2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Bende diyorum ki birden evde sancı gelse mecburen normal doğuruversem benimde aklım mantğım tamamen normal diyor ama o sancıları o kesiği düşenemiyorum benim sıkıntım oranın acıması karnım kesilsede önemli değil gibi ama alt tarafın kesileceğini düşününce ıyy çok korkunç

:) yaa evet ama belkıde çok açılacak ve hıc kesılmeyecek zaten kesıldıgını anlamıyormuşsun ( artık sancının şiddetınden mi bilmıyorum) bende senın gıbı evde sancım gelse hast.gıdene kaar 1 saatı bulur açılır ve normal olur dıye umuyorum hayırlısı artık

Aynen canım bizim zamanımızda epidural normal doğum yoktu en güzeli o ben düşün ameliyattan sonra nasıl yuruyecem diye dusunuyorum bide süt hemen gelmiyor hemen hemen üç günü buluyor

Hayırlısıyla bi dogsalar biz artık düşünmekten bir hoş olduk:) ben senden önce dogum yaparım herhalde hangisini yaparsam anlatcam sana tüm ayrıntılarıyla sezeryan olursam aman lokumum sen normal yap cok zormus diycem:) önce sen yaparsan sen anlat bende ona göre karar veriyim

Aynen canım bizim zamanıa epidural normal doğum yoktu en güzeli o ben düşün ameliyattan sonra nasıl yuruyecem diye dusunuyorum bide süt hemen gelmiyor hemen hemen üç günü buluyor
Bu epidural normal doğum belden asagı uyusup sancı cekmeden normal doğum mu.korkumdan arastıramıyorumda hangisi nasıl diye

Şimdi bi oksur veya hapşur en çok hareket eden yerin alt tarafmi karninmi ben gülerken bile karnımdan dolayı acı çekiyordum hemde öyle böyle değil arabada bile karnımi birakamadim hareket ettikçe müthiş bi sancı veriyordu.ama normal doğumda evim dördüncü kattaydi dikişlerim olmasına rağmen yürüyerek rahatça çıktım

tamam canım ama yınede ınşallah sebn once yaparsın :) bende korkuyorum aslında ama korkunun ecele bır faydası yok çıkacak bır şekilde Allah yardımcımız olsun arkandayım korkma sakın :)

Evet doğumda sancıyi yüzde kırk az hissediyormussun oda ıkınma hissi olsun diye internetten bak epidural normal doğum diye
evet kuzenlerım ve arkadaşlarım yaptı az çok biliyorum yıne açılana kadar sancı cekıyosun ama o kadarda olsun anne olacagız :) komsular falan aman belın sakat kalır vss benı korkutuyorlar sezeryanda olsa ben epidural ıstıyorum bayılmaktan çok korkuyorum

[QUOTi98, post: 42382160, member: 646765"]Şimdi bi oksur veya hapşur en çok hareket eden yerin alt tarafmi karninmi ben gülerken bile karnımdan dolayı acı çekiyordum hemde öyle böyle değil arabada bile karnımi birakamadim hareket ettikçe müthiş bi sancı veriyordu.ama normal doğumda evim dördüncü kattaydi dikişlerim olmasına rağmen yürüyerek rahatça çıktım[/QUOTE]
Evet doğru.ama benimki takıntı.evlendim uzun bir süre şey yapamadım.psikolaga gittim bunun için agda yapırırken bile kıyameti kopartırıyorum ölcek gibi oluyorum. Dr alttan muaye etmek istediğinde aglama krizlerine girdim.hastalık sanırım bu psikolojik ama öyle böyle korku değil.ben napcam allahım nasıl doğurcam

O belden vurma kan verdirmekten daha az acı hissediyorsun genel anestezi hiç iyi değil hiçbir şey görmüyorsun epidural çok iyi bebişi izleyip doğum stresinden uzaklasiyirsun

tamam canım ama yınede ınşallah sebn once yaparsın :) bende korkuyorum aslında ama korkunun ecele bır faydası yok çıkacak bır şekilde Allah yardımcımız olsun arkandayım korkma sakın :)
Kuzenim diyor doğurma sen ozaman icinde büyüsün.okulu falan acık öğretim okur iyice espri malzemsi oldu.drda diyor nasıl olduysa öyle cıkacak o bebek.kolaydı allahım bize yardım etsin

Evet doğru.ama benimki takıntı.evlendim uzun bir süre şey yapamadım.psikolaga gittim bunun için agda yapırırken bile kıyameti kopartırıyorum ölcek gibi oluyorum. Dr alttan muaye etmek istediğinde aglama krizlerine girdim.hastalık sanırım bu psikolojik ama öyle böyle korku değil.ben napcam allahım nasıl doğurcam[/QUOTE]

ilk geceyı atlattın ve hamıle kaldın bak o olduysa buda olurçok kafaya takma kendını rahatlat ,kız kardesım lıse 4 e gectı gecen sene sınıf arkadası kaçtı ve evlendı ustelık hamıle kaldı ve normal dogurdu nasıl dogum zormu dıye sormus arkadaşları gayet sakın çok kolaydı hıç anlamadım demış 16 yaşındakı kız doguruyor bızde dogurruz canımm benımm.normal dogum pozısyonları var onlara bak korkunc degıl

O belden vurma kan verdirmekten daha az acı hissediyorsun genel anestezi hiç iyi değil hiçbir şey görmüyorsun epidural çok iyi bebişi izleyip doğum stresinden uzaklasiyirsun

acıdan degılde omurılıge vuruyorlarya korkuyolar ,kız kardesımde epidural sezeryan olmustu allah buyuk bakalım sız benden once dogurcaksınız yazarsınız artık off ben tek kalacagım kaç hafta

ilk geceyı atlattın ve hamıle kaldın bak o olduysa buda olurçok kafaya takma kendını rahatlat ,kız kardesım lıse 4 e gectı gecen sene sınıf arkadası kaçtı ve evlendı ustelık hamıle kaldı ve normal dogurdu nasıl dogum zormu dıye sormus arkadaşları gayet sakın çok kolaydı hıç anlamadım demış 16 yaşındakı kız doguruyor bızde dogurruz canımm benımm.normal dogum pozısyonları var onlara bak korkunc degıl[/QUOTE]
Ya evet annelerimiz nasıl doğurmuş.hem dayanılmayacak olsa kimse 2.doğuramazdı.öyle küçük yasta yapanlar daha kolay yapıyor gözü karamı oluyolar bilemiyolar bilmem.normal doğum yaparsam virse dikiş olursa yine o sey korkum baslayacak diye korkuyorum daha korkak olcam bu kez dikiş var acır falan diye of of ben nerelere gidiyim bi kasım ayına cıksaydık hersey olmus bitmiş acılar gecmiş olsa

Ya evet annelerimiz nasıl doğurmuş.hem dayanılmayacak olsa kimse 2.doğuramazdı.öyle küçük yasta yapanlar daha kolay yapıyor gözü karamı oluyolar bilemiyolar bilmem.normal doğum yaparsam virse dikiş olursa yine o sey korkum baslayacak diye korkuyorum daha korkak olcam bu kez dikiş var acır falan diye of of ben nerelere gidiyim bi kasım ayına cıksaydık hersey olmus bitmiş acılar gecmiş olsa[/QUOTE]
ozel mesajına bak kuzum

Slmkizlar bugun yumurtlama gunum . esimle iliski oldu . dustan sonra 2 saat sonra lavaboya gittim peceteye beyaz yumurta aki kivaminda yapiskan bisey akti uzun ne olabilir bu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…