Banada dr magvital vermişti kasılmalar kramplar için bir iki kez kullandım bitti kramplar kullanmadımGünın kızlar. Doktor bana solgar magnesıum ilac verdi. Internetten araştırıyorum hamilelikler pek alakası yok gibi geldi. Bu ilacı kullanan varmı acaba.
Sarı gibi mi süt geliyordur.benimde geliyor hepsmyrbskl826 .!.:Göğüslerimden su gibi birkaç damla Sıvı geliyor. Bu konuyla ilgili bilginiz varmı arkadaşlar
Hazırla canım ben bir kendime valiz bir bebeğin çantası.bir hastaneye gidecek süsler.bir kamera cantası.bir portbebe içine battaniyeleri. 5koca canta hazırlayıp salona koydum.acil bir durumda alıp cıkılacak.bebeğe kendime herseyden zıbınlar pijamalar camasırlar coraplar 3 er 3 er koydum.patikde koydum ayagımızı üşütmeyelim sancılarımız olmasın sabahlık, şal.carsaf.herseyi hazırladım.[QUOTE="lati lokum, post: 42326020, member: 6569tutmayanlar hadı sohbet edelim biraz daha once doğum yapan arkadaşlar hastaneye goturmek için neler koycaz çantaya bende yavaştan hazırlıcam çantayı aldım şimdi içine koyacakları listeleme zamanı
Canım göğüsun süte hazırlaniyir sen sakın sıkma doğumu tetikler kendiliğinden aksınGöğüslerimden su gibi birkaç damla Sıvı geliyor. Bu konuyla ilgili bilginiz varmı arkadaşlar
Bende zorlanıyorum artık otururken bacaklarım birlesmiyor iyice kasıklarimda gece özellikle uyku yok gibi bişey gündüzleride çok yorgun hiçbir şey yapmak istemiyorum ayın birinde randevum var inşallah açılma filan başlamıştir doktor bir an önce alsa diyorum hayırlısiyla tabiiÇok zormuş anne olmakben artık hiç iyi değilim ama
Valla bende olsun istiyorum hergün cekmektense artık doğsun saglıkla.benimde 3.de randevum bakalım ne diyecek.catı muayenesi mi yapcak ben cok korkuyorum bana daha yapmaz demi.sezeryande catı muayenesi yapılırmıBende zorlatık otururken bacaklarım birlesmiyor iyice kasıklarimda gece özellikle uyku yok gibi bişey gündüzleride çok yorgun hiçbir şey yapmak istemiyorum ayın birinde randevum var inşallah açılma filan başlamıştir doktor bir an önce alsa diyorum hayırlısiyla tabii
Canım senin randevun erkendi naptın gittinmiGözün aydın canım hamile sin 4 yada 5 haftalik
Sezeryanda yok ama öncedende yoktu çatı muayenesi filan şimdi moda olmuş benim ilk doğum normaldi hiç çatı,baca,kiremit yoktu direk kapıdan çıkıyorlardi yavrularValla bende olsun istiyorum hergün cekmektense artık doğsun saglıkla.benimde 3.de randevum bakalım ne diyecek.catı muayenesi mi yapcak ben cok korkuyorum bana daha yapmaz demi.sezeryande catı muayenesi yapılırmı
Sezeryanda yok ama öncedende yoktu çatı muayenesi filan şimdi moda olmuş benim ilk doğum normaldi hiç çatı,baca,kiremit yoktu direk kapıdan çıkıyorlardi yavrular
Evet canım benim ilk normal onda üç yada dört dikiş vardı üçüncü gün dikişler düşmüştu zaten ikinci bir türlü dönmek bilmedi 41. Haftanin sonuna kadar bekledik kiloludu bide tersti mecbur sezeryan oldum ama asla normali hiçbir şeye değişmem:) ben baktırmıycam zaten.hem normal hrm sezeryanmı oldun.ben cok bilmiyorum.bazılarınada doğumda hiç dikiş atmamışlar.bide rahman mı ne diye birşey duydum
