Bende diyorum ki birden evde sancı gelse mecburen normal doğuruversem benimde aklım mantğım tamamen normal diyor ama o sancıları o kesiği düşenemiyorum benim sıkıntım oranın acıması karnım kesilsede önemli değil gibi ama alt tarafın kesileceğini düşününce ıyy çok korkunçeverdeen canım zaten doğal olanı normal olan adı ustunde normal korkma dıgerı anestezı alacaksın kesecekler bıcecekler Allah zaten yolunu açacak çok korkuyosan normal epıdural yap benım ıkı arkadasım artı kuzenım bu sekılde dogum yaptılar. hemende ayaga kalktılar hıç korkma tatlışş yerimm senii ):ınşallah normal dogurruzz
Bende diyorum ki birden evde sancı gelse mecburen normal doğuruversem benimde aklım mantğım tamamen normal diyor ama o sancıları o kesiği düşenemiyorum benim sıkıntım oranın acıması karnım kesilsede önemli değil gibi ama alt tarafın kesileceğini düşününce ıyy çok korkunç
Aynen canım bizim zamanımızda epidural normal doğum yoktu en güzeli o ben düşün ameliyattan sonra nasıl yuruyecem diye dusunuyorum bide süt hemen gelmiyor hemen hemen üç günü buluyorvallahı emili bende normal dogum istıyorum hemde çok sezeryandan korkuyorum komsum dogum yaptı gobek hala duruyor bellı bır acılma sonrasında epidural norml ıstıyorum inşallah bı aksılık olmazsa tabi. sezeryan ve uyumak benı çok korkutuyor,
Hayırlısıyla bi dogsalar biz artık düşünmekten bir hoş olduk:) ben senden önce dogum yaparım herhalde hangisini yaparsam anlatcam sana tüm ayrıntılarıyla:) yaa evet ama belkıde çok açılacak ve hıc kesılmeyecek zaten kesıldıgını anlamıyormuşsun ( artık sancının şiddetınden mi bilmıyorum) bende senın gıbı evde sancım gelse hast.gıdene kaar 1 saatı bulur açılır ve normal olur dıye umuyorum hayırlısı artık
Bu epidural normal doğum belden asagı uyusup sancı cekmeden normal doğum mu.korkumdan arastıramıyorumda hangisi nasıl diyeAynen canım bizim zamanıa epidural normal doğum yoktu en güzeli o ben düşün ameliyattan sonra nasıl yuruyecem diye dusunuyorum bide süt hemen gelmiyor hemen hemen üç günü buluyor
Şimdi bi oksur veya hapşur en çok hareket eden yerin alt tarafmi karninmi ben gülerken bile karnımdan dolayı acı çekiyordum hemde öyle böyle değil arabada bile karnımi birakamadim hareket ettikçe müthiş bi sancı veriyordu.ama normal doğumda evim dördüncü kattaydi dikişlerim olmasına rağmen yürüyerek rahatça çıktımBende diyorum ki birden evde sancı gelse mecburen normal doğuruversem benimde aklım mantğım tamamen normal diyor ama o sancıları o kesiği düşenemiyorum benim sıkıntım oranın acıması karnım kesilsede önemli değil gibi ama alt tarafın kesileceğini düşününce ıyy çok korkunç
Evet doğumda sancıyi yüzde kırk az hissediyormussun oda ıkınma hissi olsun diye internetten bak epidural normal doğum diyeBu epidural normal doğum belden asagı uyusup sancı cekmeden normal doğum mu.korkumdan arastıramıyorumda hangisi nasıl diye
Hayırlısıyla bi dogsalar biz artık düşünmekten bir hoş olduk:) ben senden önce dogum yaparım herhalde hangisini yaparsam anlatcam sana tüm ayrıntılarıylasezeryan olursam aman lokumum sen normal yap cok zormus diycem:) önce sen yaparsan sen anlat bende ona göre karar veriyim
