2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Ay canım pardon ya musa erdemi birleştirip ben mert yaptım resmen kusura bakma okuduğumuda algılayamaz oldum:) miray diycektim sana kız ismi aklında olsun ayın ilk günleri demekmiş ekimin başı olursa musayada uyar, bestede çok güzeldi buarada[/QUOTE]
Sağol canim önerin için evet musa erdem ismi ayrıca ne kusuru

Ellerine sağlık hepsinin canım ..evet canım çok az kaldı doğmalarına sağlıklı bir şekilde doğmak nasip etsin Rabbim bu arada bebise maşallah senin de kılon gayet iyi

Kızlar iki gündür bayağı ağrım oluyor artık gece tuvalete kalkmak işkence paytak paytak yürüyorum resmen

Kızlar iki gündür bayağı ağrım oluyor artık gece tuvalete kalkmak işkence paytak paytak yürüyorum resmen
Canım ya benim de iki gündür adet sancısı gibi sancılarım var özellikle bel kısmında çok yoğun oluyor dün gece ve bugün yalancı sancı mi bilmiyorum o sırada bebek te çok hareketli oluyor karnımı acitiyor çok halsizim gorsen

Canım aman de adet sancısı bel agrısı doğum belirtisi diye okudum aman dikkat et.sen daha iyi bilirsin ama doğum yaptın.son ay adet sancısıyla yaklaştıgını belli eder diye duudum.bende hiç olmadı adet sancısı gibi anca ahakta durursam belim agrır.bide topanıyor sürekli sanki dönüyormus gibi.artık heran olablir bizim için

Kızlar iki gündür bayağı ağrımor artık gece tuvalete kalkmak işkence paytak paytak yürüyorum resmen
Bitti canım sık dişini birşey kalmadı hayırlısıyla meleğini kucagına alacaksın inş.günü belli ama sen mutlaka yaz bize dualarımızla seni doğuma yollayalım inşallah.artık sadece gün bi an önce gecsin istiyorum bende böyle beklemek ne zormus.

Gram uyumadım.karnımda bir acı var etlerim acıyor bileğim ağrıyor, ayaklarım şiş içimde yırtılmış gibi derin bir acı.uyumak istiyorum.çok gerginim mutsuzum acılar içindeyim

O agrilara benziyor zaten canım alt kısmında da bıçak saplantılı gibi oluyor da daha küçük doğmasın dıye dua ediyorum

Gram uyumadım.karnımda bir acı var etlerim acıyor bileğim ağrıyor, ayaklarım şiş içimde yırtılmış gibi derin bir acı.uyumak istiyorum.çok gerginim mutsuzum acılar içindeyim
Dün ve ondan önce gün bende uyumak için çok çaba harcadım canım da yok olmuyor allah yardimcin olsun tatlim

O agrilara benziyor zaten canım alt kısmında da bıçak saplantılı gibi oluyor da daha küçük doğmasın dıye dua ediyorum
Canım dikkat et kendine bide aşagıda diyosun heran gidecek gibi hazır ol bunlar varsa, inşallah vaktinde zamanında olur ama belirtilerde varsa hazır bekle.bende baska rahatsızlıklar varda bunlar daha yok ama kendimi dinleyip duruyorum dün yine benle olan bi tandık doğum yapmış iyice korktum ne zaman gelecekleri belli olmaz.birde kendini üşütme bunlarda büyük etken.inan ben ne iş yapıyorum, ne ayakda duruyorum.soğuk su içmiyorum yatarkrn corabımı cıkarmıyorum üşütüp onun acısıyla doğum belirtilerini karıstırmatım diye.

Haklısın canım üsütme mek lazım bir de bu ara erken doğum çok oluyor ben de o yüzden korkuyorum herseyimiz hazir cok sukur bir bebiş eksik oda zamanında gelir inşallah ..

Evet kızlar artık sonlardayiz artık bu saatten sonra dinamik olma lüksümuz kalmadı piller bitti bende ne geceleri ne gündüzleri artık rahat değilim

Kızlar nasıl bir korkuyla uyandım.uyyordum rüyamda, karnım ağrıyor doğumun başladığını hissedip uyanıyorum, bi uyandım bebek doğuyor vallahi o acıyla bi uyandım nasıl kormuşum suan bile doğum yapmış gibiyim ayy ne zordu.valla ben çok korkuyorum bu normal doğumdan ya.

Rabbim bi şekilde o an o gücü verecektir insallah. Icini ferah tut ve bolca dua et. Allah hepimizi sağlıklı bi şekilde kurtarsin

kızlar selam 3 4 gundur temizlikle ugraştım resmen oldum ellerım kofte gıbı oldu şişmesınden geçtım çok agrıyor buzlu suyun içinde bekletıyorum bıraz ıyı gelıyor .ara ara sancım oluyor alt tarafa dogru çok korkuyorum o sancılar olurkende bebek çok hareket edıyor gelecek dıye dah çok korkuyorum. gobek kısmım çok agırlaştı ne kadar oldu acaba benım oğluşum:)haa bırde bende mıgde bulantısı oluyor arada sızde oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…