2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

korkma canım bende şu sıralar hep hastne, sancı ,nst falan hep bunlarla ugraşıyorum dogum yaklaştıkça korkudan ruyalarımıza gırıyor Allah yardımcımız olsun

korkma canım bende şu sıralar hep hastne, sancı ,nst falan hep bunlarla ugraşıyorum dogum yaklaştıkça korkudlarımıza gırıyor Allah yardımcımız olsun
Ay canım dün bizdede gün vardı yemekli hemde yederim öldüm birde akşama yemeğe kaldılar bittim gece hiç uyumadım sabah bir uyandım elletim sanki dört tane ikişer olmuş.sabah yattım şimdi uyanmısım.temizliği yap yap yine batıyor bıktım valla.dolap içlerini falam bitirdim bayram öncesi bir köklü temizlik camlar bide halıları vercem.bide bana yatılı misafir gelcek dogumdan sonra kayınvalidemler kafamda bir sürü ii var doğum sonrası gelen giden 10, 15 gün kalırlar yemek planı yapıyorum inş.çabuk iyileşirim.çok az kaldı arrık bebeğimi kucağıma almal istiyorum.bide doğsalar bi sarılsak

Ben Yarin çatı muayenesi Olacağım Yarin 36+2 oluyorum ama çatı muayenesi için erken değil mi belki bnm suyum az olduğu için erken çağırmıştır bilmiyorum

Aynı şeyler bna da oluyor şu an kasik sancısı çekiyorum mesela çok sık giriyor hemde canım çok mu yoruyor uz acaba kendimizi

Ben Yarin çatı muayenesi Olacağım Yarin 36+2 oluyorum ama çatı muayenesi için erken değil mi belki bnm suyum az olduğu için erken çağırmıştır bilmiyorum
38 hafta diye duymuştum ben çatı muayenesini.ama erken doğum olabilir suyun az demiş ya ona göre acil bir durumda sezeryanmı normalmi diye şimdiden bakcak sanırım.yarın yaz canım mutlaka gelince

38 hafta diye duymuştum ben çatı muayenesini.ama erken doğum olabilir suyun az demiş ya ona göre acil bir durumda sezeryanmı normalmi diye şimdiden bakcak sanırım.yarın yaz canım mutlaka gelince
Ben çatı muayenesinden pek korkmuyorum daha Önce spekulumla muayene oldum smear testi falan yaptırdım açımamıştı hiç bn sezeryandan korkuyorum biraz yani genel anesteziye olandan bayılmak çok Korkutuyor beni bnm doktorumda epidural sezeryan yapmıyormuş maalesef

Aynı şeyler bna da oluyor şu an kasik sancısı çekiyorum mesela çok sık giriyor hemde canım çok mu yoruyor uz acaba kendimizi

valla canım ben 4 gundur hıç dınlenemedım hep ayaktaydım ve iş yaptım ellerımın agrısı çok fena senınde ellerın agrıyormu dayanamıyorum artık sanırum yorgunlutan degıl mi

İşte hepimizin korkuasu ayrı ya yasadıgımız olaylardan yada cevreden duyup etkileniyoruz.ben gün sayar oldum bşr an öce kaderimi yasayıp kızımı kucagıma alıp bu çektiğim aıkıntıdan kurulup iyileşmek istiyorum artık

çatı muayenesını çok merak edıyorum ve çok korkuyorum gelınce yazar mısın

Ay
aynen Kızımın sağlıklı oldugunu görüp eski hayatıma dönmek istiyorum dışarı bile çıkamıyorum bebek hareketleri saymaktan psikolojim bozuldu iyice bi an once saglicakla bitse gitse hersey

canım gelen kayınvalıden mış sen logusa olacaksın dusunme bunları kayınvalıdende annende halleder kendını yorma bence

Ay

aynen Kızımın sağlıklı oldugunu görüp eski hayatıma dönmek istiyorum dışarı bile çıkamıyorum bebek hareketleri saymaktan psikolojim bozuldu iyice bi an once saglicakla bitse gitse hersey
Az kaldı inşallah bakalım dr ne diyecek yarın.muayeneden sonra söyle normalmi sezaryen mi vbende diyorum acaba beni bayramdan önce sezaryen e alırmı

OTE="lati lokum, post: 42544469, member: 656965"]canım gelen kayınvalıden mış sen logusa olacaksın dusunme bunları kayınvalıdende annende halleder kendını yorma bence[/QUOTE]
2.gelişleri evimize uzakda oturyorlar iyi agırlamak istiyorum zaten yemek yapmayı sevmez sanmıyorum ben yapıyım deyip halldeceğini.ben kafamda belirleyimde arrık halledicez bir şekilde zOr günler beni bekliyor

inşallah ben çok korkuyorum nasıl oluyor pekı çok acımışmıydı daha once gercektende 5 pparmagınıda mı sokuyo yaaa ben oyle duydum ve çokkk korkuyorumm
Ben çatı muayenesi olmadım da spekulum var ya boyle karga ağzı gibi plastik bisey onunla muayene oldum 2 kere hic acımadı çatı kontrolünü de 2 parmakla yapıyor diye biliyorum 5 parmak birden bana pek olası gelmiyor oyle olsa Bncede acir

B
Az kaldı inşallah bakalım dr ne diyecek yarın.muayeneden sonra söyle normalmi sezaryen mi vbende diyorum acaba beni bayramdan önce sezaryen e alırmı
bnde bayramdan once istiyorum bayramda sancım gelmesinden korkuyorum cunku kendi doktorum yokmuş bayramda

B

bnde bayramdan once istiyorum bayramda sancım gelmesinden korkuyorum cunku kendi doktorum yokmuş bayramda
Evet benimde korkum o hep rüyalarımda dr olmadgını görüyorum allahım korusun drm olmassa büyük sıkıntı cıkar benim için ona güvendim canımızı emanet ettim tanımadgım birne nasıl o an güvencez tüm aksilikler bizi bulur OOf.tam aksi zaman da bayram tatili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…