Canım kendi bavuluma bir gecelik ,iki pijama takımı,polardan sabahlik,iki çift çorap üç atlet üç kilot,göğüs pedi,el havlusu kadın ped,dpend kadın kilodu çok kanamam olursa ped yetmez diye,terlik koku,krem makyaj mal........bebeğin çantasına iki takım hastane çıkışı üç tane badi üst ve alt pamuklu battaniye,çorap,ağız mendili altı adet,ıslak mendil,losyon,emzik,hurma,zemzem,üç tulum takım,bebek beziuyku tutmayanlar hadı sohbet edelim biraz daha once doğum yapan arkadaşlar hastaneye goturmek için neler koycaz çantaya bende yavaştan hazırlıcam çantayı aldım şimdi içine koyacakları listeleme zamanı
Canım daha çok erken genelde en rahat yedi sekiz haftalıkken görülüyor internette gebelik hesaplama programlari var onlara bak kaç haftalıksan ona göre randevu al ben sekiz haftalıkken gittim göründü genelde bu haftalar sonuç veriyor hayırlı olsun canım şimdidenMERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA
Canım hayırlı olsun.kan testinde çıkmıştır hamile oldugun.benimkide çok gec göründü hiç endişe etme erken olunca görünmüyor kese.emel12t: 42336101 .!.:MERHABA,
EN SON 21 TEMMUZ DA ADET GÖRDÜM. 6 GÜN GEÇTİ DÜN 2 BUGÜN 1 TANE İDRAR TESTİ YAPTIM. ÜÇÜNDE DE POZİTİF ÇIKTI İKİSİNDE BİRAZ SOLUKTU. DOKTORA GİTTİM KESE GÖRÜNMEDİ DOKTOR YENİ OLDUĞU İÇİN GÖRÜNMEYEBİLİR DEDİ AMA BEN ÇOK GERİLDİM TESTLER YANLIŞ MI ÇIKTI ACABA
Evet canım insan önce onları düşünüyor oda tas gibiydi.sen naptın tekrar gittin mi dr[/QUOTE][QUOTE="bayan34, post: 42334276, member: 511292ekki dayanabiliyor mussun bn su an oyle bi durumdayım ki bebeğim sağlıklı olsun doğsun da bana ne olursa olsun
Ben uc doktora gittim ucu de farklı ölçtü suyu bnde anlamıyorum artık biri düşük biri orta biri de iyi ölçtü suyu hangisine inanacağimizi Şaşırdık bari 37 yi görsem diye dua ediyorum Bebeğin hareketlerini takip ediyorum bol bol doktorun söylediği kotanın cok üstünde hareket sayısı Allahtan o rahatlatıyor[/QUOTE]Evet canım insan önce onları düşünüyor oda tas gibiydi.sen naptın tekrar gittin mi dr
Çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur çok garip hissediyorumCanım daha çok erken genelde en rahat yedi sekiz haftalıkken görülüyor internette gebelik hesaplama programlari var onlara bak kaç haftalıksan ona göre randevu al ben sekiz haftalıkken gittim göründü genelde bu haftalar sonuç veriyor hayırlı olsun canım şimdiden
Canım eğer kemiklerinde ağrı oluyormu veya tahlillerinde düşükse ondan vermiştir solgar pahalı ve değerleri düşük bi ilaçmis ben hep solgar alırdım ama hamilelikte yeterli değil dedi doktorum şimdi osteocare diye bi ilaç verdi onu kullanıyorumGünaydın kızlar. Doktor bana solgar magnesıum ilac verdi. Internetten araştırıyorum hamilelikler pek alakası yok gibi geldi. Bu ilacı kullanan varmı acaba.
