2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Günın kızlar. Doktor bana solgar magnesıum ilac verdi. Internetten araştırıyorum hamilelikler pek alakası yok gibi geldi. Bu ilacı kullanan varmı acaba.
Banada dr magvital vermişti kasılmalar kramplar için bir iki kez kullandım bitti kramplar kullanmadım

Çok zormuş anne olmak ben artık hiç iyi değilim ama
Bende zorlanıyorum artık otururken bacaklarım birlesmiyor iyice kasıklarimda gece özellikle uyku yok gibi bişey gündüzleride çok yorgun hiçbir şey yapmak istemiyorum ayın birinde randevum var inşallah açılma filan başlamıştir doktor bir an önce alsa diyorum hayırlısiyla tabii

Valla bende olsun istiyorum hergün cekmektense artık doğsun saglıkla.benimde 3.de randevum bakalım ne diyecek.catı muayenesi mi yapcak ben cok korkuyorum bana daha yapmaz demi.sezeryande catı muayenesi yapılırmı

Valla bende olsun istiyorum hergün cekmektense artık doğsun saglıkla.benimde 3.de randevum bakalım ne diyecek.catı muayenesi mi yapcak ben cok korkuyorum bana daha yapmaz demi.sezeryande catı muayenesi yapılırmı
Sezeryanda yok ama öncedende yoktu çatı muayenesi filan şimdi moda olmuş benim ilk doğum normaldi hiç çatı,baca,kiremit yoktu direk kapıdan çıkıyorlardi yavrular

Sezeryanda yok ama öncedende yoktu çatı muayenesi filan şimdi moda olmuş benim ilk doğum normaldi hiç çatı,baca,kiremit yoktu direk kapıdan çıkıyorlardi yavrular

:) ben baktırmıycam zaten.hem normal hrm sezeryanmı oldun.ben cok bilmiyorum.bazılarınada doğumda hiç dikiş atmamışlar.bide rahman mı ne diye birşey duydum

:) ben baktırmıycam zaten.hem normal hrm sezeryanmı oldun.ben cok bilmiyorum.bazılarınada doğumda hiç dikiş atmamışlar.bide rahman mı ne diye birşey duydum
Evet canım benim ilk normal onda üç yada dört dikiş vardı üçüncü gün dikişler düşmüştu zaten ikinci bir türlü dönmek bilmedi 41. Haftanin sonuna kadar bekledik kiloludu bide tersti mecbur sezeryan oldum ama asla normali hiçbir şeye değişmem

Dikişten çok korkuyorum sancı cekmektende.kendimi çok zorluyorum normal doğum için ama ölecekmişim gibi hissediyorum.psikolagamı gitsem acaba.hiç iyi değilim.

Canım senin randevun erkendi naptın gittinmi
Gittim canım dün Nst ye de girdim sancı yoktu çok şükür hersey yolunda bebeğim iyi gayet tek problem okadar fazla su içmeme rağmen doktor suyu fazlalastir diyor siz farkında değilsiniz ama çok terlersiniz bu sene hamileler de hep su azlığı varmış daha çok su dedi bi de bebeğin hareketlerini devamli takip et dedi bi aksilik yok şimdilik 3 hafta sonra görüşelim dedi

Aman canım cok şükür.burdan bir arkadasında suyu azalmastı birden bende korkumdan cok içiyorum sıcakda bilemiyoruz demek.benim arada sancılar giriyor birden fena oluyorum birde çok hareketli hiç durmuyor gecen gittiğimde tersdi dönmüşmü seninki nezaman döncek acaba.benimde persembe randevum bi gitseydim

Dikişten çok korkuyorum sancı cekmektende.kendimi çok zorluyorum normal doğum için ama ölecekmişim gibi hissediyorum.psikolagamı gitsem acaba.hiç iyi değilim.
Canım o dikişi hiç takma hani bazen bi yerimizi keseriz hiç fark etmeyiz doğumdada aynı oluyor orda dikis durumunu hissetmiyorsun dikiş korkun varsa asıl dikiş sezeryanda arkadaşim doğum yapali üç ay oldu karnı halen hamile gibi ve dikişlerini daha tutarak yürüyor .bende onun için sezeryandan nefret ediyorum inanırmisin hiç doğumu değil sonrasini düşünüyorum yürüyebilecekmiyim diye

Donmuş demedi de başı aşgıda dedi onu bende merak ediyorum canım inş diğer kontrolde donmus olur bazen öyle canımı acitiyor ki anlatamam özellikle kaburga kismimin canına okuyor diyorum bir ay daha bu beden nasıl taşıyacak bu bebisi

vallahı emili bende normal dogum istıyorum hemde çok sezeryandan korkuyorum komsum dogum yaptı gobek hala duruyor bellı bır acılma sonrasında epidural norml ıstıyorum inşallah bı aksılık olmazsa tabi. sezeryan ve uyumak benı çok korkutuyor,

everdeen canım zaten doğal olanı normal olan adı ustunde normal korkma dıgerı anestezı alacaksın kesecekler bıcecekler Allah zaten yolunu açacak çok korkuyosan normal epıdural yap benım ıkı arkadasım artı kuzenım bu sekılde dogum yaptılar. hemende ayaga kalktılar hıç korkma tatlışş yerimm senii ):ınşallah normal dogurruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…