anladim canım çok teşekkur ederim çok haklısın☺ bu cuma kontrolum var kalp seslerini duymak icin sabırsızlanıyorum rabbim isteyen herkese nasip etsinAnladim canim! Bu yüzden korkun, ama sen bebeyine bütün kalbinle inanki oda sana sım sıkı sarılsın tamamı?:) tabi kim ne desede sen belki herzaman icinde bir korku olacaktır
Banada herkes korkma falan derken bir kulağımdan girip diyerinden cikiyordu
Kendimi yiyordum resmen..
Şimdi düşünüyorumda keşke daha sakin kala bilseymişim
Ama her kafada bir ses çıkıyor...
Her doktorda farklı bakıyor kanama yada lekelenmelere
Benim kanamalarimda doktor normal dedi, bir kere bile riskli lafını demedi bana!
Ama etrafımdakıler nerden çıkardıysa riskli gebesin dediler
sen etrafindakiler ne diyor bakma, doktorun ne diyorsa onu yap sen canim!
Ağrın, sancin olmadığı sürece o lekelenmeler mahsun olabilir
Güzel düşün güzel olsun tamami:)
Hayırlı olsun canım hiç kaygilanma bebişlerde bizde Allaha emanetiz inşallah keseyide göreceksin,kalp atışlarinida duyacaksin aramıza hoş geldinKızlar selamlar bende dün ögrendim hamile oldugumu sonucum beta hgc 194.1 çıktı hayırlısıyla görmeyi nasip etsin rabbim evlatlarımızı ben daha kese görme paniğindeyim inşallah sağlıklı bi gebelik olur çok kaygılıyım
merhaba canım sağlıklı sihhatli buluştursun rabbim hayirlı uğurlu olsunKızlar selamlar bende dün ögrendim hamile oldugumu sonucum beta hgc 194.1 çıktı hayırlısıyla görmeyi nasip etsin rabbim evlatlarımızı ben daha kese görme paniğindeyim inşallah sağlıklı bi gebelik olur çok kaygılıyım
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.herşey olur zamanla hiç kaygılanma boşuna kendini strese sokma önünde uzun bir yolculuk var ilk kademedesin.biz bayag attık ikinci kademeyi hep birlikde çok şükür.deneyimlerimizi sanada anlatırız:))Kızlar selamlar bende dün ögrendim hamile oldugumu sonucum beta hgc 194.1 çıktı hayırlısıyla görmeyi nasip etsin rabbim evlatlarımızı ben daha kese görme paniğindeyim inşallah sağlıklı bi gebelik olur çok kaygılıyım
rabbim bize de nasip etsin sizin zamanlariniza gelmeyi kritik haftalari bi atlatsak Allah ın izniyle ☺Hoşgeldin canım hayırlı olsun.herşey olur zamanla hiç kaygılanma boşuna kendini strese sokma önünde uzun bir yolculuk var ilk kademedesin.biz bayag attık ikinci kademeyi hep birlikde çok şükür.deneyimlerimizi sanada anlatırız:))
Çok teşekkürler canım amin inşallahmerhaba canım sağlıklı sihhatli buluştursun rabbim hayirlı uğurlu olsun
Hoşgeldin canım hayırlı olsun.herşey olur zamanla hiç kaygılanma boşuna kendini strese sokma önünde uzun bir yolculuk var ilk kademedesin.biz bayag attık ikinci kademeyi hep birlikde çok şükür.deneyimlerimizi sanada anlatırız:))
indirdim bendeKızlar akıllı telefonunuz varsa çok güzel bi program var play storeden hamilelik rehberi diye amblemi mavi bir kalp içinde bebek var her hafta bebekte ve annede olan değişikligi yazıyor ben beğendim tavsiye ederim kızlar
Everdeen sen ne yaptın canım nasılsin miden düzene girdimiHoşgeldin canım hayırlı olsun.herşey olur zamanla hiç kaygılanma boşuna kendini strese sokma önünde uzun bir yolculuk var ilk kademedesin.biz bayag attık ikinci kademeyi hep birlikde çok şükür.deneyimlerimizi sanada anlatırız:))
Evet canım seninki kaç haftalık.acaba belli bir haftadan sonrada böylemi oluyor. Yoksa iştahım mı acıldı diye şaşkınım
Evet canım biraz fazla almışsin ilk aylarda kilo alınırsa anne kilo alıyor bebek normal oluyor bazen anne kilo almasada bebek sadece kilo alıyor ben mesela öyle oluyorum şimdi üç kilo verdim doğuma kadar genelde on kilo alıyorum bebekte üçbucuk ile dört kilo arası doğuyor belki sen önce alırsın sonra belki yavaşlar kilo alman beyaz ekmek ,şekerden uzak dur.doktorun değerlendirmesi daha doğru olur bebeğin gelişimi iyi olsunda doğumdan sonra hareket,uykusuzlyk zaten kilo kaybettiriyor keyfine bak tatlımbu arada 6 kilo aldım tam olarak
Hoşgeldinnnnn aramıza hayırlı olsuntontny669 .!.:bende katıldım aranıza pazar günü yapılan kan testi 476 çıktı cumartesi keseyi görmeye gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?