Üzülme canım zaten normal istemiyorsun ya ters olmasi önemli değil normal doğum olsaydı problem olurdu skma canını hayırlısı deKızlar randevum vardı bugün bebeğim tersmiş dönmemiş hala dönmez artık bu ay dönmeliydi dedi çok üzüldüm istesende normal olmaz catında dar gibi dedi biliyordum zaten diğer dr söylemişti.sezeryan için 21.de tekrar gel bakalım ayın 3.alırız dedi durdugu kadar dursun dedi benim dr zaten son ana kadar bıraktırırmıs öyle duydum herkesten bebeğimin boyu kilosu nst iyi maasallah.bi değişiğim keşke ters olmasaydı sıkıntı olmaz dedi ama
Evet ama aslında sezeryanda istemiyorum ama kaçış gibi düşündüm hep.içten içe birden sancım tutsun normal dogsun istemiştim.hayırlısıyla olsun inş. odaya baktık tüm eksikleri bitirdik ama bittim bugün.pijamada aldım lohusa pijaması:) lohusa bardakları falan birde çok hoşuma gitti misafirler için birşey yapcam bitirnce paylaşırım.baskafa birşey yapmam.halıları yıkatcam.temizlik yapılcak.hazırız allahın izniyle bebeğimizi bekliycez inş.[/QUOTE][QUOTE="tugce1325, post: 42456305, member: 666zülme canım zaten normal istemiyorsun ya ters olmasi önemli değil normal doğum olsaydı problem olurdu skma canını hayırlısı deseninde geriye sayım başladı o zaman erken gelmezse eğer bebiş
Kızlar randevum vardı bugün bebeğim tersmiş dönmemiş hala dönmez artık bu ay dönmeliydi dedi çok üzüldüm istesende normal olmaz catında dar gibi dedi biliyordum zaten diğer dr söylemişti.sezeryan için 21.de tekrar gel bakalım ayın 3.alırız dedi durdugu kadar dursun dedi benim dr zaten son ana kadar bıraktırırmıs öyle duydum herkesten bebeğimin boyu kilosu nst iyi maasallah.bi değişiğim keşke ters olmasaydı sıkıntı olmaz dedi ama
İki gündür kasıklarimda bıçak batması gibi ağrılar oluyor bugün yürüdüm biraz yine aynısı oldu ve siddetli ydi bebek hareket ettikçe de oluyor kasiga baskı yapıyor acaba yerleşiyor mu ki kanala falan
Evet haklısın canım çok yordum dikkat edeceğim inşallahdıkkat et canım belkıde yerleşıyor dedıgın gıbı ,yoksa sancın mı gelıyo çok dolanma bence yat bıraz ezmeydı menemendı derken yordun kendını demekki
Biz Elif Beren koyacağız inşallah Elif'de Eylül'de güzel ısın bncegünaydın,
benim sezeryan tarihi belli ama miniğimin adı belli değil hala...
Eylül ve Elif arasında kararsızım ben.
büyük kızım önce Melek diye tutturmuştu, şimdi de Kumsal.
Doğunca belli olacak sanırım...
İki isim gerçekten çok güzel ikisinide koy niye olmasınki doğum tarihi ne zaman canımgünaydın,
İki isim gerçekten çok güzel ikisinide koy niye olmasınki doğum tarihi ne zaman canım
Muayene etmedi baktı sadece diğer dr muayene etmişti söylemişti zaten senin çatın dar diye.ben hep kafasını yukarıda hissediyorum kafa kısmı daha sert, keşke dönse nasıl hissedilir bilmem.ütü zor oluyor alışmışız büyük kıyafet ütülemeye bunlar minicik:) ellerini çoknyorma canım senlati lo post: 42461190 .!.:selam canım istesende normal olmaz çatın dar mı dedi dr yani çatı muayenesımı oldun ben onu çok merak eıyorum acıdımı?benım bebekte oldum olası hep aşagıda hatta afedersınız vajınamın tam ustunde buda benı korkutuyor hep orada hareket edıyor donmuş olabılır mı dondugunu nasıl anlayacagız. bende ıkı gundur utuyle ugraştım mınnak mınnak çok zorladı beni :)ellerımde davul gıbı oldu çok acıyoo
Eylül çok güzel bizde düşünmüştük eylülde olursa diye.tarih ne zaman canım.sen bizden öndesin dogumdan sonra kendini iyi hissettiğinde yaz lütfen merak ediyoruz hepimiz yazalım dogumlarımızı inşallah.saglıkla kolayca dogsunlargünaydın,
Aa az kalmıs ozaman hadi hayırlısıyla inşallah19 eylül, inşallah bir sıkıntı olmazsa o güne kadar
Evet haklısın canım çok yordum dikkat edeceğim inşallahsen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor
Kızlar nasıl olmuş kendim yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?