Canım benim daha çok yemeklerden sonra oluyoroncelıkle hayırlı olsun bebegın.bendede olmustu hatta ben nnefes alamadım oluyordum bılmıyorum aynı seymı ama dr gıt bence
Benimki daha çok yemeklerden sonra oluyor kadın doğuma söyledim normal deduNefes alma sıkıntısı bendede var suanda bile cok fazla hele akşamları bazen kalbim hızlı hızlıda carpıyor ama ara ara oluyor bi dr ara sor rahatsız edici boyuttaysa
Bu arada teşekkür ederim hepimiz bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza alalım insallahoncelıkle hayırlı olsun bebegın.bendede olmustu hatta ben nnefes alamadım oluyordum bılmıyorum aynı seymı ama dr gıt bence
Ay canım pardon ya musa erdemi birleştirip ben mert yaptım resmen kusura bakma okuduğumuda algılayamaz oldum:) miray diycektim sana kız ismi aklında olsun ayın ilk günleri demekmiş ekimin başı olursa musayada uyar, bestede çok güzeldi buarada[/QUOTE][QUtugce1325, post: 42472522, member: 666057"]Bizim ki de netleşMedi dahaeylül u bizde düşünmüştüm eylül de doğum olursa gibisinden eşim beste istiyor bende beğeniyorum da farklı seçenekleri dd var tabiki Melis ve hazal isimlerini cok beğeniyorum bakalım hangisi olacak
Ellerine sağlık hepsinin canım ..evet canım çok az kaldı doğmalarına sağlıklı bir şekilde doğmak nasip etsin Rabbim bu arada bebise maşallah senin de kılon gayet iyiCanım doğru senin işin daha zor birde mert var yavrum oda sıkılır.ben rahatım şükür biz hep birlikte aynı binadayız saolsunlar annem yengem bana ne iş ne yemek yaptırdılar kaç aydır.sıkacaz dişimizi yüzdük kuyrugunangeldik sağ saglim allahım bize bağışlasın.bu arada ben 50 kilo olmusum bebekte 2.650 46 cm olmuş 3 olur sanki doğana kadar inş
Canım ya benim de iki gündür adet sancısı gibi sancılarım var özellikle bel kısmında çok yoğun oluyor dün gece ve bugün yalancı sancı mi bilmiyorum o sırada bebek te çok hareketli oluyor karnımı acitiyor çok halsizim gorsenKızlar iki gündür bayağı ağrım oluyor artık gece tuvalete kalkmak işkence paytak paytak yürüyorum resmen
Canım aman de adet sancısı bel agrısı doğum belirtisi diye okudum aman dikkat et.sen daha iyi bilirsin ama doğum yaptın.son ay adet sancısıyla yaklaştıgını belli eder diye duudum.bende hiç olmadı adet sancısı gibi anca ahakta durursam belim agrır.bide topanıyor sürekli sanki dönüyormus gibi.artık heran olablir bizim içinCanım ya benim de iki gündüet sancısı gibi sancılarım var özellikle bel kısmında çok yoğun oluyor dün gece ve bugün yalancı sancı mi bilmiyorum o sırada bebek te çok hareketli oluyor karnımı acitiyor çok halsizim gorsen
Bitti canım sık dişini birşey kalmadı hayırlısıyla meleğini kucagına alacaksın inş.günü belli ama sen mutlaka yaz bize dualarımızla seni doğuma yollayalım inşallah.artık sadece gün bi an önce gecsin istiyorum bende böyle beklemek ne zormus.Kızlar iki gündür bayağı ağrımor artık gece tuvalete kalkmak işkence paytak paytak yürüyorum resmen
O agrilara benziyor zaten canım alt kısmında da bıçak saplantılı gibi oluyor da daha küçük doğmasın dıye dua ediyorumCanım aman de adet sancısı bel agrısı doğum belirtisi diye okudum aman dikkat et.sen daha iyi bilirsin ama doğum yaptın.son ay adet sancısıyla yaklaştıgını belli eder diye duudum.bende hiç olmadı adet sancısı gibi anca ahakta durursam belim agrır.bide topanıyor sürekli sanki dönüyormus gibi.artık heran olablir bizim için
Dün ve ondan önce gün bende uyumak için çok çaba harcadım canım da yok olmuyor allah yardimcin olsun tatlimGram uyumadım.karnımda bir acı var etlerim acıyor bileğim ağrıyor, ayaklarım şişiçimde yırtılmış gibi derin bir acı.uyumak istiyorum.çok gerginim mutsuzum acılar içindeyim
Canım dikkat et kendine bide aşagıda diyosun heran gidecek gibi hazır ol bunlar varsa, inşallah vaktinde zamanında olur ama belirtilerde varsa hazır bekle.bende baska rahatsızlıklar varda bunlar daha yok ama kendimi dinleyip duruyorum dün yine benle olan bi tandık doğum yapmış iyice korktum ne zaman gelecekleri belli olmaz.birde kendini üşütme bunlarda büyük etken.inan ben ne iş yapıyorum, ne ayakda duruyorum.soğuk su içmiyorum yatarkrn corabımı cıkarmıyorum üşütüp onun acısıyla doğum belirtilerini karıstırmatım diye.O agrilara benziyor zaten canım alt kısmında da bıçak saplantılı gibi oluyor da daha küçük doğmasın dıye dua ediyorum
Haklısın canım üsütme mek lazım bir de bu ara erken doğum çok oluyor ben de o yüzden korkuyorum herseyimiz hazir cok sukur bir bebişCanım dikkat et kendine bide aşagıda diyosun heran gidecek gibi hazır ol bunlar varsa, inşallah vaktinde zamanında olur ama belirtilerde varsa hazır bekle.bende baska rahatsızlıklar varda bunlar daha yok ama kendimi dinleyip duruyorum dün yine benle olan bi tandık doğum yapmış iyice korktum ne zaman gelecekleri belli olmaz.birde kendini üşütme bunlarda büyük etken.inan ben ne iş yapıyorum, ne ayakda duruyorum.soğuk su içmiyorum yatarkrn corabımı cıkarmıyorum üşütüp onun acısıyla doğum belirtilerini karıstırmatım diye.
Evet kızlar artık sonlardayiz artık bu saatten sonra dinamik olma lüksümuz kalmadı piller bitti bende ne geceleri ne gündüzleri artık rahat değilimCanım dikkat et kendine bide aşagıda diyosun heran gidecek gibi hazır ol bunlar varsa, inşallah vaktinde zamanında olur ama belirtilerde varsa hazır bekle.bende baska rahatsızlıklar varda bunlar daha yok ama kendimi dinleyip duruyorum dün yine benle olan bi tandık doğum yapmış iyice korktum ne zaman gelecekleri belli olmaz.birde kendini üşütme bunlarda büyük etken.inan ben ne iş yapıyorum, ne ayakda duruyorum.soğuk su içmiyorum yatarkrn corabımı cıkarmıyorum üşütüp onun acısıyla doğum belirtilerini karıstırmatım diye.
Aynen öyle canım hiç rahat değilizzzzzEvet kızlar artık sonlardayiz artık bu saatten sonra dinamik olma lüksümuz kalmadı piller bitti bende ne geceleri ne gündüzleri artık rahat değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?