evet kuzenlerım ve arkadaşlarım yaptı az çok biliyorum yıne açılana kadar sancı cekıyosun ama o kadarda olsun anne olacagız :) komsular falan aman belın sakat kalır vss benı korkutuyorlar sezeryanda olsa ben epidural ıstıyorum bayılmaktan çok korkuyorumEvet doğumda sancıyi yüzde kırk az hissediyormussun oda ıkınma hissi olsun diye internetten bak epidural normal doğum diye
O belden vurma kan verdirmekten daha az acı hissediyorsun genel anestezi hiç iyi değil hiçbir şey görmüyorsun epidural çok iyi bebişi izleyip doğum stresinden uzaklasiyirsunevet kuzenlerım ve arkadaşlarım yaptı az çok biliyorum yıne açılana kadar sancı cekıyosun ama o kadarda olsun anne olacagız :) komsular falan aman belın sakat kalır vss benı korkutuyorlar sezeryanda olsa ben epidural ıstıyorum bayılmaktan çok korkuyorum
Kuzenim diyor doğurma sen ozaman icinde büyüsün.okulu falan acık öğretim okurtamam canım ama yınede ınşallah sebn once yaparsın :) bende korkuyorum aslında ama korkunun ecele bır faydası yok çıkacak bır şekildeAllah yardımcımız olsun arkandayım korkma sakın :)
Evet doğru.ama benimki takıntı.evlendim uzun bir süre şey yapamadım.psikolaga gittim bunun için agda yapırırken bile kıyameti kopartırıyorum ölcek gibi oluyorum. Dr alttan muaye etmek istediğinde aglama krizlerine girdim.hastalık sanırım bu psikolojik ama öyle böyle korku değil.ben napcam allahım nasıl doğurcam[QUOTi98, post: 42382160, member: 646765"]Şimdi bi oksur veya hapşur en çok hareket eden yerin alt tarafmi karninmi ben gülerken bile karnımdan dolayı acı çekiyordum hemde öyle böyle değil arabada bile karnımi birakamadim hareket ettikçe müthiş bi sancı veriyordu.ama normal doğumda evim dördüncü kattaydi dikişlerim olmasına rağmen yürüyerek rahatça çıktım
O belden vurma kan verdirmekten daha az acı hissediyorsun genel anestezi hiç iyi değil hiçbir şey görmüyorsun epidural çok iyi bebişi izleyip doğum stresinden uzaklasiyirsun
Evet doğru.ama benimki takıntı.evlendim uzun bir süre şey yapamadım.psikolaga gittim bunun için agda yapırırken bile kıyameti kopartırıyorum ölcek gibi oluyorum. Dr alttan muaye etmek istediğinde aglama krizlerine girdim.hastalık sanırım bu psikolojik ama öyle böyle korku değil.ben napcam allahım nasıl doğurcam
Ya evet annelerimiz nasıl doğurmuş.hem dayanılmayacak olsa kimse 2.doğuramazdı.öyle küçük yasta yapanlar daha kolay yapıyor gözü karamı oluyolar bilemiyolar bilmem.normal doğum yaparsam virse dikiş olursa yine o sey korkum baslayacak diye korkuyorum daha korkak olcam bu kez dikiş var acır falan diyeilk geceyı atlattın ve hamıle kaldın bak o olduysa buda olurçok kafaya takma kendını rahatlat ,kız kardesım lıse 4 e gectı gecen sene sınıf arkadası kaçtı ve evlendı ustelık hamıle kaldı ve normal dogurdu nasıl dogum zormu dıye sormus arkadaşları gayet sakın çok kolaydı hıç anlamadım demış 16 yaşındakı kız doguruyor bızde dogurruz canımm benımm.normal dogum pozısyonları var onlara bak korkunc degıl
acıdan degılde omurılıge vuruyorlarya korkuyolar ,kız kardesımde epidural sezeryan olmustu allah buyuk bakalım sız benden once dogurcaksınız yazarsınız artık off ben tek kalacagım kaç hafta
Slmkizlar bugun yumurtlama gunum . esimle iliski oldu . dustan sonra 2 saat sonra lavaboya gittim peceteye beyaz yumurta aki kivaminda yapiskan bisey akti uzun ne olabilir bu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?