Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım şimdi nasılsın sancıların var mıKizlar 5 parmak falan değil akşam sancı land im hastaneden geldik yeni iki kez alttan muayene oldum iki parmağıyla bakıyor lütfen korkmayın nst ye girdim sancı düzenli 100 leri gördü 1 cm açılma varmis geri gönderdiler ağrılarında artma olursa gel dediler doktorumu aradı yarın gideceğim gece bişey olmazsa tabi duruma göre size haber veririm canlar,,,
Ne diyosun korkutma beni tuğçe iyimisin dikkat et kendine sana dua ediyorum korkma sakın benimde gece sancım oldu ama gitmedim dr.mutlaka haber ver allahım bize yardım etKizlar 5 parmak falan değil akşam sancı land im hastaneden geldik yeni iki alttan muayene oldum iki parmağıyla bakıyor lütfen korkmayın nst ye girdim sancı düzenli 100 leri gördü 1 cm açılma varmis geri gönderdiler ağrılarında artma olursa gel dediler doktorumu aradı yarın gideceğim gece bişey olmazsa tabi duruma göre size haber veririm canlar,,,
Ini sağlıkla alırsın Bebeğini kucağınaKizlar 5 parmak falan değil akşam sancı land im hastaneden geldik yeni iki kez alttan muayene oldum iki parmağıyla bakıyor lütfen korkmayın nst ye girdim sancı düzenli 100 leri gördü 1 cm açılma varmis geri gönderdiler ağrılarında artma olursa gel dediler doktorumu aradı yarın gideceğim gece bişey olmazsa tabi duruma göre size haber veririm canlar,,,
Aynen canım dün geceden beri bende çok değişiğim annem bebek gelecek gibi diyor korkuyorum tuğçe sen ben aynıyız.galiba vakit yaklaştı rabbim sağlıkla kokayca nasip etsin.hiç bir yere sığamıyorunm.birşey olursa yaz mutlakaBen bugun tuhaf bi haldeyim galiba bebişi kucağıma almamı değişik bi sıkıntı var içimde tuhaf bi korku elim Ayağım titriyor yaptığım seyleri bilinçli yapmıyormuşum gibi bi tuhafım yani inşşş hayırlı bi sıkıntıdır bu
Dimi ya içinde tuhaf bi his var mi senin deAynen canım dün geceden beri bende çok değişiğim annem bebek gelecek gibi diyor korkuyorum tuğçe sen ben aynıyız.galiba vakit yaklaştı rabbim sağlıkla kokayca nasip etsin.hiç bir yere sığamıyorunm.birşey olursa yaz mutlaka
Hemde nasıl 2 gündür geldi bu gece gündüz bugün tuğçede böyle yazınca iyice korktumDimi ya içinde tuhaf bi his var mi senin de
Hadi canım çok şükür maasallah boyu kilosu da çok iyi artık hiç korkma.iyi çatıyıda atlattın:) banada dr bakıp bu bebek burdan çıkmaz demişti:)Kızlar doktorda nst iyi kalp atışları iyi bebeğim 3100 gr 49 cm olmuş maşallah suyu yine ayni sınır ama yeter bu su dedi doktor bebeği büyütüyor dedi çatı kontrolümü de oldum hiç öyle beş parmak yok sadece 2 parmak 10 Sn falan sürdü çok acımadı hafiften yandı sadece normal doğuma müsait mişim yüzde 90 normal olur dedi bu çocuk burdan çıkar dedi eşim hala Gülüyor bu söze eve geldim hic acım falan yok korkmayın çatı muayenenesinden kızlar ilişkide ne kadar acıyorsa o kadar bi aci
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar doktordan geldim nst iyi kalp atışları iyi bebeğim 3100 gr 49 cm olmuş maşallah suyu yine ayni sınır ama yeter bu su dedi doktor bebeği büyütüyor dedi çatı kontrolümü de oldum hiç öyle beş parmak yok sadece 2 parmak 10 Sn falan sürdü çok acımadı hafiften yandı sadece normal doğuma müsait mişim yüzde 90 normal olur dedi bu çocuk burdan çıkar dedi eşim hala Gülüyor bu söze eve geldim hic acım falan yok korkmayın çatı muayenenesinden kızlar ilişkide ne kadar acıyorsa o kadar bi aci
Teşekkür ederimMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kizlar 5 parmak falan değil akşam sancı land im hastaneden geldik yeni iki kez alttan muayene oldum iki parmağıyla bakıyor lütfen korkmayın nst ye girdim sancı düzenli 100 leri gördü 1 cm açılma varmis geri gönderdiler ağrılarında artma olursa gel dediler doktorumu aradı yarın gideceğim gece bişey olmazsa tabi duruma göre size haber veririm canlar,,,
ayy çok sevındım canım alttan muayeneden çok korkuyordum abartılacak birşey degıl demekki hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınşallahMaşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ben bugun tuhaf bi haldeyim galiba bebişi kucağıma almama az kaldı değişik bi sıkıntı var içimde tuhaf bi korku elim Ayağım titriyor yaptığım seyleri bilinçli yapmıyormuşum gibi bi tuhafım yani inşşş hayırlı bi sıkıntıdır bu
Rabbim sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin canımayy çok sevındım canım alttan muayeneden çok korkuyordum abartılacak birşey degıl demekki hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın ınşallah
aminnn çok heyecanlıyım nst gıdecegım ilk deefa belım kasıklarım agrıyor herkes karnın çok asagıda dıyor bana çok korkuyorumRabbim sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin canım
Korkma canım nst korkulacak bi şey değil inşallah bi sorun çıkmazaminnn çok heyecanlıyım nst gıdecegım ilk deefa belım kasıklarım agrıyor herkes karnın çok asagıda dıyor bana çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?