2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Ya kızlar benim ayakkarım çok şişiyorda dr tuzlu yeme su iç falan demişti.şimdi sağ ayağım çok şişmiş sol normal ve acaip topuğum acıyor üzerine basamıyorum aşırıda şişmiş drmu arasam acaba sekiyorum evde dün çok yürüdüm ondan olsa dün acırdı şimdi başladı

gecmiş olsun canım benımde eller oylee ayaklarımda şiş tuzu kesmek gerekıyormuş hamur işi yada pilav tarzı bısymı yedın merak etme bence son zamanlarımızda normal dıye bılıyorum

Evet tatlim yorgunluktan sanırım da dinlenmek ancak akşam yatarken benim için oğluşum var bi şekilde park a götür markete götür onu da ihmal etmek istemiyorum e ev işi yemek falan derken halim kalmıyor da neyse son bir ay daha sıkacağı m dişimi

Evet canım normal bebişler kemiklesiyor artık ..tatlı yorgunluklar bunlar halsizliginde agirlastigindan ama arada enerjin fazla gelebilir temizlik konusunu da evimi her daim duzenli ve temiz tutmaya calisiyorum ne olur ne olmaz diye de bir haftadan bir dip köşe iyi bir temizlik bende istiyorum camlar falan gelin seti mi utuleyecegim bir ilk evlendiğim bir hafta bir de oğlum doğduğunda bir hafta kullandım kaldırdım bunda da kullanicagim inşallah. . bende yıkayıp yerlestirmistim kıyafetleri aldık ca yıkıyor um biz oğluma yeni almıştık dolabi zaten ikisinin kıyafetlerini ona yerleştirdi m gayet büyük çünkü

Bizim ki de netleşMedi daha eylül u bizde düşünmüştüm eylül de doğum olursa gibisinden eşim beste istiyor bende beğeniyorum da farklı seçenekleri dd var tabiki Melis ve hazal isimlerini cok beğeniyorum bakalım hangisi olacak

gecmiş olsun canım benımde eller oylee ayaklarımda şiş tuzu kesmek gerekıyormuş hamur işi yada pilav tarzı bısymı yedın merak etme bence son zamanlarımızda normal dıye bılıyorum
Canım valla hamur işi yedimm omu şişirdi acaba yağlı hamur hemde ayagımı havaya diktim yattım geçti çok şükür demek hamurda mı yapıyor bir daha yemeyim

Ay
Canım doğru senin işin daha zor birde mert var yavrum oda sıkılır.ben rahatım şükür biz hep birlikte aynı binadayız saolsunlar annem yengem bana ne iş ne yemek yaptırdılar kaç aydır.sıkacaz dişimizi yüzdük kuyrugunangeldik sağ saglim allahım bize bağışlasın.bu arada ben 50 kilo olmusum bebekte 2.650 46 cm olmuş 3 olur sanki doğana kadar inş

[QUtugce1325, post: 42472522, member: 666057"]Bizim ki de netleşMedi daha eylül u bizde düşünmüştüm eylül de doğum olursa gibisinden eşim beste istiyor bende beğeniyorum da farklı seçenekleri dd var tabiki Melis ve hazal isimlerini cok beğeniyorum bakalım hangisi olacak[/QUOTE]
Ay canım pardon ya musa erdemi birleştirip ben mert yaptım resmen kusura bakma okuduğumuda algılayamaz oldum:) miray diycektim sana kız ismi aklında olsun ayın ilk günleri demekmiş ekimin başı olursa musayada uyar, bestede çok güzeldi buarada

Canım valla hamur işi yedimm omu şişirdi acaba yağlı hamur hemde ayagımı havaya diktim yattım geçti çok şükür demek hamurda mı yapıyor bir daha yemeyim

gectıgıne sevındım.çok kotu karnım agrıyo yarım saattır nerdeyse karnım taş gıbı oldu

bızımkıde cengızhan olacak:)kız olsaydı yusra ıstıyordum melis hoş bence ayy gelselerdı bii heyecanlandım

Hastane odası süsleyecek arkadaslarım kendim yaptım çok kolay oldu gramafon kagıdından hazırları 15, 20 tl ben 1tlye yaptım aklınızda olsun yapmak isterseniz.tavana asıp sarkıtınca asgıdan cok güzel görünüyor,doğum günleri içinde güzel. bu biraz aceleyle oldu

Kızlar ben de 24 haftalik gebeyim son iki haftadır kalbim tekliyor gibi ya da bi heyecan varmış gibi daha önce kardiyolog a gittim bu sıkıntı yoktu

Kızlar ben de 24 haftalik gebeyim son iki haftadır kalbim tekliyor gibi ya da bi heyecan varmış gibi daha önce kardiyolog a gittim bu sıkıntı yoktu
oncelıkle hayırlı olsun bebegın.bendede olmustu hatta ben nnefes alamadım oluyordum bılmıyorum aynı seymı ama dr gıt bence

Nefes alma sıkıntısı bendede var suanda bile cok fazla hele akşamları bazen kalbim hızlı hızlıda carpıyor ama ara ara oluyor bi dr ara sor rahatsız edici boyuttaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…