Ya kızlar benim ayakkarım çok şişiyorda dr tuzlu yeme su iç falan demişti.şimdi sağ ayağım çok şişmiş sol normal ve acaip topuğum acıyor üzerine basamıyorum aşırıda şişmiş drmu arasam acaba sekiyorum evde dün çok yürüdüm ondan olsa dün acırdı şimdi başladı
Evet tatlim yorgunluktan sanırım da dinlenmek ancak akşam yatarken benim için oğluşum var bi şekilde park a götür markete götür onu da ihmal etmek istemiyorum e ev işi yemek falan derken halim kalmıyor da neyse son bir ay daha sıkacağı m dişimiCanım gecen benimde öyleboldu işte inanlımaz acı cektim.ayaklarını üsütme birde yoruldun.dr son ay artık hersey normal kasılmalar olcak vajinaya basınc olcak,bebek sertlescek biryere toplancak korkma dedi sadece uzun sürer sık aralıklarla olursa beni ara dedi.
Çok tatlı olmuş canım eline sağlık. ..Kızlar nasıl olmuş kendim yaptım
Evet canım normal bebişler kemiklesiyor artık ..tatlı yorgunluklar bunlar halsizliginde agirlastigindan ama arada enerjin fazla gelebilirellerım tutmuyor çok agrıyo şişti dayanamıyorum artık.agırlaştım gece hep ayaktayım gunduzde hep uyumak ıstıyorum çok halsızım.sen nasılsın bebegıme dolap yaptırdık onlarla ugraşıyorum kıyafetlerını yerleştırdım pazartesıde temızlık yapıcam sende durumlar nasıl nts ne zaman gıtsem arada karnıma agrılar gırıyor bebekte çok haraketli normal sanırım artık agrılar
Bizim ki de netleşMedi dahagünaydın,
benim sezeryan tarihi belli ama miniğimin adı belli değil hala...
Eylül ve Elif arasında kararsızım ben.
büyük kızım önce Melek diye tutturmuştu, şimdi de Kumsal.
Doğunca belli olacak sanırım...
Çok şirin olmuş annesiKızlar nasıl olmuş kendim yaptım
Canım valla hamur işi yedimm omu şişirdi acaba yağlı hamur hemde ayagımı havaya diktim yattım geçti çok şükür demek hamurda mı yapıyor bir daha yemeyimgecmiş olsun canım benımde eller oylee ayaklarımda şiş tuzu kesmek gerekıyormuş hamur işi yada pilav tarzı bısymı yedın merak etme bence son zamanlarımızda normal dıye bılıyorum
Canım doğru senin işin daha zor birde mert var yavrum oda sıkılır.ben rahatım şükür biz hep birlikte aynı binadayız saolsunlar annem yengem bana ne iş ne yemek yaptırdılar kaç aydır.sıkacaz dişimizi yüzdük kuyrugunangeldik sağ saglim allahım bize bağışlasın.bu arada ben 50 kilo olmusum bebekte 2.650 46 cm olmuş 3 olur sanki doğana kadar inşEvet tatlim yorgunluktan sanırım da dinlenmek ancak akşam yatarken benim için oğluşum var bi şekilde park a götür markete götür onu da ihmal etmek istemiyorum e ev işi yemek falan derken halim kalmıyor da neyse son bir ay daha sıkacağı m dişimi
Canım valla hamur işi yedimm omu şişirdi acaba yağlı hamur hemde ayagımı havaya diktim yattım geçti çok şükür demek hamurda mı yapıyor bir daha yemeyim
Bizim ki de netleşMedi dahaeylül u bizde düşünmüştüm eylül de doğum olursa gibisinden eşim beste istiyor bende beğeniyorum da farklı seçenekleri dd var tabiki Melis ve hazal isimlerini cok beğeniyorum bakalım hangisi olacak
Tüh ılık bir duş yap, ılıkda bi süt iç iyi gelir canım.son ayları zor geçircez biz.masaj yap karnına bebek rahatlasıngectıgıne sevındım.çok kotu karnım agrıyo yarım saattır nerdeyse karnım taş gıbı oldu
waow cengizhan çok iyibızımkıde cengızhan olacak:)kız olsaydı yusra ıstıyordum melis hoş bence ayy gelselerdı biiheyecanlandım
oncelıkle hayırlı olsun bebegın.bendede olmustu hatta ben nnefes alamadım oluyordum bılmıyorum aynı seymı ama dr gıt benceKızlar ben de 24 haftalik gebeyim son iki haftadır kalbim tekliyor gibi ya da bi heyecan varmış gibi daha önce kardiyolog a gittim bu sıkıntı yoktu
Nefes alma sıkıntısı bendede var suanda bile cok fazla hele akşamları bazen kalbim hızlı hızlıda carpıyor ama ara ara oluyor bi dr ara sor rahatsız edici boyuttaysaKızlar ben de 24 haftalik gebeyim son iki haftadır kalbim tekliyor gibi ya da bi heyecan varmış gibi daha önce kardiyolog a gittim bu sıkıntı yoktu
Hayırlı olsun:) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba bende 15 haftalık hamileyim cok mutluyum.herkeze hayirli dogumlar....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?