2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızımın çikolatasını hazırlıyoruz iyice korktum her an doğum olabilir:) tasarımını eşim yaptı çikolataya biz yapıştıryoruz

Eklentiler

• 20150910_211832.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar bende çok korktum simdilik
Ne diyosun korkutma beni tuğçe iyimisin dikkat et kendine sana dua ediyorum korkma sakın benimde gece sancım oldu ama gitmedim dr.mutlaka haber ver allahım bize yardım et

Kızlar bende çok korktum ama doğumdan değil daha erken olmasından ve bebiş kilo almamış boyu çok uzun kafası gayet iyi ama kilosu düşük defi doktor bu bebeğe kilo aldirma mız lazım dedi artık ne kadar durursam bugünkü nst em iyiydi sancını olmasi normal ama yine çok olursa gel dedi haftaya cumartesi ekran kontrolüm var bu arada bugün dahil 3 kez alttan muayene oldum korkulacak bişey yok kızlar kendinizi kasmayin yeter

Sağol canim benim artık bu sancılar olacak hepimiz de rabbim bir avaz da kurtarır inşallah hepimizi

Kızlar bugün kontrolümuz vardı bebeğimiz bayağı yerleşmiş,doktorumla gününe karar verdik 17 eylül perşembe sabah dokuzda ameliyata giriyorum inşallah beni stres ve heyecan sardı diyebilirim

Kızlar bugün kovardı bebeğimiz bayağı yerleşmiş,doktorumla gününe karar verdik 17 eylül perşembe sabah dokuzda ameliyata giriyorum inşallah beni stres ve heyecan sardı diyebilirim
Persembe günü allahım kolay rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda hiç stres olma bol bol dua oku allahın izniyle bak bitti çok şükür meleğini kucağına almaya az kaldı.bende çok heyecanlandım ya

Kızlar bugün kontrolümuz vardı bebeğimiz bayağı yerleşmiş,doktorumla gününe karar verdik 17 eylül perşembe sabah dokuzda ameliyata giriyorum inşallah beni stres ve heyecan sardı diyebilirim
Hadi hayırlısı canım rabbim bebeğini sana seni de yavrularını bagislasin...

Uyandığımdan beri çok hafif bel ağrım ve sanki regl olcakmışım gibi bi his var.bebekte cok hareketli bazen hiç kımıldamıyor hareket ettimide durmuyor.huzursuzum baska birşeyim yok.doğum belirtisi olabilirmi korkmalımıyım.nasıl anlıycam ben ya

ayyy canım benım Allah yardımcın olsun once sen sonrada bızler sırasıyla bebeklerımızı kucagımıza alacagız dua edıcem sanada ınşallahh saglıkla kucagına alırsın

sakın ol kuzum ınsallah hayaırlısıyla az kaldı senınde çok heyecanlı bır bekleyiş allah yardımcımız olsun benım ıdrar yolunda enfeksıyon çıktı nst dede sancı falan cıkmadı zaten daha çok kucuk allah yardımcımız olsun

Tek kullanımlık toz vermedimi enfeksiyona hemen geçitiyor o canım.birde iç çamaşarını ütüle bendede vardı miğde bulantısıda yapıyor hamilelikte enfeksiyon önemli dikkat et.az kaldı valla allahım hayırlısıyla bi mutlu sona kavussak bubaralar bi değişiğim

evet tek kullanımlık toz verdı akşam yatarken içecegım amin canımm geceleri uykusuzluk ellerimin agrısı dayanamıyorum bı gelseydı kuzularımız

Valla Heycandan sabaha kadar dolandım Allahim hepimizin kucagi dolu olsun inşallah

Canım başı yerleşiyordur benim bu on gün hep öyle ağrılarim oldu doktor başı kanala bayağı bayağ girmiş dedi hatta perşembeye kadar gelmezse dedi doğum pozisyonu alıyordur minik prenses

evet tek kullanımlık toz verdı akşam yatarken içecegım amin canımm geceleri uykusuzluk ellerimin agrısı dayanamıyorum bı gelseydı kuzularımız
Geçmiş olsun canım bolca su iç ben önceki hamilelikletde enfeksiyon olurdum bunda müthiş su içiyorum hatta yatağa geçerken iki pet şişeyi bitiriyorum tabii sabaha kadarwWc bitmiyordu ama olsun çok şükür enfeksiyon olmadı .birde bol su içmek ödemi şişi atıyormus ödemimde hiç olmadı

Olabilir canim vücut hazırlanıyor ya bu gibi belirtiler normal durabildigin müddet ce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…