Canım hamile kalmak istiyorsan adetin bittikten sonra üç gün geçsin çünkü senin yumurtan anca olgunlasacak bu üç günden sonra on gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir ve yataktan hemen kalkma yat spermlerin 12 yaşayabilmekte olduğunu unutma en önemlisi kafayı takmamaya çalış gerisi taktir ilahi Allah gönlüne göre versin inşallahIyi geceler kizlar . Ben 9 agustosta regl oldum . 15 i bitti bittigi gun iliskiye basladik . 15/17/19/21/23/25 boyle devam ediyor . bugun akintim cok suan nedenini bilmiyorum neden olabilir bilginiz var mi . normalde iliski yarin olmasi lazim . bugun akinti var bi sebebi var mi iliski olsa miki
Cok sagol canim bnm . Ben adet bitti bu sekilde devam ettim . halada oyle ve ilistiken sonra popomun altina yastik koyup 1 saat yatiyorum . Allah buyukCanım hamile kalmak istiyorsan adetin bittikten sonra üç gün geçsin çünkü senin yumurtan anca olgunlasacak bu üç günden sonra on gün boyunca gün aşırı ilişkiye gir ve yataktan hemen kalkma yat spermlerin 12 yaşayabilmekte olduğunu unutma en önemlisi kafayı takmamaya çalış gerisi taktir ilahi Allah gönlüne göre versin inşallah
MaGnezyum ben en basından beri kullanıyorum kasilmalari krampları kemik ağrılarını önlüyor diye biliyorum cok şükür ağrılardan yana şikayetim olmadiGünaydın kızlar. Doktor bana solgar magnesıum ilac verdi. Internetten araştırıyorum hamilelikler pek alakası yok gibi geldi. Bu ilacı kullanan varmı acaba.
Drlarda bi değişik kime güvencez.tek yapacagın sey dua edip kendine dikkat etmek.akşam o sancıyı cekerken düşündüm beni kim kurtarır bu acıdan dua etmekten baska bir carem yok.sana birsey deyim mi canım bence bebek tam vaktinde dopacak inşallah sende hamileliğin son dönemini stresle geçirmiş olacaksın baksana her dr baska söylemiş..bilmiyorum valla sona geldikçe hergünümüz riskli aslında.hayırlısıyla vaktinde bir görsek su günü.çok zorlandık artık.[/QUOTE]cnm bugun olumlu haberler aldım artık bi sıkıntısı yokmuş bebişimin masallah cok dua ettim ise yaradı galiba doktor görürsün bi suyla son haftaları dedi yani iki doktor iyi biri kotu dedi yani ikisine yanılmıyordur sanırımBen uc doktora gittim ucu de farklı ölçtü suyu bnde anlamıyorum artık biri düşük biri orta biri de iyi ölçtü suyu hangisine inanacağimizi Şaşırdık bari 37 yi görsem diye dua ediyorum Bebeğin hareketlerini takip ediyorum bol bol doktorun söylediği kotanın cok üstünde hareket sayısı Allahtan o rahatlatıyor
Gözün aydın canım hamile sin 4 yada 5 haftalikhamile miyim :)
Kemiklerinde Ağrı olmuyor canım. Doktor sormadı da öyle birşey ama verdi. Kullanmaya 2 gün önce başladım. Alakasız bir ilaç olursa bebişe zarar veririm diye korktum.Canım eğer kemiklerinde ağrı oluyormu veya tahlillerinde düşükse ondan vermiştir solgar pahalı ve değerleri düşük bi ilaçmis ben hep solgar alırdım ama hamilelikte yeterli değil dedi doktorum şimdi osteocare diye bi ilaç verdi onu kullanıyorum
cnm bugun olumlu haberler aldım artık bi sıkıntısı yokmuş bebişimin masallah cok dua ettim ise yaradı galiba doktor görürsün bi suyla son haftaları dedi yani iki doktor iyi biri kotu dedi yani ikisine yanılmıyordur sanırım[/QUOTE]Cnm bug
Drlarda bi değişik kime güvencez.tek yapacagın sey dua edip kendine dikkat etmek.akşam o sancıyı cekerken düşündüm beni kim kurtarır bu acıdan dua etmekten baska bir carem yok.sana birsey deyim mi canım bence bebek tam vaktinde dopacak inşallah sende hamileliğin son dönemini stresle geçirmiş olacaksın baksana her dr baska söylemiş..bilmiyorum valla sona geldikçe hergünümüz riskli aslında.hayırlısıyla vaktinde bir görsek su günü.çok zorlandık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?