2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

anladim canım çok teşekkur ederim çok haklısın☺ bu cuma kontrolum var kalp seslerini duymak icin sabırsızlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar selamlar bende dün ögrendim hamile oldugumu sonucum beta hgc 194.1 çıktı hayırlısıyla görmeyi nasip etsin rabbim evlatlarımızı ben daha kese görme paniğindeyim inşallah sağlıklı bi gebelik olur çok kaygılıyım

Hayırlı olsun canım hiç kaygilanma bebişlerde bizde Allaha emanetiz inşallah keseyide göreceksin,kalp atışlarinida duyacaksin aramıza hoş geldin

merhaba canım sağlıklı sihhatli buluştursun rabbim hayirlı uğurlu olsun

Hoşgeldin canım hayırlı olsun.herşey olur zamanla hiç kaygılanma boşuna kendini strese sokma önünde uzun bir yolculuk var ilk kademedesin.biz bayag attık ikinci kademeyi hep birlikde çok şükür.deneyimlerimizi sanada anlatırız:))

rabbim bize de nasip etsin sizin zamanlariniza gelmeyi kritik haftalari bi atlatsak Allah ın izniyle ☺

merhaba canım sağlıklı sihhatli buluştursun rabbim hayirlı uğurlu olsun
Çok teşekkürler canım amin inşallah

İnşallah o günleri görmek nasip olur çok sağol canım deneyimlerinizden faydalanmak beni mutlu eder tabiki

indirdim bende
güzel bir şeye benziyor ama;
her gün bakar mıyım bilmem...

Everdeen sen ne yaptın canım nasılsin miden düzene girdimi

Kızlar bulantim basladii sadece sabah değil gün boyu çok zorr. ...geçen hafta sadece sabah hafif oluyodu şimdi çok arttı keseyi gördüm kalp atisina haftaya gitcem

arkadaşlar merhaba daha 8. haftamı yeni bitiriyorum fakat çok kilo almaya başladım ( miğde bulantıları hafifledi sabah sadece çok bulanıyor çok fazlada çıkarmadığım için direk kilo alıyorum çevremde hiç kimse normal değil diyor ne yapsam bilemedim ((

bu arada 6 kilo aldım tam olarak
Evet canım biraz fazla almışsin ilk aylarda kilo alınırsa anne kilo alıyor bebek normal oluyor bazen anne kilo almasada bebek sadece kilo alıyor ben mesela öyle oluyorum şimdi üç kilo verdim doğuma kadar genelde on kilo alıyorum bebekte üçbucuk ile dört kilo arası doğuyor belki sen önce alırsın sonra belki yavaşlar kilo alman beyaz ekmek ,şekerden uzak dur.doktorun değerlendirmesi daha doğru olur bebeğin gelişimi iyi olsunda doğumdan sonra hareket,uykusuzlyk zaten kilo kaybettiriyor keyfine bak tatlım

[QUOTEli98, post: 39735679, member: 646765"]Everdeen sen ne yaptın canım nasılsin miden düzene girdimi[/QUOTE]
İyyim canım bugün gezmeye güne bile gittim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…