Dikişten çok korkuyorum sancı cekmektende.kendimi çok zorluyorum normal doğum için ama ölecekmişim gibi hissediyorum.psikolagamı gitsem acaba.hiç iyi değilim.Evet canım benim ilk normal onda üç yada dört dikiş vardı üçüncü gün dikişler düşmüştu zaten ikinci bir türlü dönmek bilmedi 41. Haftanin sonuna kadar bekledik kiloludu bide tersti mecbur sezeryan oldum ama asla normali hiçbir şeye değişmem
Gittim canım dün Nst ye de girdim sancı yoktu çok şükür hersey yolunda bebeğim iyi gayet tek problem okadar fazla su içmeme rağmen doktor suyu fazlalastir diyor siz farkında değilsiniz ama çok terlersiniz bu sene hamileler de hep su azlığı varmış daha çok su dedi bi de bebeğin hareketlerini devamli takip et dedi bi aksilik yok şimdilik 3 hafta sonra görüşelim dediCanım senin randevun erkendi naptın gittinmi
Aman canım cok şükür.burdan bir arkadasında suyu azalmastı birden bende korkumdan cok içiyorum sıcakda bilemiyoruz demek.benim arada sancılar giriyor birden fena oluyorum birde çok hareketli hiç durmuyor gecen gittiğimde tersdi dönmüşmü seninki nezaman döncek acaba.benimde persembe randevum bi gitseydimtugce13t: 42376023 .!.:Gittim canım dün Nst ye de girdim sancı yoktu çok şükür hersey yolunda bebeğim iyi gayet tek problem okadar fazla su içmeme rağmen doktor suyu fazlalastir diyor siz farkında değilsiniz ama çok terlersiniz bu sene hamileler de hep su azlığı varmış daha çok su dedi bi de bebeğin hareketlerini devamli takip et dedi bi aksilik yok şimdilik 3 hafta sonra görüşelim dedi
Canım o dikişi hiç takma hani bazen bi yerimizi keseriz hiç fark etmeyiz doğumdada aynı oluyor orda dikis durumunu hissetmiyorsun dikiş korkun varsa asıl dikiş sezeryanda arkadaşim doğum yapali üç ay oldu karnı halen hamile gibi ve dikişlerini daha tutarak yürüyor .bende onun için sezeryandan nefret ediyorum inanırmisin hiç doğumu değil sonrasini düşünüyorum yürüyebilecekmiyim diyeDikişten çok korkuyorum sancı cekmektende.kendimi çok zorluyorum normal doğum için ama ölecekmişim gibi hissediyorum.psikolagamı gitsem acaba.hiç iyi değilim.
Donmuş demedi de başı aşgıda dedi onu bende merak ediyorum canım inş diğer kontrolde donmus olurAman canım cok şükür.burdan bir arkadasında suyu azalmastı birden bende korkumdan cok içiyorum sıcakda bilemiyoruz demek.benim arada sancılar giriyor birden fena oluyorum birde çok hareketli hiç durmuyor gecen gittiğimde tersdi dönmüşmü seninki nezaman döncek acaba.benimde persembe randevum bi gitseydim
Sarı gibi mi süt geliyordur.
bende oyle bişey yok herkesten mı gelmesı lazım yoksa gelenler ıstısnamı acaba sureklı bakıyorum ama ok birşey
Canım o dikişi hiç takma hani bazen bi yerimizi keseriz hiç fark etmeyiz doğumdada aynı oluyor orda dikis durumunu hissetmiyorsun dikiş korkun varsa asıl dikiş sezeryanda arkadaşim doğum yapali üç ay oldu karnı halen hamile gibi ve dikişlerini daha tutarak yürüyor .bende onun için sezeryandan nefret ediyorum inanırmisin hiç doğumu değil sonrasini düşünüyorum yürüyebilecekmiyim diye
Dikişten çok korkuyorum sancı cekmektende.kendimi çok zorluyorum normal doğum için ama ölecekmişim gibi hissediyorum.psikolagamı gitsem acaba.hiç iyi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?