- 28 Ağustos 2014
- 181
- 124
- 33
- 36
Korkma canım nst korkulacak bi şey değil inşallah bi sorun çıkmaz
İnşallah hayırlı haberlerini alırızaminnn çok heyecanlıyım nst gıdecegım ilk deefa belım kasıklarım agrıyor herkes karnın çok asagıda dıyor bana çok korkuyorum
Çok sağol canım arada giriyor da insallah erken gelmez bebissRabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım şimdi nasılsın sancıların var mı
Ne diyosun korkutma beni tuğçe iyimisin dikkat et kendine sana dua ediyorum korkma sakın benimde gece sancım oldu ama gitmedim dr.mutlaka haber ver allahım bize yardım et
Kızlar bende çok korktum ama doğumdan değil daha erken olmasından ve bebiş kilo almamış boyu çok uzun kafası gayet iyi ama kilosu düşük defi doktor bu bebeğe kilo aldirma mız lazım dedi artık ne kadar durursam bugünkü nst em iyiydi sancını olmasi normal ama yine çok olursa gel dedi haftaya cumartesi ekran kontrolüm var bu arada bugün dahil 3 kez alttan muayene oldum korkulacak bişey yok kızlar kendinizi kasmayin yeterynen canım dün geceden beri bende çok değişiğim annem bebek gelecek gibi diyor korkuyorum tuğçe sen ben aynıyız.galiba vakit yaklaştı rabbim sağlıkla kokayca nasip etsin.hiç bir yere sığamıyorunm.birşey olursa yaz mutlaka
Olmuş tatlım ağız tadıyla yiyin insallahKızımın çikolatasını hazırlıyoruz iyice korktum her an doğum olabilir:) tasarımını eşim yaptı çikolataya biz yapıştıryoruz
Sağol canim benim artık bu sancılar olacak hepimiz de rabbim bir avaz da kurtarır inşallah hepimiziayy canımm çok heyecanlandım. bende bugun dr aradım nst gır dedi esım gelınce gıdecegız akşam 9 da çok heyecanlandım hafıf karnımda belımde agrı var.sende haber et hayırlısıyla kurtulursun ınsaallah bır nefeste dua edıcem sana
Persembe günü allahım kolay rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda hiç stres olma bol bol dua oku allahın izniyle bak bitti çok şükür meleğini kucağına almaya az kaldı.bende çok heyecanlandım yaKızlar bugün kovardı bebeğimiz bayağı yerleşmiş,doktorumla gününe karar verdik 17 eylül perşembe sabah dokuzda ameliyata giriyorum inşallah beni stres ve heyecan sardı diyebilirim
Hadi hayırlısı canım rabbim bebeğini sana seni de yavrularını bagislasin...Kızlar bugün kontrolümuz vardı bebeğimiz bayağı yerleşmiş,doktorumla gününe karar verdik 17 eylül perşembe sabah dokuzda ameliyata giriyorum inşallah beni stres ve heyecan sardı diyebilirim
ayyy canım benım Allah yardımcın olsun once sen sonrada bızler sırasıyla bebeklerımızı kucagımıza alacagız dua edıcem sanada ınşallahh saglıkla kucagına alırsınKızlar bugün kontrolümuz vardı bebeğimiz bayağı yerleşmiş,doktorumla gününe karar verdik 17 eylül perşembe sabah dokuzda ameliyata giriyorum inşallah beni stres ve heyecan sardı diyebilirim
sakın ol kuzum ınsallah hayaırlısıyla az kaldı senınde çok heyecanlı bır bekleyiş allah yardımcımız olsun benım ıdrar yolunda enfeksıyon çıktı nst dede sancı falan cıkmadı zaten daha çok kucuk allah yardımcımız olsunUyandığımdan beri çok hafif bel ağrım ve sanki regl olcakmışım gibi bi his var.bebekte cok hareketli bazen hiç kımıldamıyor hareket ettimide durmuyor.huzursuzum baska birşeyim yok.doğum belirtisi olabilirmi korkmalımıyım.nasıl anlıycam ben ya
Tek kullanımlık toz vermedimi enfeksiyona hemen geçitiyor o canım.birde iç çamaşarını ütüle bendede vardı miğde bulantısıda yapıyor hamilelikte enfeksiyon önemli dikkat et.az kaldı valla allahım hayırlısıyla bi mutlu sona kavussak bubaralar bi değişiğimsakın ol ınsallah hayaırlısıyla az kaldı senınde çok heyecanlı bır bekleyiş allah yardımcımız olsun benım ıdrar yolunda enfeksıyon çıktı nst dede sancı falan cıkmadı zaten daha çok kucuk allah yardımcımız olsun
evet tek kullanımlık toz verdı akşam yatarken içecegım amin canımm geceleri uykusuzluk ellerimin agrısı dayanamıyorum bı gelseydı kuzularımızTek kullanımlık toz vermedimi enfeksiyona hemen geçitiyor o canım.birde iç çamaşarını ütüle bendede vardı miğde bulantısıda yapıyor hamilelikte enfeksiyon önemli dikkat et.az kaldı valla allahım hayırlısıyla bi mutlu sona kavussak bubaralar bi değişiğim
Valla Heycandan sabaha kadar dolandım Allahim hepimizin kucagi dolu olsun inşallahPersembe günü allahım kolay rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sonunda hiç stres olma bol bol dua oku allahın izniyle bak bitti çok şükür meleğini kucağına almaya az kaldı.bende çok heyecanlandım ya
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla neşeyle döneriz evimize en büyük oğlum bile dün bayağı HeycanlıydiHadi hayırlısı canım rabbim bebeğini sana seni de yavrularını bagislasin...
Canım başı yerleşiyordur benim bu on gün hep öyle ağrılarim oldu doktor başı kanala bayağı bayağ girmiş dedi hatta perşembeye kadar gelmezse dedi doğum pozisyonu alıyordur minik prensesUyandığımdan beri çok hafif bel ağrım ve sanki regl olcakmışım gibi bi his var.bebekte cok hareketli bazen hiç kımıldamıyor hareket ettimide durmuyor.huzursuzum baska birşeyim yok.doğum belirtisi olabilirmi korkmalımıyım.nasıl anlıycam ben ya
Geçmiş olsun canım bolca su iç ben önceki hamilelikletde enfeksiyon olurdum bunda müthiş su içiyorum hatta yatağa geçerken iki pet şişeyi bitiriyorum tabii sabaha kadarwWc bitmiyordu ama olsun çok şükür enfeksiyon olmadı .birde bol su içmek ödemi şişi atıyormus ödemimde hiç olmadıevet tek kullanımlık toz verdı akşam yatarken içecegım amin canımm geceleri uykusuzluk ellerimin agrısı dayanamıyorum bı gelseydı kuzularımız
Olabilir canim vücut hazırlanıyor ya bu gibi belirtiler normal durabildigin müddet ceUyandığımdan beri çok hafif bel ağrım ve sanki regl olcakmışım gibi bi his var.bebekte cok hareketli bazen hiç kımıldamıyor hareket ettimide durmuyor.huzursuzum baska birşeyim yok.doğum belirtisi olabilirmi korkmalımıyım.nasıl anlıycam ben ya
Eve ayri bir neşe gelecek ya ondan dir annesiAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla neşeyle döneriz evimize en büyük oğlum bile dün bayağı Heycanlıydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?