaman daha iyi.bazen hiç yok.evet ya bende hep hayaller kuruyorum korkuyu falan unutttum onun agzını burnunu yiyesim var.allahım hayırlısıyla hepimiz bi kucagımıza alsak.

Bugün Tetenos aşımı da yaptırdım kızlar. 2. Dozunda 1 ay sonra yaptırcam. Sağlık ocağındaki hemşire bayan bana karnın çok belli olmuyor Zayıf görünüyorsun dedi. 58 kiloyum şuan. Gecen hafta doktorum Bebeğin kilosunun gayet iyi buldu ama hemşire öyle deyince bi kafam takıldı. Üzülmelimiyim sevinmelimiyim anlayamadım.

Benim karnım 6 . Aydan sonra çıktı dert etme canim

inşallahhhh kuzularımızla mutlu bir hayat geçirriz.

Canım bunları falan takma sakın ben 38 kiloydum 49 oldum karnım 6.aydan sonra cıktı şimdi hala zayıfım karnım kocaman oldu.cıkacak sen bunlara takılma kaç ayda daha cıkmaz hemen herkesin ki aynı değil bilememiş hemşire

uyku tutmayanlar hadı sohbet edelim biraz daha once doğum yapan arkadaşlar hastaneye goturmek için neler koycaz çantaya bende yavaştan hazırlıcam çantayı aldım şimdi içine koyacakları listeleme zamanı

Kızlar ben gece öyle çok hastalandım ki.uyyodum agrıyla uyandım karnımdaki sancıyı size anlatamam durup durup agrıyor nefes alamadım okadar kötüydüm ki karnım tas gibiydi.ndn oldu bilmiyorum hava sogudu biraz üşüttüm sanırım corap giyyorum artık.ya dogum sancısı böyleyse ben dayanamamcok korkuyorum bir daha böyle agrımasından

Cnm demekki dayanabilyo

Cnm demekki dayanabiliyor mussun bn su an oyle bi durumdayım ki bebeğim sağlıklı olsun doğsun da bana ne olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…