ona benzemıyordu pek kıeşinin sipermleri olabilir içine boşaldıysa
O bana da oluyor ya dun esime sipariş verdim maydanoz ve Fındık al dedim unutmuş ben başladım ağlamaya sen beni ciddiye almıyorsun neden unutuyorsun diye adam da şaşırdı gitti Aldı geldi ama bi yandan Gülüyor bi yandan gidiyorSebepsiz aglamak tuturyor beni
:) bende yemek yerken hepsini bitiremiycem diye agladım hemde hıçkıra hıçkıra.eşim gerçekmi şakamı yapıyosun diyor:) ben dün gecede cok kötüydüm sanki suyum gelcekmiş doğcakmış gibi.cok az kaldı ölecem panik ve sıkıntıdanO bana da oluyor ya dun esime sipariş verdim maydanoz ve Fındık al dedim unutmuş ben başladım ağlamaya sen beni ciddiye almıyorsun neden unutuyorsun diye adam da şaşırdı gitti Aldı geldi ama bi yandan Gülüyor bi yandan gidiyor
Canım ben geçen dr a gitmeden 2 gün önce ağda ya gittim komple ama bi kez daha giderim gibime geliyor genital için bacaklarım geç uzuyor da koltuk altı ve genital için giderim ben oğlumda da gittim bi sorun olmadı 39+4 te yaptım doğumu yani tetiklemiyor bence ki bende kendimi kasarim yaniKızlar derdin büyüğü agda meselesi naptınız bunu bir tek size sorabilirim.şimdi dr gideceğim için çok tedirginim yani tamamen tertemiz gitmek istiyorum çok rahatsız olurum en baslarda gittim kendim yaptım ama şuan yapamam dr gitmesem yaparımda.kuaföre gitmem lazım.oda hamilelikte sakıncalı doğumu baslatıyor diyenler var.bide şimdi gitsem doğuma kadar tekrar mı gitsem 30 gün var.çok tedirginim bana akıl verin konumu acıp sorsam.bu suan en çok takdığım sey.
Koltuk altı bacak falan hiç önemli değilde Onlar kolay benim.bende gidicem doguma kadar bir kez daha gideriz.acil bir durum falan olursa allah korusun ben cok takıntı yapıyorum, sancı gelse onu düşünürüm. Canım sen gittin mi tekrar dr.ben persembe gidiyorum dogumu konuscam artık.dün hep agladım kim ne derse desin ben yok normal dogum yapamıycam asamıyorum bende istiyorum ama bu korkuyla yasayamıyorumCanım ben geçen dr a gitmeden 2 gün önce ağda ya gittim komple ama bi kez daha giderim gibime geliyor genital için bacaklarım geç uzuyor da koltuk altı ve genital için giderim ben oğlumda da gittim bi sorun olmadı 39+4 te yaptım doğumu yani tetiklemiyor bence ki bende kendimi kasarim yani
Yok canım ayin 18 inde gideceğim bi daha da evet ne olur ne olmaz temiz olmak gerekir ..tatlım niye kendini bu kadar skyorsun dert etme bu kadar herşey olacağına varır da sen kendini rahatlatacaksan konuş dr unla en azından sezeryan olacağın günü alırsın için rahatlar bebişini de uzmezsin en azındanKoltuk altı bacak falan hiç önemli değilde Onlar kolay benim.bende gidicem doguma kadar bir kez daha gideriz.acil bir durum falan olursa allah korusun ben cok takıntı yapıyorum, sancı gelse onu düşünürüm. Canım sen gittin mi tekrar dr.ben persembe gidiyorum dogumu konuscam artık.dün hep agladım kim ne derse desin ben yok normal dogum yapamıycam asamıyorum bende istiyorum ama bu korkuyla yasayamıyorum
Evet canım persembe herseyi konuscam yazarım sanaYok canım ayin 18 inde gideceğim bi daha da evet ne olur ne olmaz temiz olmak gerekir ..tatlım niye kendini bu kadar skyorsun dert etme bu kadar herşey olacağına varır da sen kendini rahatlatacaksan konuş dr unla en azından sezeryan olacağın günü alırsın için rahatlar bebişini de uzmezsin en azından
Olur canım benim ama çok üzme kendiniEvet canım persembe herseyi konuscam yazarım sana
hadi gozun aydın allah bır nefeste kurtarsın inşallah.Kızlar bugün doktor kontrolümuz vardı nts çekildi herşey gayet normal çıktı kalp atışı 140 civarında kilomuz 2.950 olmuş doğum büyük ihtimal 17 yeya 18 inşallah şu bir ay bana geçmek bilmedi resmen
Sebepsiz aglamak tuturyor beni
ahh canımm dun aynı seyı ben de yaşadım.eşimde evdeydı epıdural dogumu ızledım bebek çıkıpta aglamaya başlayınca bende agladım eşimde tam bana sarılacakken nasıl bagırdıysam adama çıktı gıttıhıckıra hıçkıra agladım eşimide kırdım sonrada onunla tartıştım ayyyy berbattı dun gece
Ay ne kaldı ki canım 17 güncükKızlar bugün doktor kontrolümuz vardı nts çekildi herşey gayet normal çıktı kalp atışı 140 civarında kilomuz 2.950 olmuş doğum büyük ihtimal 17 yeya 18 inşallah şu bir ay bana geçmek bilmedi resmen
Canım hadi az kaldı ama gün bitmek bilmiyor resmen gün azaldıkca bebişin yüzünü çok merak ediyorum ard arda hastanede olacağız inşallahSezeryan tarihim belli oldu: 19 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?