2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızzzzzzzzzz telaşe memuru en çok senin doğumunu merak ediyorum
Ay canım yaa oluyor böyle şeyler kafamızda kırk tane düşünce stres,hormonlar napalim az kaldı inşallah

Kizlar Dün menemen ezme yaptık annemle kış için sabahtan aksama kadar ayakta ydim çok zorlandım ayakta olunca bebiş iyice kasiga baskı yaptı çok yoruldum gece boyu karnım çok sertti canım yandı resmen

Kızzzzzzzzzz telaşe memuru en çok senin doğumunu merak ediyorum

Ay canım yaa oluyor böyle şeyler kafamızda kırk tane düşünce stres,hormonlar napalim az kaldı inşallah
Herkes çok merak ediyor.sen birde evde gör bizi.annem babam abilerim yengelerim eşim yazık mahvoldular peşimde 8 ay benden ne cektiler herkes dört gözle dogumu bekliyor.herseyim ayrı olay

Kizlar Dün menemen ezme yaptık annemle kış için sabahtan aksama kadar ayakta ydim çok zorlandım ayakta olunca bebiş iyice kasiga baskı yaptı çok yoruldum gece boyu karnım çok sertti canım yandı resmen
Kışlık mı nasıl oluyor canım duymadım hiç.eşimde menemeni çok sever.ayakda durunca belinde agrıyor oturarak yap.ben öyle sertleşince ılık dusa giriyorum rahatlıyor.

Canım gerçekten artık işlerle uğraşmak bayağı yoruyor bende tarhana yaptım bu hafta hep bebek kasıklarimdaydi dün ultrasondada karnıma bakıncada bebek bayağı aşağıya inmiş dedi doktorum.bugünde temizliğe başladım halılari yıkamaya verdim hergün bi odayı temizler çıkarım Allah bize şu son haftalarda kuvvet versin inşallah

Ağız tadıyla yiyin inşallah canım bende çok şükür bitirdim,Kompostoluk,menemenlik,reçel çeşitleri derken güç kalmadi artık

Kışlık mı nasıl oluyor canım duymadım hiç.eşimde menemeni çok sever.ayakda durunca belinde agrıyor oturarak yap.ben öyle sertleşince ılık dusa giriyorum rahatlıyor.
Biber ve domatesi domatesin suyu gidene kadar kaynatıp kavanozlara koyuyoruz canım ben yemeklere kullanıyorum daha çok kışın biber ve domatesi n tadı olmuyor ya böyle iyi oluyor

Ağız tadıyla yiyin inşallah canım bende çok şükür bitirdim,Kompostoluk,menemenlik,reçel çeşitleri derken güç kalmadi artık
Çok sağol canım aynen bende yaptım çok şükür ama dermanım kalmıyor inanki zaten bebiş içime sigmiyor dürttükce dürtüyor yaramaz kiz

Bana da etraftaki diyor inmiş diye ama bilemiyorum ki tamam kasikta hissediyorum da dönmezse diye korkuyorum

[QUOTE="tugce1325, post: 42423207, membeBiber ve domatesi domatesin suyu gidene kadar kaynatıp kavanozlara koyuyoruz canım ben yemeklere kullanıyorum daha çok kışın biber ve domatesi n tadı olmuyor ya böyle iyi oluyor[/QUOTE]
Ha o mu onu bizde yaparız adına menemen demiyoruz.bide biz acılı yaparız domatesbiber çekilmiş sarımsaklı cevizli ımm canım istedi.tursu kurdum sadece yapamadım ben annem yapmış.afiyetle yeyin inşallah canım agız tadıyla

[QUOTE="tugce1325, post: 42423207, membeBiber ve domatesi domatesin suyu gidene kadar kaynatıp kavanozlara koyuyoruz canım ben yemeklere kullanıyorum daha çok kışın biber ve domatesi n tadı olmuyor ya böyle iyi oluyor
Ha o mu onu bizde yaparız adına menemen demiyoruz.bide biz acılı yaparız domatesbiber çekilmiş sarımsaklı cevizli ımm canım istedi.tursu kurdum sadece yapamadım ben annem yapmış.afiyetle yeyin inşallah canım agız tadıyla[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım tursu luk burda yeni çıktı haftaya da onu hallederim inşallah. .

Ya kızlar bn birsey soracağım aranızda her lavaboya gittiğinde falan yada yürüdüğünde boyle çamaşırının ortasında bozuk para büyüklüğünde ıslaklık oluyor mu

Ya kızlar bn bım aranızda her lavaboya gittiğinde falan yada yürüdüğünde boyle çamaşırının ortasında bozuk para büyüklüğünde ıslaklık oluyor mu
Canım cok fazla değil ama az az bende de oluyor.bendede takıntı oldu lavaboya her gidişimde suyum geliyor sanıyorum nasıl bi suymuş bu tecrübesiz olmakda kötü.korkuyla yasıyorum

Canım cok fazla değil ama az az bende de oluyor.bendede takıntı oldu lavaboya her gidişimde suyum geliyor sanıyorum nasıl bi suymuş bu tecrübesiz olmakda kötü.korkuyla yasıyorum
AYnen bnm bi de suyum az cok sinirim bozuluyor Idrar kaçırma da olabilir mi acaba bu cok degil iste ama insan korkuyor

Bu akşam üzeri büyük bir şok yaşadım hayatımda en çok korktugum an diyebilirim. 1, 5 yaaında yiğenimin bopazında kuruyemiş kaçmış abimler kucaklarında bagırarak asagı iniyolardı.seslerine fırladım herkes telaşda yiğenim morarmış öyle çok korktum baygınlık geçirmişim hastaneye zor yetişdiler.yiğenimi hayatta herkesten çok seviyorum böyle korku yasamadım rabnbim korudu çok şükür. karnım taş gibi oldu

Geçmiş olsun canım allah bir daha yaşat masn sen de çok dikkat et kendine

Büyük geçmiş olsun canım Allah çaresiz bırakmasin ,çok zor bi durum bi an bile dikkatsizlige gelmiyor bızdıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…